Survivor spoiler 13/2: Έκπληξη! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος

Survivor spoiler 13/2: Συνεχίζεται η κακή επίδοση των μαχητών στα αγωνίσματα καθώς στο χθεσινό επεισόδιο έχασαν πάλι

Survivor spoiler 13/2. Σήμερα, οι μπλε, θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει μια ανάσα.

Ποια ομάδα θα χάσει και θα αναγκαστεί να βγάλει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση;

Survivor spoiler 13/2: Τι έγινε εχθές στο παιχνίδι

Οι Μαχητές καλούνται για άλλη μια φορά να στείλουν έναν συμπαίκτη τους ως υποψήφιο για αποχώρηση από το Survivor All Star. Η σημερινή ήττα όχι απλώς τους προβλημάτισε έντονα, αλλά τους επηρέασε πολύ ψυχολογικά. Στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός τους ζήτησε να κάνουν τον απολογισμό τους.

Ο Ηλίας Μπάρτζης μίλησε αρχικά εκ μέτους των μπλε και είπε πως λείπει η ομαδικότητα ανάμεσα στους Μαχητές. Στόχος της κουβέντας έγινε ο Σπύρος Μαρτίκας και όσα λέει στους μονολόγους του εδώ και πολύ καιρό. Τους έχει επηρεάσει και έχει καταφέρει να τους διασπάσει εν μέρει. Ο Νίκος Μπάρτζης τους τόνισε πως ο τρόπος που παίζουν και σκέφτονται δεν θα τους οδηγήσει ποτέ στη νίκη. Για να κατηγορηθεί αμέσως από τον Κωνσταντίνο Βασάλο για αλαζονεία. Και τον Ηλία Γκότση να επισημαίνει πως μπορεί να βγαίνει κάποιες φορές το «εγώ» πάνω από το «εμείς» κι ευτό έχει φέρει προστριβές στην μπλε ομάδα.

Ο Σάκης Κατσούλης τους τόνισε πως τα ματσαρίσματά τους ήταν λανθασμένα κι αυτό δεν τους βγαίνει και φαίνεται από τις ήττες τους. Ο Σπύρος Μαρτίκας αναρωτήθηκε για την αντίληψή τους και τους είπε ευθέως πως «είστε άξιοι της τύχης σας». Η απάντηση που πήρε από τον Βασάλο είναι πως «δεν θα μπούμε στο τρυπάκι του Σπύρου. Δεν δέχομαι υποδείξεις από τον Σπύρο». Παράλληλα τόνισε ότι με αυτή την κατάσταση θα αποχωρήσουν όλοι οι μπλε και θα παίζουν οι κόκκινοι μόνοι τους. Ο Ηλίας Μπόγδανος είπε πως ο Μαρτίκας με πανέξυπνο τρόπο έχει καταφέρει να ανακατέψει την αντίπαλη ομάδα.

Η Αφροδίτη Σκαφιδά είπε πως δεν υπάρχει συνοχή στην ομάδα με την Εύη Σαλταφερίδου να μιλά για χάσιμο ψυχραιμίας. Ενώ οι Μαχητές θεώρησαν μεγάλη προσβολή για τη νοημοσύνη τους όσα είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Υποψήφιος ο Κρις Σταμούλης

Το αποτέλεσμα κρίθηκε από την μπλε ομάδα και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας για αποχώρηση είναι ο Κρις Σταμούλης. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ψηφίζοντάς τον είπε πως «οριακά δεν μας έχεις πει φέρτε μου παντόφλες κι εφημερίδα», για να δείξει πως δεν συμμετέχεισ τις δουλειές στην παραλία της ομάδας.

Survivor spoiler 13/2: Έκπληξη! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος

Οι μπλε φαίνεται να μην μπορούν να συνέλθουν με τίποτα.

Και αυτό γιατί σήμερα θα χάσουν και πάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες – τις οποίες μεταφέρουμε με επιφύλαξη – οι Μαχητές θα βγάλουν υποψήφια τη Μελίνα Μεταξά.