Survivor spoiler 12/3: Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία

Survivor spoiler 12/3: Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία

Survivor spoiler 12/3: H ομάδα που κερδίζει την 3η ασυλία απόψε 12 Μαρτίου θα φέρει μια ισορροπία στις μονομαχίες και την επιλογή της νέας υποψήφιας για αποχώρηση.

Η κόκκινη ομάδα μπήκε με το δεξί με 2-0 στις ασυλίες της 10ης εβδομάδας του ριάλιτι επιβίωσης. Έτσι έφτασαν στο 20-18 στις νίκες των αγώνων. Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν δύο πολύ δυνατούς αγώνες.

Επιπλέον οι νέες ομάδες σχηματίστηκαν στο Survivor και οι Κόκκινοι έχουν ξεκινήσει δυναμικά κάνοντας το 2-0 μέχρι στιγμής, κερδίζοντας τις ασυλίες και στέλνοντας τους Μπλε στο Συμβούλιο του Νησιού.

Ήδη η Ευγενία Μπόρλα και η Χρύσα Χατζηγεωργίου είναι υποψήφιες για αποχώρηση και απομένουν ακόμα δύο αγώνες που θα βγάλουν την τελική τετράδα υποψηφίων.

Στον αγώνα της Τρίτης 12/3 θα υπάρξει σημαντική βελτίωση στην μπλε ομάδα κι αυτό θα δείξει και το αποτέλεσμα του αγώνα. Καθώς όλες οι μέχρι τώρα πληροφορίες τους δίνουν σαφές προβάδισμα. Η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα για την 3η ασυλία είναι η μπλε. Θα σημειωθεί το 2-1 στις ασυλίες και οι κόκκινοι θα ψηφίσουν την 3η υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor 2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες ίσως υπάρξει για πρώτη φορά ακύρωση συμμετοχής παίκτη στο Survivor. Πρόκειται για την Καλένα Ζαφειρίου, βολεϊμπολίστρια της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είχε ταξιδέψει στις 20/2 για τον Άγιο Δομίνικο. Η Καλένα Ζαφειρίου είχε κλείσει τα social media όπως γίνεται κάθε φορά βάσει κανόνων του ριάλιτι και η ομάδα της της είχε ευχηθεί δημόσια για τη συμμετοχή της.

Αυτό όπως όλα δείχνουν άλλαξε, καθώς η Καλένα Ζαφειρίου ήταν παρούσα στο γύρισμα του βίντεοκλιπ για το τελευταίο τραγούδι του Πρόδρομου Καθηνιώτη πριν από δύο ημέρες ενώ έχει ακόμα σε λειτουργία ξανά τους λογαριασμούς της, τους οποίους είχε κλείσει πριν από τρεις εβδομάδες.

Η ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία

Στο αποψινό επεισόδιο η ένταση στην κόκκινη ομάδα θα είναι μεγάλη και έτσι αυτό μπορεί να τους πάει πίσω στον στίβο μάχης.

Στον αγώνα ασυλίας που θα δούμε απόψε Τρίτη 12 Μαρτίου οι Μαχητές βελτιώνονται αρκετά και έτσι φαίνεται να κερδίζουν σήμερα την 3η ασυλία.