Survivor spoiler νικητης: Μεγάλες ανατροπές - Τα δύο φαβορί

Survivor: Οι παίκτες έπιασαν τον Ατζούν Ιλιτζαλί – Τι του ζήτησαν

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας από τους παίκτες του φετινού Survivor ο οποίος έχει προκαλέσει συζητήσεις και σχόλια. Ο λόγος είναι οι τραυματισμοί που επικαλείται ο τραγουδιστής ώστε να μην μπει στους στίβους μάχης, αν και οι γιατροί της παραγωγής του το επιτρέπουν.

Στο επεισόδιο του Survivor το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα του παιχνιδιού και έφερε το Ατζούν Ιλιτζαλί να αλλάξει τους κανόνες.

Ο Τούρκος παραγωγός ενημέρωσε τους παίκτες του Survivor πως θα διαγωνιζόντουσαν για ένα εξαιρετικό ταξίδι στο Μαϊάμι ωστόσο είχε δυο άσχημα νέα να τους ανακοινώσει.

Το πρώτο αφορούσε τον Ηλία Μπόγδανο και το δεύτερο τον Τριαντάφυλλο ο οποίος ανέτρεψε τα δεδομένα του επάθλου.

Το θέμα το οποίο προέκυψε με τον Ηλία Μπόγδανο αφορούσε στο διαβατήριο του το οποίο λήγει τον επόμενο μήνα.

Σε ότι αφορά τον Τριαντάφυλλο, ο Ατζούν ενημέρωσε τους παίκτες πως λόγω της αδυναμίας του παίκτη να παίξει δεύτερο και τρίτο γύρο στα αγωνίσματα, αποφασίστηκε ώστε να είναι δίκαιος ο αγώνας για όλους, το παιχνίδι να γίνει ατομικό. Οι παίκτες της μπλε ομάδας εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους και έτσι αποφάσισε να γίνει πάλι ομαδικό.

Το παρασκήνιο που δεν έδειξαν οι τηλεοπτικές κάμερες

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, ο Τριαντάφυλλος ενημέρωσε τους συμπαίκτες του πως έχει ενοχλήσεις στη μέση του και αποφάσισε να μην αγωνιστεί άλλο. Οι παίκτες της μπλε ομάδας αντέδρασαν, και σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, το πρωί της Πέμπτης, ο Ατζούν Ιλιτζαλί ανέλαβε δράση ώστε να κατευνάσει τα αγριεμένα… πνεύματα.

Ο Τούρκος παραγωγός επιθυμώντας να είναι δίκαιο το παιχνίδι αποφάσισε κάθε φορά που ο Τριαντάφυλλος δεν θα έπαιζε, η αντίπαλη μπλε ομάδα να παίρνει έναν πόντο.

Πίσω όμως από την απόφαση αυτή του Ατζούν Ιλιτζαλί όμως υπήρξε παρασκήνιο καθώς οι παίκτες της μπλε ομάδας έπιασαν τον Τούρκο παραγωγό και του ζήτησαν να τιμωρήσει τον Τριαντάφυλλο για την στάση του και να βρει λύση στο θέμα που έχει προκύψει.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί τους άκουσε προσεκτικά και έτσι πήρε την απόφαση να δίνει «ποινή» στην ομάδα του Τριαντάφυλλου κάθε φορά που δεν αγωνίζεται και ο πόντος να πηγαίνει στους αντιπάλους.