Survivor spoiler 12/2: Δεν γίνονται αυτά! Ποιοι κερδίζουν την ασυλία

Survivor spoiler 12/2: Επιστρέφουν τα αγωνίσματα για τις ασυλίες – Ποιοι θα κερδίσουν απόψε – Θα συνέλθουν οι μπλε;

Ασυλία απόψε 12/2 και όπως φαντάζεστε θα γίνει ξανά το έλα να δεις μεταξύ Κόκκινων και Μπλε, μιας και οι δυο ομάδες θέλουν όσο τίποτα άλλο να την κερδίσουν προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο Survivor All Star.

Ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, ένας παίκτης που ας μη κρυβόμαστε, απαρατήρητος ήταν, όποτε απαρατήρητη έμεινε και η αποχώρησή του. Έτσι λοιπόν, η εβδομάδα που ξεκινά για το ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να είναι καταιγιστική, όπως είδαμε τουλάχιστον από το τρέιλερ!

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίκας βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο της ομάδας του εξαιτίας των όσων είπε για τον Παπαδόπουλο, με τον Νίκο Μπάρτζη από την άλλη να δηλώνει πως ο συμπαίκτης του είχε δίκιο, ενώ η Σταυρούλα ανέφερε πως εξεπλάγην που είπε κάτι τέτοιο ο Σπύρος.

Εκείνος, από την πλευρά του, επιμένει στα λεγόμενά του, τονίζοντας μάλιστα πως όλοι τον ψήφισαν, αλλά στο τέλος υποτίθεται χάρηκαν που εν τέλει έμεινε. Ο Παπαδόπουλος, όμως, νιώθει αρκετά παραγκωνισμένος, επισημαίνοντας όπως είδαμε πως θεωρεί πως τον έχουν για πέταμα! Και μετά από όλες αυτές τις εντάσεις, Μπλε και Κόκκινοι πάνε στον στίβο μάχης προκειμένου να κατακτήσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας! Ποια όμως από τις 2 θα καταφέρει να πάρει ήρεμη στο συμβούλιο του νησιού;

Ο Μαρτίκας εκθέτει την κόκκινη ομάδα και στρέφεται κατά του Παπαδόπουλου

Απόψε το βράδυ επιστρέφει το «Survivor All Star» με ένα νέο και ανατρεπτικό επεισόδιο. Στο τρέιλερ βλέπουμε τους παίκτες των Διασήμων να σχολιάζουν τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα την προηγούμενη βδομάδα, ο οποίος είχε πει πως αν έφευγε ο Κώστας Παπαδόπουλος, τότε οι Κόκκινοι θα δυνάμωναν.

«Κώστα μου συγγνώμη… Αλλά αν ακούσουμε το όνομα του Κώστα σήμερα, η αποχώρησή του θα σηματοδοτήσει μία Κόκκινη ομάδα να στέκεται αήττητη σε οποιαδήποτε επιλογή και οποιοδήποτε ματσάρισμα των Μπλε. Δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να μην λέμε αλήθειες» είχε πει χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν και τρεις παίκτες της Μπλε ομάδας.

Στο αποψινό επεισόδιο, η Σταυρούλα Χρυσαειδή δηλώνει σοκαρισμένη από τις δηλώσεις του φαρμακοποιού, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης συμφωνεί μαζί του.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μαρτίκας επιμένει στη δήλωσή του και λέει: «Μια ενδεχόμενη αποχώρησή σου από την κόκκινη ομάδα, θα δυνάμωνε την ομάδα. Όλοι τον ψηφίσατε. Μην μου λέτε τώρα “Αχ χάρηκα που έμεινες Κώστα. Τι καλά που έμεινες Κώστα”».

Από την άλλη, ο Κώστας Παπαδόπουλος αναφέρει με εκνευρισμό και πικρία στην κάμερα: «Τι είναι αυτοί ρε; Νομίζουν ότι με έχουν για πέταμα; Για να σε δω τώρα Μαρτίκα μου».

Στο αποψινό επεισόδιο επίσης, οι δύο ομάδες θα δώσουν μάχη για τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, ενώ στο τέλος της βραδιάς οι ηττημένοι θα ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor spoiler 12/2: Δεν γίνονται αυτά! Ποιοι κερδίζουν την ασυλία

Οι μπλε έχουν ένα πολύ κακό σερί και θέλουν να ανέβουν ψυχολογικά

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες η ομάδα που θα κερδίζει την 1η ασυλία και θα πάει χορτάτη και ήρεμη στο συμβούλιο του νησιού είναι οι… Κόκκινοι, οι οποίοι θα σημειώσουν ακόμα μια φορά ένα συντριπτικό σκορ!

-Ad-