Survivor spoiler 10/2: «Βόμβα» – Ποιοι μπαίνουν στο παιχνίδι

Survivor spoiler 10/2: Αυξάνεται διαρκώς η ένταση στο ριάλιτι επιβίωσης – Ποιους μπορεί να δούμε στο παιχνίδι;

Άκρως ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό (9/2) επεισόδιο του Survivor All Star στο οποίο είχαμε και αποχώρηση.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει μπει δυναμικά στη μάχη για την τηλεθέαση της prime time, ίσως ακόμα πιο δυνατά και απ’ ό,τι περίμεναν οι ίδιοι οι ιθύνοντες του καναλιού.

Survivor spoiler 10/2: «Είναι απάνθρωπο» 

Κατά τη διάρκεια του χτεσινοβραδινού επεισοδίου του «Survivor All Star», οι παίκτες των δυο ομάδων ήρθαν αντιμέτωποι με ένα αιφνίδιο περιστατικό. Συγκεκριμένα, λίγο πριν από την έναρξη του αγωνίσματος κι ενώ ο Γιώργος Λιανός συζητούσε με τους Μπλε και τους Κόκκινους, η Μελίνα Μεταξά ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία.

Η παίκτρια της ομάδας των Μαχητών σωριάστηκε ξαφνικά στο έδαφος, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία τόσο στους συμπαίκτες της όσο και στον παρουσιαστή του reality επιβίωσης. Η γιατρός έσπευσε αμέσως στο σημείο, προσπαθώντας να καταλάβει τι συμβαίνει.

Τότε, η Μελίνα Μεταξά ανέφερε πως ζαλίζεται και ότι έχουν μουδιάσει τα χέρια της, με τη γιατρό να τη συμβουλεύει να ηρεμήσει και να μην φοβάται, καθώς θα τη βοηθήσει σε ό,τι έχει. Στο πλευρό της στεκόντουσαν παίκτες και από τις δύο ομάδες, δίνοντάς της θάρρος και δύναμη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Η παίκτρια των Μαχητών μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει εξετάσεις και οι γιατροί να κρίνουν ποια αγωγή πρέπει να ακολουθήσει. Συνεπώς, απουσίαζε από το χτεσινό αγώνισμα.

Η αλήθεια είναι πως οι παίκτες της Μπλε ομάδας έχουν χάσει σχεδόν όλα τα έπαθλα τις τελευταίες εβδομάδες, με αποτέλεσμα να τρέφονται ελάχιστα και να νιώθουν εξουθενωμένοι.

Με αφορμή αυτό το τόσο δυσάρεστο γεγονός, ο πατέρας της Μελίνας Μεταξά, Κώστας έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, μέσω της οποίας ξέσπασε κατά της παραγωγής του reality επιβίωσης.

«Είναι απάνθρωπο εις βάρος της οικογένειάς μας να προβάλλονται σκηνές με τη Μελίνα τραυματισμένη και οι αρμόδιοι της παραγωγής να μην μας έχουν ενημερώσει εκ των προτέρων. Είναι ντροπή για όσους διαχειρίζονται τα θέματα αυτά. Ελπίζουμε, έστω αργά να λάβουν το μήνυμά μας και να κάνουν το αυτονόητο. Να επικοινωνήσουν μαζί μας και να μας ενημερώσουν για το συμβάν» έγραψε ο πατέρας της Μελίνας Μεταξά, ενώ το σχόλιό του δημοσίευσε χρήστης του Twitter.

Survivor spoiler 10/2: Τέλος ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος 

H 5η εβδομάδα στο Survivor ολοκληρώθηκε με αγώνισμα επάθλου, αλλά και μια μεγάλη ανατροπή στο Συμβούλιο Αποχώρησης.

Οι διάσημοι εμφανίστηκαν για ακόμη μια φορά καλύτεροι επικρατώντας με 10-7 και διεύρυναν πλέον τα σερί στο 16-6!

Φυσικά στα highlights της ημέρας δεν θα μπορούσε να μην μπει και το φιλί της παρηγοριάς από τον Σάκη στην Μαριαλένα, το οποίο συζητήθηκε ιδιαιτέρως.

Τέλος, υπήρξε και το συμβούλιο αποχώρησης το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του Σώζων Παλαίστρου Χάρου!

Κονδυλάτος: «Ταρακουνήθηκα σε ένα βαθμό ως άνθρωπος για όσα κατάλαβα για τη ζωή»

Ο Περικλής Κονδυλάτος, όπως γράφει το Hello, μίλησε σε συνέντευξή του για τη «θητεία» του στο Survivor και μάλιστα δύο φορές αφού ήταν ο παίκτης που αποχώρησε φέτος από το Survivor All Star.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων αναφερόμενος στην εμπειρία που είχε την τόσο έντονη από το ριάλιτι επιβίωσης, δεν έκρυψε ότι ένιωσε έντονα συναισθήματα μετά από όλο αυτό ενώ δεν έκρυψε ότι υπήρξε για τον ίδιο ένα μάθημα ζωής…

Τα social media δεν τα έχεις αντιμετωπίσει μόνο ως καλλιτέχνης, αλλά και ως παίκτης του «Survivor». Από αυτή την πλευρά πώς το βίωσες;

Το λένε όλοι όσοι το έζησαν και δεν είναι υπερβολή, ούτε αλλάζει κάτι επειδή ήταν επιλογή μας να συμμετάσχουμε σε ένα ριάλιτι επιβίωσης. Είναι κάτι πολύ δύσκολο και πολύ ανθρωποφαγικό. Πρέπει να έχεις πολύ γερές βάσεις και εσωτερικά στηρίγματα για να καταφέρεις να βγεις αλώβητος. Αυτά που γράφονται στα social είναι παραπάνω από σκληρά. Ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι κακία θέλει, με όποιο πνευματικό και μορφωτικό επίπεδο έχει, χωρίς να σκεφτεί πώς θα νιώσει ο άλλος άνθρωπος; Έχω διαβάσει τερατώδη πράγματα για εμένα. Ήταν βάρβαρο. Δεν τους παίρνω σοβαρά, αλλά το «Survivor» του 2021, στο οποίο συμμετείχα την πρώτη φορά, είχε φτάσει μέχρι και 60% τηλεθέαση, που σημαίνει πως το παρακολουθούσε πολύς κόσμος.

Ποια είναι, εντέλει, η αποτίμηση των δύο συμμετοχών σου, στο «Survivor» του 2021 και φέτος στο «All Star»;

Στον πρώτο κύκλο ένιωσα ένα δέος. Έμεινα δύο μήνες, αλλά, όταν είσαι εκεί, στο παιχνίδι, ο χρόνος κυλά διαφορετικά και μοιάζει σαν να ήταν πολύ μεγαλύτερο το διάστημα και γεμάτο συναισθήματα, σκέψεις και επαφή με τον εαυτό σου. Μπορώ να πω πως ταρακουνήθηκα σε ένα βαθμό ως άνθρωπος για όσα κατάλαβα για τη ζωή σε σχέση με όσα είχα ως δεδομένα μέχρι τότε. Θεωρώ πως όσα βίωσα στον πρώτο κύκλο μού έκαναν καλό. Θέλω να μείνω σε εκείνη την εμπειρία, η οποία ήταν περιεκτική και συμπεριελάμβανε προσωπικότητες που, είτε με θετικό είτε με αρνητικό τρόπο, με βοήθησαν να εξελιχθώ, ενώ έκανα και κάποιους φίλους ζωής. Μένω σε εκείνη την εμπειρία, είμαι ευγνώμων που ήρθε στο δρόμο μου και, νομίζω, καμιά φορά, όταν κάτι μας γεμίζει πολύ, δεν υπάρχει λόγος να το επαναλαμβάνουμε. Είναι σίγουρο πως η δεύτερη φορά είναι πάντα κατώτερη από την πρώτη.

Survivor spoiler 10/2: «Βόμβα» – Ποιοι μπαίνουν στο παιχνίδι

Οι παίκτες που γυμνάζονται εντατικά και… «φουντώνουν» τα σενάρια για είσοδο νέων Διασήμων και Μαχητών στο Survivor All Star!

Παίκτες μπαίνουν, παίκτες βγαίνουν στο Survivor All Star φέτος, με τον Τούρκο παραγωγό να κρύβει πολλούς άσους στο μανίκι.

Αρκετοί είναι οι πρώην παίκτες που ακούγονται εδώ και καιρό ότι θα ετοιμάσουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο, με κάποιους από αυτούς να τους βλέπουμε να προπονούνται καθημερινά και εντατικά στο γυμναστήριο των «Survivors». Εκεί πρώην Διάσημοι και Μαχητές γυμνάζονται και εξασκούνται στους στόχους.

Έτσι τα σενάρια ότι έχουν πέσει προτάσεις από τον Ατζούν πληθαίνουν, ειδικότερα μετά την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor.

Στο γυμναστήριο του Στράτου Χουβαρδά, του προπονητή των Survivors όπως πλέον ονομάζεται, είδαμε πολλούς παίκτες από τα παλιά, να κάνουν σκληρή προετοιμασία. Κάποιοι από αυτούς πήγαν Άγιο Δομίνικο, άλλοι γύρισαν και άλλοι μάλλον ετοιμάζονται.

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη, ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Στέλλα Ανδρεάδου είναι εκείνοι που έκλεισαν πρώτοι συμφωνία με τον Ατζούν.

Πλέον εντατική προπόνηση κάνουν αρκετά γνωστά ονόματα με τα σενάρια ότι θα μπουν στο παιχνίδι να πληθαίνουν. Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου, την Χριστίνα Κεφαλά, τη Σοφιάνα Αβραμάκη τον Σίμο Βασίλειο, την Πελαγία Καζολέα, τον Γιώργο Τάλα, τον Νίκο Γιάννη και τον Πάνο Θεοδώρου.

Άραγε απλά γυμνάζονται απλά με αέρα «Survivor» ή δέχθηκαν τηλεφώνημα από την τουρκική παραγωγή και σύντομα θα τους δούμε στους στίβους μάχης;