Survivor spoiler 12/5: Στο νοσοκομείο ο Μπάρτζης – Αποχωρεί από το παιχνίδι;

Survivor spoiler 12/5: Στο νοσοκομείο ο Μπάρτζης – Αποχωρεί από το παιχνίδι;

Survivor spoiler 12/5: Σαν «βόμβα» έσκασε χθες η οικειοθελής αποχώρηση του James Καφετζή από το Survivor.

Ο δημοφιλής παίκτης της Μπλε Ομάδας αποφάσισε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης και το παρασκήνιο αυτής της απόφασής είναι πλούσιο.

Όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day, όλα ξεκίνησαν από το επεισοδιακό συμβούλιο του νησιού που άλλαξε τα δεδομένα και οδήγησε στο να ανατραπεί και η ροή του προγράμματος, καθώς η αποχώρηση του James οδήγησε στην ακύρωση της αποχώρησης μετά από ψηφοφορία ενός ακόμη παίκτη από τους μπλε.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η απόφαση του James ανακοινώθηκε μετά την ενημέρωση των παικτών για την παράσταση του ριάλιτι επιβίωσης ως 17 Ιουλίου. Αν και ο ΣΚΑΪ δεν είχε ανακοινώσει επίσημα πότε θα γίνει ο τελικός του παιχνιδιού, η παράτασή του για λίγο ακόμη έφερε αλλαγές στην παραλία.

Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί πρότεινε στους παίκτες να κάνει μια αύξηση στις αμοιβές τους, έγινε διαπραγμάτευση, αλλά ο James ζήτησε ένα άλλο ποσό για να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο και τελικά δεν φάνηκε να τα βρήκε με την παραγωγή. Σε αυτό ίσως να συνέβαλε και στο γεγονός, ότι ο James ήθελε να επιστρέψει στο νησί του, τη Ρόδο για την τουριστική περίοδο.

Ακόμη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το λάθος της παραγωγής ήταν η επικοινωνία με την οικογένεια του με στόχο να τον μεταπείσουν. Ο James φαίνεται πως επικοινώνησε με την οικογένειά του και αυτό ενίσχυσε τελικά την απόφασή του να αποχωρήσει.

Survivor spoiler 12/5: Στο νοσοκομείο ο Μπάρτζης – Αποχωρεί από το παιχνίδι;

Όπως ανέφερε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Νίκος Μπάρτζης βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς έχει πρόβλημα στο πόδι του, ενώ είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά.

Μάλιστα σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η παραγωγή έχει «πέσει» πάνω του και κάνει ότι μπορεί για να τον πείσει να παραμείνει στο Survivor, καθώς σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει. Οι επόμενες ώρες θα κρίνουν την παραμονή του Νίκου στο ριάλιτι.