Survivor: Έξαλλος ο Λιβάνης με τη Μαριαλένα - Δεν σηκώνει τηλέφωνα

Survivor: Έξαλλος ο Λιβάνης με τη Μαριαλένα – Δεν σηκώνει τηλέφωνα

Survivor: Μαθαίνω πως στην δισκογραφική έπαθαν απανωτά εγκεφαλικά σε μια περίοδο που όλο το team προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεχαστεί η ιστορία Λιβάνη – Μαριαλένας.

Ήταν μια εμφάνιση που θύμισε τις χρυσές εποχές της μεσημεριανής τηλεόρασης. Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη Γεωργία βγήκε στο χθεσινό «Πρωινό» αποφασισμένη για όλα.

Όμως δεν μίλησε μόνο για την κόρη της ή τον πρώην – νυν Σάκη Κατσούλη αλλά και για τον οριστικά πρώην Γιώργο Λιβάνη λέγοντας την επική ατάκα πως ο Σάκης πήρε τηλέφωνο τον Λιβάνη πριν μπει στο «Survivor» τον ρώτησε αν θέλει να μεταφέρει κάτι στη Μαριαλένα και του πρότεινε να του κάνει δώρο ένα σπα!

Μαθαίνω πως στην δισκογραφική έπαθαν απανωτά εγκεφαλικά σε μια περίοδο που όλο το team προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεχαστεί η ιστορία Λιβάνη – Μαριαλένας.

Όμως και ο τραγουδιστής είναι έντονα ενοχλημένος και δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το όλο θέμα. Γι’ αυτό και δεν σηκώνει τηλέφωνα παρά τα δημόσια κλάμματα της Μαριαλένας στο «Love It» της Μαλέσκου, σύμφωνα με το nassosblog.gr.

Τι τηλεθέαση έκανε ο τελικός του Survivor;

Μετά από 6 μήνες και κάτι μέρες, το Survivor ολοκληρώθηκε με τον μεγάλο τελικό, και η αγωνία όπως και η τηλεθέαση χτύπησαν κόκκινο. Λίγα λεπτά μετά τη 01:15, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο μεγάλος νικητής του Survivor είναι ο Σάκης Κατσούλης. Εκείνη την ώρα τα μηχανάκια της Nielsen έπαιρναν φωτιά.

«Είδαμε ένα βίντεο νωρίτερα με πολλά αναπάντητα ερωτήματα αλλά αυτά είναι και για μας αναπάντητα. Σε αυτό το παιχνίδι περνούν οι μέρες έτσι που δεν μπορείς να κάτσεις να σκεφτείς πολλά πράγματα απλά αντιμετωπίζεις την κάθε μέρα ξεχωριστά. Με την συγκεκριμένη κυρία δεν ξέρω αν θα είμαστε μαζί ή όχι αλλά σίγουρα δεν θα την αφήσω ποτέ να φύγει από τη ζωή μου. Για αυτό και το τρόπαιο είναι στα χέρια της. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ όλο τον κόσμο από την καρδιά μου», δήλωσε με το έπαθλο στα χέρια ο Σάκης Κατσούλης.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η τηλεθέαση του Survivor στον τελικό κινήθηκε στο 38,9% για το δυναμικό κοινό και στο 40,8% για το σύνολο κοινού. Το πρόγραμμα πέρασε σε αρκετά τέταρτα πάνω και από το 50%, φτάνοντας έως το 56,5% την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Ηλίας Μπόγδανος: «Μιλάμε για το έπαθλο, δηλαδή, τα χρήματα;»

Ο Ηλίας Μπόγδανος έφτασε στον τελικό του Survivor, δεν κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο, κέρδισε όμως την αγάπη του κόσμου. Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που έφτασε μέχρι το τέλος της διαδρομής και ευχαριστεί το κοινό για τη στήριξή του όλο το προηγούμενο διάστημα.

«Μιλάμε για το έπαθλο, δηλαδή, τα χρήματα; Όχι, το έπαθλο είναι αυτή η αγάπη. Αυτή η αγάπη που έχουμε εισπράξει, πραγματικά δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο γεμάτος, πόσο χαρούμενος είμαι, δεν μετανιώνω δευτερόλεπτο γι’ αυτή την εμπειρία. Το πραγματικό έπαθλο είναι η αγάπη, γιατί αυτή είναι που μένει. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου», αναφέρει ο Ηλίας Μπόγδανος, μερικά λεπτά μετά το τέλος του Survivor.

-Ad-