Survivor spoiler 13/2: «Βόμβα»! Φεύγει από το παιχνίδι;

Survivor spoiler 13/2: Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η κατάσταση με την Μελίνα – Το μέλλον της στο ριάλιτι θα κριθεί τις επόμενες ημέρες

Καινούργια εβδομάδα και καινούργιες προκλήσεις για τους παίκτες του Survivor All Star.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, θα δούμε την Αφροδίτη που δείχνει απογοητευμένη από τη συμπεριφορά κάποιον συμπαικτών της από την Κόκκινη ομάδα άτομα, αλλά και τη Μελίνα να αισθάνεται νέα αδιαθεσία, να δηλώνει πως δεν μπορεί να αναπνεύσει και να αποχωρεί από το Συμβούλιο του Νησιού για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Survivor spoiler 13/2: Το τρέιλερ

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή η εβδομάδα θα είναι καθοριστική για την παραμονή ή όχι της Μελίνας στο παιχνίδι αφού το ιατρικό επιτελείο του Survivor, θα δώσει απάντηση στην παραγωγή για το αν η Κύπρια παίκτρια μπορεί να συνεχίσει ή για το καλό της υγείας της, θα πρέπει να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Πολλοί πιστεύουν ότι ίσως να είναι και η τελευταία εβδομάδα της Μελίνας στο νησί.

Ξεσπάει ο πατέρας της Μελίνας Μεταξά κατά της παραγωγής μετά τη λιποθυμία της

Επεισοδιακό ήταν το επεισόδιο της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου του Survivor All Star.

Την ώρα που οι παίκτες των Διασήμων και των Μαχητών ήταν έτοιμοι για το αγώνισμα στον στίβο μάχης και επέλεγαν τα ματσαρίσματα για τον αγώνα επάθλου, η παίκτρια των Μπλε, η Μελίνα Μεταξά αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και σωριάστηκε στο έδαφος.

Αμέσως οι υπόλοιποι παίκτες να «πάγωσαν». Άμεσα υπήρξε επέμβαση γιατρού και εν τέλει η παίκτρια των Μπλε αποχώρησε με φορείο από τον στίβο μάχης.

Ο πατέρας της παίκτριας των Μαχητών βλέποντας την σκηνή αυτή ξέσπασε και κατηγόρησε την παραγωγή για τον τρόπο αντιμετώπισης της κόρης τους και της οικογένειάς τους.

«Είναι απάνθρωπο εις βάρος της οικογένειάς μας να προβάλλονται σκηνές με τη Μελίνα τραυματισμένη και οι αρμόδιοι της παραγωγής να μην μας έχουν ενημερώσει εκ των προτέρων. Είναι ντροπή για όσους διαχειρίζονται τα θέματα αυτά. Ελπίζουμε, έστω αργά να λάβουν το μήνυμά μας και να κάνουν το αυτονόητο. Να επικοινωνήσουν μαζί μας και να μας ενημερώσουν για το συμβάν» έγραψε ο πατέρας της Μελίνας Μεταξά.