Survivor spoiler 1/3: Αυτή η ομάδα κερδιζει σήμερα – Ποιος αποχωρεί;

survivor spoiler 1/3: Αγώνισμα για το επαθλο επικοινωνίας έχουμε απόψε στο ριάλιτι επιβίωσης. Διάσημοι ή Μαχητές;

Οι ασυλίες ήρθαν ισοπαλία και οι δύο ομάδες έχουν από 2 υποψήφιους η κάθε μία.

Survivor spoiler 1/3: «Σκοτωμός» για ένα κομμάτι καρύδας στους Μαχητές

Συνεχίζονται οι καυγάδες στο Survivor

Η πείνα μετά από δύο μήνες στο Survivor είναι πιο έντονη από ποτέ στις ομάδες Διάσημων και Μαχητών, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα οι τσακωμοί να είναι συχνοί και δυνατοί!

Στο επεισόδιο της Κυριακής, η Βρισηίδα βγήκε στον τάκο και από εκείνη τη στιγμή είναι εκνευρισμένη με τους συμπαίκτες της. Σήμερα (28/2) τα έβαλε για ακόμα μια φορά μαζί τους και ξεκαθάρισε ότι δεν θα παλέψει για τη δεύτερη ασυλία.

«Το ότι δεν βρήκα δύο τρεις στόχους, δεν σημαίνει ότι είμαι αδύναμη παίκτρια. Αλλά δεν πειράζει άστους να λένε, θέλουν να φτάσουν το παρεάκι τους στην ένωση. Εσύ σήμερα θα μπορούσε να μου πεις Βρισηίδα θα σε ψηφίσουν τα παιδιά. Και τυχαία είπες να ψηφίσεις εμένα. Δεν με ενδιαφέρει να κερδίσουμε την ασυλία για να παραμείνω και να μην με θέλει η ομάδα μου. Αυτό είναι στρατηγική. Εφόσον η Ναυσικά δεν με θέλει υποκίνησε τα νήματα για να φύγω, είπε στην Μυριέλλα, με την πρώτη να απαντά: «Δεν ήξερα ότι θα σε ψηφίσουν, δεν θα το ξαναπώ, τέλος. Σου είπα γιατί θα σε ψηφίσω, τέλος. Ούτε εμένα θα με θέλουν αν δεν φέρω νίκες σύντομα».

Παρόμοια είναι η κατάσταση και στην καλύβα των Μαχητών. Συγκεκριμένα, ο Κατσαούνης έγινε έξαλλος με τον Μαρτίκα. Αφορμή, μια… καρύδα που άφησε στην άκρη ο Θεσσαλός για να τη φάει αργότερα, κάτι το οποίο δεν αντιλήφθηκε ο φαρμακοποιός! Ο Μαρτίκας δάγκωσε ένα κομματάκι και μόλις το αντιλήφθηκε αυτό ο Θεσσαλός άρχισε τις φωνές.

«Κατηγορούσες άλλους και κάνεις τα ίδια!», του είπε, με τον Μαρτίκα να απαντά «Τι κάνω ρε βλάκα;» και να τον κατηγορεί ότι δίνει «υπερσόου» για χάρη των εντυπώσεων. «Νιώθω τρομερά επικίνδυνο το περιβάλλον. Νομίζω ότι κάτι κινείται πίσω από την πλάτη μου. Κάποιο σχέδιο που έχει υποκινήσει η Σοφιάννα ή η Ασημίνα», σχολίασε.

«Είναι βλάκας και εκτίθεται με μικροπρέπειες και κουτοπονηριές. ίσως τον βάζουν να εκτελέσει ένα σχέδιο πονηρό», ανέφερε από την μεριά του ο φαρμακοποιός.

Εκτός εαυτού η Βρισηίδα με το ψέμα

Άρης Σοϊλέδης και Βρισηίδα Ανδριώτου σε πρωτοφανή καυγά στο Survivor, δίχως κάποιο αποτέλεσμα.

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor καθώς ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της ενώ φέρνει νίκες. Λίγο πριν το αγώνισμα για την αποψινή ασυλία ο Γιώργος Λιανός της ζήτησε να πει δυο λόγια με την ίδια να αναφέρει πως ο Άρης Σοϊλέδης τη ρώτησε ποιον παίκτη θα ψήφιζε.

Ο Άρης δεν παραδέχτηκε πως συνέβη κάτι τέτοιο κι η Βρισηίδα βγήκε εκτός εαυτού με όσα άκουγε: «Μου έγινε ερώτηση χθες από τον Άρη για το ποιον θα ψηφίσω και του είπα τη Μυριέλλα. Εσύ με ρώτησες. Δεν λέω ψέματα. Με ρώτησες, το ορκίζομαι στη μάνα μου. Έχεις πει πολλά ψέματα.

Έγινε off camera ρε φίλε την ώρα που ήμασταν στην παραλία. Δεν θα με βγάλεις τρελή. Με κοροϊδεύεις στα μούτρα μου; Είσαι ένας ψεύτης. Δεν λέω ποτέ ψέματα, ότι να ‘ναι. Μετά θέλεις να μείνω σε αυτήν την ομάδα; Εντάξει ρε βρήκατε εμένα που είμαι πιο μικρή. Απίστευτο, απαράδεκτο.»

Έξαλλη η Μυριέλλα Κουρεντή βάζει ένα «τέλος»

Πυρ και μανία έχει γίνει η Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor με το γεγονός ότι ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της ως η πρώτη υποψήφια για να αποχωρήσει. Μάλιστα πιστεύει πως τα νήματα για αυτό υποκινεί η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με την οποία είναι στα μαχαίρια.

Η ίδια ζήτησε τα ρέστα από τη Μυριέλλα Κουρεντή για το λόγο που την ψήφισε, με τη δεύτερη να αντιδρά: «Βρισηίδα δεν το ήξερα. Τέλος. Δεν θα το ξαναπώ, δεν το ήξερα, τέλος. Σου είπα πως θα σε ψηφίσω. Τέλος.

Ασχέτως με το τι έγινε, αύριο πρέπει να κερδίσουμε την ασυλία. Κατάλαβες; Τέλος. Ούτε μένα δεν με θέλουν στην ομάδα, αν δεν φέρω νίκες. Θα με ψηφίσουν κι εμένα βρε αγάπη μου»

Survivor spoiler 1/3: Αυτή η ομάδα κερδιζει σήμερα – Ποιος αποχωρεί;

Πάμε όμως στα φρέσκα κουλούρια…

Σημερα, στο ριάλιτι επιβίωσης οι δύο ομάδες θα παλέψουν για το επαθλο της επικοινωνίας.

Ποια ομαδα θα κερδίσει;

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι Μπλε είναι εκείνοι που θα νικήσουν.

Αναφορικά με την αποχώρηση, η οποία αναμένεται αύριο το βραδy, έχουμε ντέρμπι. Θα επανέλθουμε…