survivor spoiler 12/2: Ποια ομαδα κερδιζει το επαθλο σημερα – Αγριος καβγας

survivor spoiler 12/2: Ξανά στις οθόνες μας το ριάλιτι επιβίωσης σήμερα με αγώνα για έπαθλο φαγητού με μία μεγάλη μάχη.

Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν μάχες για την πρώτη νίκη της εβδομάδας. Ποιος θα τα καταφέρει;

survivor spoiler 12/2: Αγριος καβγας

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr η Κάτια Ταραμπάνκο από την πρώτη κιόλας μέρα της στο νησί θα έχει και τις πρώτες αντιπάθειες.

Μπορεί αρχικά ο ενθουσιασμός των παικτών να είναι μεγάλος για την άφιξη μιας νέας δυνατής παίκτριας στην ομάδα τους αλλά αυτό δεν θα αρέσει σ’ όλους!

Η Κάτια Ταραμπάνκο θα έρθει με το “καλημέρα” σε σύγκρουση με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με τις δύο κοπέλες να φαίνεται πως έχουν… προηγούμενα από το παρελθόν τους στην Ελλάδα, αφού δεν είναι και άγνωστες!

survivor spoiler 12/2: «Εχω περασει το ιδιο προβλημα υγειας με την Ευρυδικη»

 

«Είναι η πρώτη φορά που μίλησα ανοικτά για την αρρώστια που πέρασα και γι’ αυτό δέθηκα τόσο πολύ με την Ευρυδίκη», λέει η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, έκανε η Αθηνά Ευμορφιάδη. Μίλησε για την απόφασή της να φύγει από το παιχνίδι, για τη Μυριέλλα Κουρεντή, αλλά και για το σκηνικό με τον Βαλάντη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Νιώθω πάρα πολύ, σαν να απελευθερώθηκα. Το Survivor είναι ένα χρυσό κλουβί. Όταν πήρα την απόφαση να μπω στο παιχνίδι δεν ήξερα ότι θα ένιωθα τόσο ενοχικά που θα βρίσκομαι μακριά από το παιδί μου. Η αντίδραση της Ευρυδίκης ήταν η αλήθεια της.

Δεν ήξερα τι απ’ όλα να διαχειριστώ στο συμβούλιο. Με παρακαλούσε να μείνω γιατί της είχα υποσχεθεί ότι αν ο κόσμος με κρατήσει θα βάλω τα δυνατά μου. Πίστευα ότι ο κόσμος θα με στηρίξει, αλλά είχα προαίσθημα ότι η αποχώρηση θα είναι διπλή», είπε αρχικά η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Για τη Μυριέλλα Κουρεντή, η Αθηνά Ευμορφιάδη απάντησε: «Δεν με ενοχλούσε με ποιον μιλούσε η Μυριέλλα. Με έκανε να βγω από τα ρούχα μου πολλές φορές, σε σημείο που ένιωθα πως είμαι τρελή. Της μίλησα off camera και κατάλαβα ότι είναι επηρεασμένη από το παιχνίδι και θέλει να τα έχει καλά με όλους.

Στην αρχή καταλάβαμε ότι η Μυριέλλα μπήκε στρατηγικά και ήθελε να έχει καλές σχέσεις με τη μπλε ομάδα, έτσι ώστε όταν γίνει η ένωση να τα έχει καλά με όλους και να μην ψηφίζεται. Μιλάει συνεχώς και λέει πολλά, πιστεύω όμως ότι οι συγγνώμες της είναι αληθινές. Τώρα μας λέει ότι τελείωσε το ειδύλλιο με τον Κατσαούνη. Εμένα μου είχε πει ότι έχει έναν άνθρωπο έξω που είναι η σχέση της».

survivor spoiler 12/2: Ποια ομαδα κερδιζει σημερα

Οι Μαχητές έχουν να φάνε 15 ημέρες. Είναι αδύναμοι, το έχουν πει άπειρες φορές και πλέον παίζουν μόνο με τη ψυχή τους. Η πιο δυνατή τους παίκτρια, η Ασημίνα, δεν θα αγωνιστεί, καθώς τραυματίστηκε στο προηγούμενο αγώνα και με μόλις έναν νέο παίκτη στην ομάδα, δύσκολα θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν απέναντι στους φορμαρισμένους και φαγωμένους Διάσημους.

Έτσι η μπίλια φαίνεται πως κάθεται στους Διάσημους και η λογική λέει πως θα κερδίσουν ακόμα ένα έπαθλο φαγητού. Βέβαια στο Survivor ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ. Μόλις έχουμε το επιβεβαιωμένο spoiler, θα σας το μεταφέρουμε άμεσα.