Survivor spoiler 11/5: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα – Ανατροπή στην αποχωρηση

Survivor spoiler 11/5: Επαθλο φαγητιυ σημερα στο ριλαιτι του ΣΚΑΪ. Ποια ομαδα κερδιζει; Ποιος παικτης αποχωρει; Ολες οι πληροφορίες.

Survivor: Τεράστια ανατροπή με τους υποψηφίους

Μπλε και Κόκκινοι μπήκαν αρχικά στο στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα στο Survivor.

Νικήτρια αναδείχθηκε αυτή τη φορά η κόκκινη ομάδα.

Την ατομική ασυλία κέρδισε Τάκης Καραγκούνιας με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει την παραμονή του στο Survivor.

Δύο υποψήφιοι από τη μπλε ομάδα και δύο από την κόκκινη

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του Survivor, όπου οι μπλε θα ψήφιζαν για να συμπληρώσουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας στο ριάλιτι επιβίωσης.

Από την κόκκινη ομάδα, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου (από την ψηφοφορία) και ο Απόστολος Ρουβάς μετά την υπόδειξη της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, λόγω της ατομικής της ασυλίας.

Από την ψηφοφορία της μπλε ομάδας, στον τάκο βγήκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, λόγω της ατομικής ασυλίας, έβγαλε υποψήφιο τον Άρη Σοϊλέδη.

Survivor: Πάτησε Ελλάδα με τα ρούχα που φορούσε στο παιχνίδι ο Κατσαούνης μετά την αποβολή του

Ο Γιώργος Κατσαούνης επέστρεψε στην Ελλάδα μέσω Παρισιού το βράδυ της Δευτέρας (10/5). Ο αγρότης κατά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνομίλησε με αρκετό κόσμο, που τον αναγνώρισε.

Ο Κατσαούνης που πάτησε Ελλάδα με τα ίδια ρούχα που φορούσε στο ριάλιτι επιβίωσης συνοδευόταν από άνδρες της παραγωγής του, επιβιβάστηκε στο βανάκι και κατευθύνθηκε προς το ξενοδοχείο, ενώ ακούστηκε να λέει για το περιστατικό που τον οδήγησε εκτός παιχνιδιού πώς «ήταν η κακιά η ώρα».

Στους δημοσιογράφους που τον κυνηγούσαν ανέφερε: «Δεν χρειάζονται βιασύνες. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Την έχασα την βαλίτσα μου ρε γαμ…το. Χαιρετίσματα στη Θεσσαλία και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο. Σας αγαπάω και σας λατρεύω».

Survivor spoiler 11/5: «Κλείδωσε» η αποχώρηση!

Ακόμα μια ψηφοφορία… θρίλερ με τους 4 υποψηφίους να χωρίζονται σε δύο γκρουπ και να δίνουν τις δύο διαφορετικές μάχες τους.

Μια για την πρώτη θέση και μια για την αποφυγή της τελευταίας θέσης…

Η μάχη για την τελευταία θέση είναι αυτή που μας αφορά, καθώς έκρινε και τον παίκτη που θα δούμε να αποχωρεί την Τετάρτη (σ.σ. εκτός συγκλονιστικού απροόπτου).

Ασημίνα, Εμμανουήλ, Ρουβάς και Σοϊλέδης έδωσαν τη δική τους μάχη για να συγκεντρώσουν τις περισσότερες θετικές ψήφους και να εξασφαλίσουν τη συνέχιση της παρουσίας τους στο Survivor.

O παίκτης που αποχωρεί την Τετάρτη είναι ο Απόστολος Ρουβάς.

Survivor spoiler 11/5: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα

Απόψε, όμως, πριν από την αποχώρηση, θα δούμε τους παίκτες να τα δίνουν όλα στο έπαθλο φαγητού.

Ποια ομάδα θα επικρατήσει;

Η κόκκινη…