survivor spoiler 11/6: Άνω Κάτω με τη νέα αποχώρηση - Ποιος έφυγε

survivor spoiler 11/6: Άνω Κάτω με τη νέα αποχώρηση – Ποιος έφυγε

survivor spoiler 11/6: O Ηλίας Μπόγδανος ψήφισε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία μαζί με την Καρολίνα Καλύβα και την Ελένη Χαμπέρη θα τεθούν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Άρωμα γυναίκας θα έχει η επόμενη αποχώρηση (13/6) στο Survivor.

Οι τρεις υποψήφιες είναι η Καρολίνα Καλύβα, η Ελένη Χαμπέρη και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίες το βράδυ της Τρίτης τέθηκαν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

O Ηλίας Μπόγδανος ψήφισε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία μαζί με την Καρολίνα Καλύβα και την Ελένη Χαμπέρη θα τεθούν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Σάκης Κατσούλης, μάλιστα προσφέρθηκε να πάρει τη θέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, κάτι που ωστόσο δεν έκανε δεκτό ο Γιώργος Λιανός.

survivor spoiler 11/6: Άνω Κάτω με τη νέα αποχώρηση – Ποιος έφυγε

Ο παρουσιαστής ζήτησε από τον Ηλία να σκεφτεί ξανά την απόφασή του, με τον τραγουδιστή να εμμένει στην πρώτη του επιλογή.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο – και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη – η παίκτρια που αποχωρεί από το παιχνίδι είναι η Ελένη Χαμπέρη, η οποία συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους.

Αλέξης Παππάς: Aπαντήσεις όλο νόημα για το αν έγινε σεξ

Σε 10 ενδιαφέρουσες ερωτήσεις απάντησε ο Αλέξης Παππάς στο Love It.

Η πιο δύσκολη στιγμή του στο παιχνίδι ήταν όταν είδε αφηνιασμένο τον Ηλία Μπόγδανο εξαιτίας μίας ατάκας του. Ενδιαφέρον για το τηλεοπτικό κοινό θα είχε η βόλτα του με τον Κρις Σταμούλη στο δάσος την ώρα που νιώθει αδικημένος από τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για εκείνον.

«Αν έπρεπε» θα έκανε παρέα με τον Τζέιμς Καφετζή εκτός παιχνιδιού. Έξυπνος και διπλωματικός είναι ο Μπόγδανος και λαϊκό παιδί ο Νίκος Μπάρτζης. Όλο νόημα η απάντησή του για το αν έγινε σεξ στο Survivor όπως και για το κατά πόσο τα αισθήματα του Σάκη είναι αληθινά για τη Μαριαλένα.

Νικητή του ριάλιτι θα ήθελε τον Σάκη Κατσούλη αλλά βλέπει τελικά να σηκώνει την «κούπα» ο Ηλίας.