Survivor Spoiler 12/6: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα, ο 2ος υποψήφιος…

Survivor Spoiler 12/6: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία σήμερα. Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ακόμα ένα αγώνισμα για τη διεκδίκηση ομαδικής ασυλίας, της δεύτερης της εβδομάδας, ολοκληρώθηκε στον Αγιο Δομίνικο και οι εξελίξεις είναι αναμενόμενες.

Survivor Spoiler 12/6: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Οι Μαχητές προερχόμενοι από τη νίκη στο αγώνισμα της πρώτης ασυλίας που είχε ως αποτέλεσμα να βγει ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων η Μελίνα, γνωρίζουν την ήττα στο δεύτερο αγώνισμα.

Οι Διάσημοι παίρνουν τη ρεβάνς, κάνουν το 1-1 και στέλνουν τους Μπλε στη διαδικασία ανάδειξης υποψηφίου προς αποχώρηση με τα κουκιά εκεί να είναι απολύτως μετρημένα.

Survivor Spoiler 12/6: Ο 2ος υποψήφιος…

Ο Νίκος Μπάρτζης, άλλωστε, είναι εδώ και καιρό σταθερά στις υποψηφιότητες για αποχώρηση και μάλιστα στην τελευταία ψηφοφορία που τελικά αποχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν πέρασε και πολύ… καλά, αφού οι προσδοκίες που σίγουρα και ο ίδιος θα έχει, για τεράστια απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό, δεν επιβεβαιώνονται, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση των ψηφοφοριών.

Οπότε στην ψηφοφορία με αντιπάλους έως στιγμής την Μελίνα και τον Μπάρτζη, ο Νίκος είναι ξεκάθαρα πίσω ως προς τα δεδομένα και το ιστορικό της δυναμικής των παικτών από τις έως τώρα διεξαχθείσες ψηφοφορίες.

Θα έχει τεράστιο ενδαφέρον για την τελική έκβαση της ψηφοφορίας το ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος. Σχεδόν δεδομένο θεωρείται πως θα υπάρξει ισοψηφία Βασάλου – Μαριαλένας αν ηττηθούν οι Κόκκινοι, ενώ η Στέλλα Ανδριώτου θα είναι λογικά η υποψήφια από την ομάδα των Μαχητών σε περίπτωση δικής τους ήττας.

Πόσα λεφτά θα πάρουν οι παίκτες μέχρι τον τελικό

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Μελίνα Μεταξά και Κωνσταντίνος Βασάλος, Νίκος Μπάρτζης, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Ηλίας Μπόγδανος, Στέλλα Ανδρεάδου και Σταυρούλα Χρυσαειδή, θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται και ιδανικά να ζήσουν την εμπειρία του τελικού. Ο βασικός λόγος είναι τα χρήματα.

Αν και το μεγάλο έπαθλο ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί πόσο θα είναι, πληροφορίες θέλουν το νικητή να κερδίζει από 100.000 έως 150.000. Στόχος του Ιλιτζαλί ήταν από την αρχή να ανεβάσει το ποσό του επάθλου. Έτσι, αν αναλογιστεί κάποιος ότι ο Στάθης Σχίζας πέρσι είχε πάρει 100.000 ευρώ, αναμένεται φέτος να ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες.

Βεβαίως, τα χρήματα που λαμβάνουν οι συμμετέχοντες είναι εξίσου πολλά. Χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, που αποχώρησε το βράδυ της Πέμπτης, έφυγε με 110.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ποσό έπειτα από 22 εβδομάδες παραμονής. Με τους σωστούς υπολογισμούς, λοιπόν, όσοι φτάσουν στον ημιτελικό και τον τελικό θα κερδίσουν 135.000 ευρώ. Το ριάλιτι επιβίωσης θα ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουλίου, οπότε μέχρι τότε «το χρήμα θα ρέει» όπως λέει και ο σοφός λαός.

Να σημειωθεί ότι οι Survivors έχουν ήδη απολαύσει και θα συνεχίσουν να βιώνουν μοναδικές εμπειρίες μέσα από σημαντικά έπαθλα. Ήδη ο Σάκης Κατσούλης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχουν πάρει από ένα αυτοκίνητο, ενώ κάποιοι έχουν ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο, σε προορισμούς που αποτελούν για πολλούς όνειρο ζωής.

Τις δύο επόμενες εβδομάδες θα δούμε, τέλος, τα αγωνίσματα να γίνονται ατομικά και εκεί τα έπαθλα θα έχουν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο παραγωγός, μέχρι το τέλος, θα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους παίκτες και εκείνοι θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στους στίβους μάχης!