Survivor spoiler 10/3: Η ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία – Ανατροπή την Κυριακή

Το Survivor επιστρέφει για 10η εβδομάδα και ρίχνονται στη μάχη για τις ασυλίες.

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας και επάθλου φαγητού είναι γεγονός και ένα πολύ ενδιαφέρον παρκούρ περιμένει τις δύο ομάδες. Η αγωνία κορυφώνεται και τα ματσαρίσματα πηγαίνουν πόντο-πόντο. Κανείς δε θέλει να χάσει σε αυτό τον αγώνα καθώς μπορεί η ασυλία να είναι σημαντική όμως το έπαθλο φαγητού είναι το μεγαλύτερο που έχει δοθεί!

Survivor spoiler 10/3: Η ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία – Ανατροπή την Κυριακή

Σύμφωνα με τα spoiler η ανατροπή έρχεται από την Κυριακή και έτσι δεν θα δούμε τους Μαχητές να κερδίζουν αλλά τους Διάσημους, οι οποίοι θα φέρουν νίκη μετά από καιρό.

Κλείνει η συμφωνία Ατζούν–ΣΚΑΙ για το επόμενο ριάλιτι

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open o ΣΚΑΪ προχωρά σε συμφωνία με τον Ατζούν Ιλίτζαλι για την επόμενη σεζόν. Αν και το φετινό «Survivor» στην αρχή φαινόταν πως δεν θα «τραβήξει», σταδιακά βελτίωσε τις επιδόσεις του και είναι πιθανό να υπάρξει και «All Star» κύκλος.

Στο οικονομικό κομμάτι δεν θα αλλάξει κάτι. Σύμφωνα με την εκπομπή, ο Ατζούν θα έχει τα έσοδα από τη δωροθεσία, το 1/3 σε περίπτωση που επιστρέψουν από του χρόνου ψηφοφορίες, ενώ το κόστος του επεισοδίου θα διαμορφώνεται ανάλογα με την τηλεθέαση, με σημείο κλειδί το 15% στο δυναμικό κοινό, καθώς από αυτό το επίπεδο και πάνω θα ανεβαίνουν τα κέρδη του Ατζούν Ιλίτζαλι.

Όμως ο ΣΚΑΪ έχει βάλει ήδη ένα βέτο και αυτή τη φορά σκοπεύει να το υλοποιήσει: Κανένας παίκτης όλων των προηγούμενων κύκλων του «Survivor» δεν θα είναι στο επόμενο.

Σύμφωνα με το OPEN, θα υπάρχουν περισσότερες guest εμφανίσεις και οι «διάσημοι» που θα μπαίνουν στο παιχνίδι θα μοιράζονται στις δύο ομάδες.