Survivor: Ποιους «ξεσκέπασε» η Ελευθερία Ελευθερίου – Απίστευτες αποκαλύψεις

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το Survivor έδωσε η Ελευθερία Ελευθερίου. Η τραγουδίστρια απάντησε για όλα και έκανε αρκετές αποκαλύψεις.

«Δεν είπα ποτέ στον Αλέξη την ώρα της αποχώρησης ‘Τελείωσε τον James’. Ο Αλέξης είναι πολύ έξυπνος και σκληρός. Πολλές φορές του έλεγα ‘μη μου μιλάς έτσι γιατί με κάνεις να κλαίω’. Οι προθέσεις μου για τον Αλέξη δεν ήταν σε καμία περίπτωση πονηρές. Ίσως παρεξήγησε ότι ένιωθα πολύ οικεία μαζί του. Το συζητήσαμε και μου ζήτησε συγγνώμη. Με τον Αλέξη δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό. Δεν κάνει στρατηγική για να μείνει στο Survivor, οδηγεί τα πράγματα όπως ακριβώς είναι τα γεγονότα» είπε η Ελευθερία Ελευθερίου μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Το να ψάξω το μπαούλο ήταν μια αυθόρμητη κίνηση και νομίζω ότι εκτέθηκα. Είχαμε μια συζήτηση με τη Μαριαλένα και μου λέει δες το μπαούλο αν έχουν πάρει κάτι. Όταν μαγειρεύαμε με τον Αλέξη και τον Chris, ακουμπάμε τις προμήθειές μας πάνω στο μπαούλο και στα 10 λεπτά είχαν εξαφανιστεί. Δεν ξέρω ποιος το πήρε. Δεν το είδα με τα μάτια μου, αλλά το αλάτι κάποιο από αυτά τα 3 παιδιά το έχει πάρει» συμπλήρωσε.

«Ο James παίζει κινεί τα νήματα»

Για την τριάδα του Survivor, James, Μπάρτζης, Άννα Μαρία, η Ελευθερία Ελευθερίου είπε: «Ο James παίζει στρατηγικά, είχε τη συμμαχία με το μέρος του, κινούσε τα νήματα και όποιον ήθελε να τον βγάλει στον τάκο, τον στοχοποιούσε. Ο Νίκος επηρεάζεται από τον James, του πιπιλάει τα αφτιά.

Μου φωνάζανε, με λέγανε χαζή. Είχε πει η Άννα Μαρία ότι δεν φημίζομαι για την εξυπνάδα μου. ‘Μαγειρεύανε’ πάρα πολλά πράγματα και χαιρόντουσαν με το να με βλέπουν να μην είμαι καλά. Έπαιζα αγώνα, δεν έφερνα πόντο, σκούνταγε τους φίλους της και γέλαγε ειρωνικά. Μου έλεγε ψέματα, μου έλεγε πράγματα τα οποία δεν είχε παραδεχτεί ποτέ».

«Όσο η Χριστίνα ήταν άρρωστη, ξυπνούσαμε το πρωί και την ρωτούσαμε ‘πως νιώθεις σήμερα’. Η τριάδα δεν είχε ρωτήσει ποτέ αν είναι καλά. Ήρθε η κοπέλα από το νοσοκομείο και μετά από 48 ώρες, μπροστά στην κάμερα, γύρισε ο James να της πει ‘Χριστίνα μου, πώς είσαι;’».

«Ο Σάκης είναι καψούρης με τη Μαριαλένα»

 

«Πιστεύω ότι ο Σάκης είναι καψούρης με τη Μαριαλένα. Είναι μια σχέση ζωής. Μου είπε η Μαριαλένα να μεταφέρω ένα μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη, εννοείται ότι δεν μπορώ να σας το πω.

Με την άφιξη του Σάκη στο Survivor ζήλεψαν ο James με τον Νίκο. Δεν είναι ότι νοιάστηκαν για το καλό της Μαριαλένας, απλά ήθελαν με κάποιον τρόπο να βρουν κάτι να τον στοχοποιήσουν για να τον ψηφίσουν», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου και αποκάλυψε:

«Η τριάδα σίγουρα έτρωγε κρυφά. Είχαν «καθαρίσει» τον Άγιο Δομίνικο».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Βασίλης Καλογήρου: Βίντεο ντοκουμέντο από την τελευταία του διαδρομή
27 Φεβρουαρίου, 2025
Ανδρουλάκης: Την επόμενη Τετάρτη καταθέτουμε πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης
27 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: «Δεν υπάρχει κεντρική εντολή για μπάζωμα» – «Αν υπήρχε ΕΔΟΑΣΑΑΜ τότε δεν θα είχε γίνει το μπάζωμα», δηλώνει ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Χρήστος Παπαδημητρίου
27 Φεβρουαρίου, 2025
Απεργία στις 28/2 για τα Τέμπη: Χιλιάδες πολίτες, συνδικάτα, σωματεία και συλλογικότητες θα δώσουν δυναμικό παρών – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
27 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Τα «θανάσιμα» λάθη της εθνικής τραγωδίας
27 Φεβρουαρίου, 2025
«Δικαιοσύνη είναι να μου φέρουν πίσω το παιδί μου» – Ξεσπούν οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών
27 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: «Πιθανή η ύπαρξη αγνώστου καυσίμου» αναφέρει το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ – 5 με 7 τα θύματα από τη φωτιά
27 Φεβρουαρίου, 2025
Χείμαρρος η Ανθή Βούλγαρη για το πόρισμα των Τεμπών: «Καταλαβαίνετε για τι καραγκιοζιλίκια μιλάμε τώρα;»
27 Φεβρουαρίου, 2025
Συλλαλητήρια μνήμης για τα Τέμπη: Σύσκεψη στην ΕΛΑΣ – Έλεγχοι, drones, ελικόπτερα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
27 Φεβρουαρίου, 2025
Καιρός: Νέα 48ωρη κακοκαιρία με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι – Στο «μάτι» 10 περιοχές, 112 στη δυτική Ελλάδα
27 Φεβρουαρίου, 2025