Survivor: «Πάγωσαν» όλοι με την αποχώρηση – Χαμός στο Συμβούλιο

Survivor: Πραγματοποιήθηκε η αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης. Τα spoilers έπεσαν μέσα.

Τον Σάκη Αρσενίου αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό να θέσει εκτός Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την απόφαση και έθεσε τον τραγουδιστή εκτός ριάλιτι μόλις μία εβδομάδα μετά την είσοδό του.

«Δεν έχω να πω κάτι, είμαι πολύ πληγωμένος» είπε ο φίλος του, Άρης Σοϊλέδης.

Έτσι το κοινό επέλεξε να κρατήσει μέσα τις παλιές, Ναυσικά και Μυριέλλα.

Έξω όμως έπεσε και ο Αντρέας που δήλωσε ότι θα φύγει η Μυριέλλα.

Χαμός στο Συμβούλιο με Μυριέλλα-Κατσαούνη

Σπύρος Μαρτίκας αρχικά τα έβαλε με την Μυριέλλα Κουρεντή.

«Η αφέλεια της Μυριέλλας είναι σε τέτοιο βαθμό που ντρέπομαι να πω… Αφέλεια σε βαθμό κακουργήματος. Ποντάρω στο να φύγει η Μυριέλλα. Το συμφέρον της κυρίας Ευρυδίκης, επηρεάζει πάρα πολύ και έπιασε την αδύναμη στιγμή της Μυριέλλας, εκμεταλλεύτηκε η Ευρυδίκη την στιγμιαία αδυναμία της Μυριέλλας και κέρδισε την πέμπτη ψήφο.

Γράφεις σενάριο σε βραζιλιάνικο σήριαλ που εγώ το έχω δει», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας με την ηθοποιό να τον ευχαριστεί και να λέει ότι οι γονείς της θα χαίρονται πολύ που τα ακούνε αυτά από το στόμα του.

«Μην παίρνει και όρκο ότι δεν έχει παίξει ποτέ τη μοιραία», είπε ο Γιώργος Κατσαούνης όταν μιλούσε η Μυριέλλα με εκείνη να λέει: «Αυτός έχει πρόβλημα, είναι από άλλο επεισόδιο. Μάθε να δέχεσαι μία χυλόπιτα».

«Ποιος έχει πρόβλημα; Γιατί έχω πρόβλημα; Για πες! Πώς δεν έχω πρόβλημα! Και θα ήθελα να τονίσω ότι όταν ο Άρης σε είχε πει διπρόσωπη, δίκιο είχε. Πώς μου είχες πει; Και σε θέλω και πουλάει! Καλά λέει ο Μαρτίκας, βραζιλιάνικο σήριαλ. Εγώ θα φάω χυλόπιτα από εσένα;»

Survivor: Οι Μαχητές έκαναν… Τσικνοπέμπτη από σήμερα

Μπορεί για εμάς να είναι αύριο (24/2) η Τσικνοπέμπτη, όμως για τους παίκτες του Survivor και πιο συγκεκριμένα για τους Μαχητές, η… τσίκνα ήρθε σήμερα.

Μπορεί οι παίκτες των Διασήμων να έδειξαν πως τα βρήκαν μεταξύ τους, με highlight τις αγκαλιές και τις συγγνώμες ανάμεσα σε Μυριέλλα και Ναυσικά, όμως οι Μαχητές τους «διέλυσαν» στο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό.

Η μπλε ομάδα κέρδισε με 10-3 και έκανε το 4-1 στις νίκες της εβδομάδας. Έτσι μετά το αγώνισμα οι Μαχητές απόλαυσαν κοτόπουλο ψητό και άλλα πολλά πεντανόστιμα τρόφιμα.

Όσο για το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει απόψε από το Survivor; Σας το έχουμε αποκαλύψει από το μεσημέρι…

Survivor: «Λύγισε» η Ναυσικά μιλώντας για τον πατέρα της

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (23/2) στο Survivor, πριν το αγώνισμα ακούσαμε τη Ναυσικά σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση. Η ίδια, ανέφερε ότι δεν έδωσε το τηλέφωνο του μπαμπά της για το έπαθλο επικοινωνίας και το μετάνιωσε. Στο παρελθόν την έχει κάνει πολλές φορές να ντραπεί όμως τώρα πια θέλει να μάθει να συγχωρεί τους ανθρώπους.

«Έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα. Είπα ότι δεν έχω δώσει το τηλέφωνο του μπαμπά μου στην επικοινωνία και ότι δεν του έχω μιλήσει από επιλογή. Ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα στη ζωή του και το μόνο φάουλ που έχει κάνει είναι ότι είχε επί πάρα πολλά χρόνια έναν εθισμό. Μέχρι να ενηλικιωθώ εγώ δεν τον ξεπέρασε ποτέ.

Ακόμα και σήμερα πάρα πολλές φορές υποτροπιάζει, ξανά συνέρχεται κ.ο.κ. Έχω δει τον εαυτό μου να κρύβω πράγματα και να ντρέπομαι, κάτι το οποίο είναι λάθος, γιατί πάρα πολύς κόσμος περνάει αυτά τα πράγματα, είτε στον τζόγο είτε στο οτιδήποτε, και αυτό που πρέπει να μάθουμε είναι ότι όλο αυτό είναι μια αρρώστια και μπορεί να ξεπεραστεί με την αγάπη των δικών σου ανθρώπων. Εγώ λοιπόν συνειδητοποιώ ότι όλα αυτά τα χρόνια είχα μια άρνηση προς το πρόσωπό του γιατί η επαφή μαζί του μου θύμιζε όλα τα αρνητικά που είχα περάσει και διαπιστώνω ότι μεγαλώνοντας έγινα πολύ εγωίστρια, σκληρή και πάρα πολύ ανεξάρτητη. Νομίζω ότι τελικά πρέπει να το αλλάξω αυτό και να μάθω να συγχωρώ», είπε μεταξύ άλλων η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Survivor: Αγκαλιές και συγγνώμες μεταξύ Μυριέλλας και Ναυσικάς (video)

Από τη μέρα που βγήκε υποψήφιος ο Σάκης Αρσενίου, η ομάδα των Διασήμων «χωρίστηκε» στα δύο και η ένταση χτύπησε κόκκινο!

Χθες (22/2) είδαμε ένα απίστευτο ξέσπασμα της Ναυσικάς προς τη Μυριέλλα, με τις παίκτριες να ανταλλάζουν «βαριά» λόγια, όμως αυτά φαίνεται πως αποτελούν παρελθόν. Στο επεισόδιο της Τετάρτης (23/2) και πριν τον αγώνα με έπαθλο το φαγητό, οι δύο παίκτριες αγκαλιάστηκαν, με τη μία να ζητάει συγγνώμη από την άλλη και μάλιστα να δακρύζουν.

Survivor: Πρόσωπο – έκπληξη ετοιμάζει ο Ατζούν

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και στο φετινό Survivor ο Ατζούν βάζει παίκτες μέσα στο παιχνίδι, ώστε να μεγαλώσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ήδη έχουμε δει 7 νέους παίκτες αυτούς τους δύο πρώτους μήνες του ριάλιτι, έχοντας όμως και αντίστοιχες οικειοθελής αποχωρήσεις. Ο Τούρκος παραγωγός σκέφτεται ήδη αν θα υπάρξουν επόμενες κινήσεις και μία από αυτές -αν γίνει- θα είναι τρομερή έκπληξη.

Ο Κώστας Ραπτόπουλος, αποκάλυψε στη ραδιοφωνική του εκπομπή πως έχει δεχθεί πρόταση από τον Ατζούν και μάλιστα σκέφτεται πολύ σοβαρά να την αποδεχθεί και να τον δούμε στο Survivor!

O γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός της Θεσσαλονίκης και αθλητικός δημοσιογράφος, ανέφερε σε μία από τις τελευταίες του εκπομπές: «Μου έκαναν μία πρόταση με καλά λεφτά. Δεν ξέρω αν πρέπει να πάω. Αν πάω θα χάσω όσα γίνονται εδώ. Να τα παρατήσω και να πάω; Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω, θα είμαι και ο πιο μεγάλος εκεί. Μπορεί να λιμοκτονήσω»!