Survivor Spoiler 11/3: Αποχωρούν Κόρομι και Ασημακόπουλος! Φεύγει ο Τριαντάφυλλος;

Survivor Spoiler 11/3: «Αποχωρούν» Κόρομι & Ασημακόπουλος! Φεύγει ο Τριαντάφυλλος;

Survivor Spoiler 11/3: Το τηλεοπτικό κοινό που χαρίζει τρελά νούμερα στο Survivor μόνο… χαζό δεν είναι και όπως «τιμώρησε» στο πρόσωπο του Ταβλαδάκη την ίντριγκα της ομάδας του Κατσούλη, έτσι θα τιμωρήσει παραδειγματικά -όταν έρθει η ώρα- τον Κόρομι και τον Ασημακόπουλο, για όσα έκαναν στον Τριαντάφυλλο.

Προφανώς και π «Ντάφι» δεν είναι «άγιος», όμως έχει ένα τεράστιο ελαφρυντικό. Ηταν από την πρώτη ημέρα αδύναμος αγωνιστικά, το ήξερε ο ίδιος, το ήξερε η παραγωγή, το ήξεραν οι συμπαίκτες του, το ήξερε και το ξέρει καλύτερα απ’ όλους το τηλεοπτικό κοινό του Survivor.

Δεν το έκρυψε ποτέ, δεν μπορούσε να το κρύψει ποτέ, άλλωστε και πορεύτηκε -όπως πορεύτηκε- τίμια αγωνιστικά είναι δεδομένο, προσφέροντας στο παιχνίδι και στην παραγωγή και ένα μεγάλο κομμάτι από την πίτα της τηλεθέασης.

Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που επελέγη ο Τριαντάφυλλος από τον Ατζούν…

Survivor Spoiler 11/3: «Αποχωρούν» Κόρομι & Ασημακόπουλος! Φεύγει ο Τριαντάφυλλος;

Η στάση του Κόρομι και του Ασημακόπουλου (κυρίως) εξόργισε μεγάλο κομμάτι, το μεγαλύτερο, των τηλεθεατών. Μια ματιά στα σχόλια στην επίσημη σελίδα του Survivor Greece στο Facebook αρκεί για να αντιληφθεί ακόμα και ο πιο φανατικός εχθρός του Τριαντάφυλλου, ότι το κλίμα έχει πλέον αντιστραφεί υπέρ του σε ποσοστό… 100%.

Ο Τριαντάφυλλος ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση και ο ίδιος -μετά από όσα του έκαναν Κόρομι και Ασημακόπουλος- παρακαλούσε πραγματικά να ήταν αυτός ο παίκτης που θα είχε επιλέξει το τηλεοπτικό κοινό για την επιστροφή στην Ελλάδα.

Οχι μόνο δεν ήταν, αλλά πλέον είναι απόλυτα βέβαιο πως ο Τριαντάφυλλος θα «καθαρίσει» αρκετούς από τους συμπαίκτες του στις επόμενες ψηφοφορίες. Οπως είπε ο ίδιος, θα γίνει πόλεμος…

Εκτός… Εκτός, αν δεν αντέξει τον ψυχολογικό πόλεμο και τελικά είναι αυτός ο παίκτης που έχει αιτηθεί την οικειοθελή αποχώρηση, για την οποία σας έχουμε ενημερώσει από χθες ότι έχει τεθεί στην παραγωγή ως αίτημα.

Κόρομι και Ασημακόπουλος έπαιξαν και έχασαν σε αυτήν την αντιπαράθεση και θα το συνειδητοποιήσουν πολύ – πολύ σύντομα…

Πηγή: dokari.gr