survivor spoiler 1/2: Χαμός με τους υποψηφίους – Ποιος αποχωρεί τελικά

survivor spoiler 1/2: Χαμός στο χθεσινό επεισόδιο με εντάσεις και αποβολές – Σήμερα έχουμε αποχώρηση – Ποιος θα αφήσει το ριάλιτι;

Μέσα σε όλα αυτά, οι παίκτες του Survivor θα έχουν αγώνα επάθλου σήμερα.

Ένα αδιανόητο σκηνικό έλαβε χώρα στο Survivor, καθώς ο Νίκος Μπάρτζης ακολούθησε την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα στο δάσος και τις έπιασε να έρχονται σε επαφή με έναν τρίτο άνθρωπο και να έχουν κινητό.

Ο ίδιος τα ομολόγησε όλα στο αποψινό συμβούλιο κι επικράτησε τεράστια ταραχή με τους παίκτες τον Τάκη Καραγκούνια να ουρλιάζει και τους παίκτες της μπλε ομάδας να αποχωρούν εν εξάλλω από το συμβούλιο. Το ίδιο έπραξαν κι οι παίκτες από την κόκκινη ομάδα με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ότι διακόπτεται το συμβούλιο του Survivor.

Μάταια η Ασημίνα προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, οι συμπαίκτες της έδειξαν πως δεν την πίστεψαν κι έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Νίκο Μπάρτζη. Τι θα συμβεί με τις δύο παίκτριες;

Αποβλήθηκαν η Ασημίνα Χατζηανδρέου κι η Κατερίνα Δαλάκα

Η παραγωγή αποφάσισε για την πορεία της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor και πραγματοποιήθηκε έκτακτο συμβούλιο για όλες τις εξελίξεις. Ο λόγος ήταν πως οι δύο παίκτριες ήρθαν σε επαφή με έναν άνθρωπο στην ζούγκλα και τις έδωσε κινητό.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός έγινε έρευνα από την παραγωγή και το πόρισμα ήταν το εξής: «Μετά από την μαρτυρία του Νίκου, μιλήσαμε με αρκετό κόσμο.

Ήμασταν υποχρεωμένοι γιατί αυτή η κατηγορία είναι πολύ σοβαρή κι έχει γίνει μια συμφωνία ανάμεσα σε όλους μας, ότι τέτοιου τύπους κατηγορίες θα πρέπει να ελέγχονται για να μπορούμε να ξέρουμε αν ο ισχυρισμός του Νίκου αυτήν την στιγμή ή οποιουδήποτε άλλου, είναι αληθής ή όχι. Είναι μια κατηγορία, που μπορεί να οδηγήσει παίκτες εκτός παιχνιδιού» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός στο Survivor.

«Δεν το αφήσαμε έτσι φυσικά. Έπειτα από έρευνα που κάναμε κι ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα, είμαι στην θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε. Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος έκανε αυτήν την κίνηση κι έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και στην Κατερίνα. Αφού επιβεβαιώθηκε, πήραμε την απόφασή μας κι όπως είδατε η Ασημίνα κι η Κατεrνα είναι πλέον εκτός Survivor» έκλεισε.

survivor spoiler 1/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα – Ποιος αποχωρεί;

Σήμερα και με την κόκκινη ομάδα να έχει απώλειες μετά την αποβολή των δύο παικτών, θα έχουμε το έπαθλο επικοινωνίας.

Θα καταφέρουν οι μπλε να πάρουν τη νίκη;

survivor spoiler 1/2: Ποιος αποχωρεί;

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο χθεσινό επεισόδιο είχαμε τη διαμόρφωση των τεσσάρων υποψηφίων προς αποχώρηση.

Τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, όλοι από τους Μαχητές, όλοι μπλε! Ποιος θα αποχωρήσει;

Μετά την ψηφοφορία της μπλε ομάδας, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως μαζί με την Εύη Σαλταφερίδου, τον Κρις Σταμούλη, τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, υποψήφια θα είναι και η Ρία Κολοβού.

Αρχικά είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο να φύγει ο Αναγνωστόπουλος, ωστόσο πλέον είναι και αυτός στα φαβορί μαζί με τον Κρις Σταμούλη. Η «μάχη» λογικά, θα γίνει ανάμεσα σε αυτούς τους δύο