Survivor spoiler 13/6: Ποιος κερδίζει στο Ελλάδα-Τουρκία;

Survivor spoiler 13/6: Ποιος κερδίζει στο Ελλάδα-Τουρκία;

Survivor spoiler 13/6: Ελλάδα – Τουρκία για ακόμα μία φορά στο ριάλιτι επιβίωσης με ένα ομαδικό αγώνισμα. Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Άλλο ένα ομαδικό αγώνισμα αναμένεται να παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Κυριακής με την κόκκινη και την μπλε ομάδα από το ελληνικό και το τουρκικό Survivor να σμίγουν ξανά.

Όπως φαίνεται και στο Survivor trailer Έλληνες και Τούρκοι θα μονομαχήσουν στον στίβο μάχης για άλλο ένα επικό έπαθλο. Πρόκειται για ένα μοναδικό ταξίδι στις Μπαχάμες, όπως ακούγεται να λέει στο τρέιλερ ο Γιώργος Λιανός.

Ο Ατζούν έχει τινάξει την μπάνκα της παραγωγής και προσπαθεί να κρατήσει την τηλεθέαση. Άγνωστο πώς θα εξελιχθεί το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ όσο περνούν οι μέρες από την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου. Ευτυχώς για τον Τούρκο τελείωσαν MasterChef και Άγριες Μέλισσες!

Survivor spoiler 13/6: Ποιος κερδίζει στο Ελλάδα-Τουρκία;

Ας μπούμε όμως στο… ψητό. Έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για το ποια ομάδα κερδίζει στο Ελλάδα Τουρκία. Αυτές λένε μπλε! Ο καιρός στις Μπαχάμες είναι εκπληκτικός και οι Amigos εκτός απροόπτου θα τον απολαύσουν.

Πέρα από το αγώνισμα φυσικά, υπάρχει και η εκκρεμότητα της αποχώρησης, που θα ανακοινωθεί στο τέλος του επεισοδίου έρχονται τα πρώτα πλάνα από το αυριανό επεισόδιο (δείτε εδώ ποια παίκτρια αποχωρεί από το Survivor).

Στην ελληνική παραλία οι εντάσεις καλά κρατούν και στόχαστρο των Amigos βρίσκονται ο Σάκης και η Μαριαλένα.

Το κλίμα για τους δυο τους δεν είναι ιδιαίτερα θετικό στην καλύβα, και περιμένουμε να δούμε ποιες θα είναι οι αντιδράσεις μετά την αυριανή διαφαινόμενη ήττα τους.

Ποιος αποχωρεί την Κυριακή

Τρεις παίκτριες είναι υποψήφιες προς αποχώρηση από το survivor, η Καρολίνα, η Ελένη και η Μαριαλένα!

Οι εντάσεις είχαν για ακόμη μια φορά την τιμητική τους στο τελευταίο συμβούλιο και στο επίκεντρο βρέθηκαν η Ελένη Χαμπέρη και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Άλλο ένα αγώνισμα ατομικής ασυλίας έλαβε χώρα στο νησί του Άγιου Δομίνικου με τους παίκτες να «παλεύουν» για το πολυπόθητο έπαθλο. Νικητής της δοκιμασίας αναδείχθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος, του οποίου δόθηκε η ευκαιρία να επιλέξει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στο Συμβούλιο του Survivor και αφού έκανε τις ανακοινώσεις, οι οποίες περιείχαν πολλές εκπλήξεις έδωσε τον λόγο στον Ηλία Μπόγδανο για να υποδείξει τον παίκτη που θα στείλει στον…τάκο μαζί με την Ελένη Χαμπέρη και την Καρολίνα Καλύβα.

Ο τραγουδιστής υπέδειξε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και αμέσως ο Σάκης ζήτησε από την παραγωγή να μπει εκείνος στη θέση της. Ο Γιώργος Λιανός έδωσε την ευκαιρία να ξανά σκεφτεί την επιλογή του ο Ηλίας αλλά εκείνος επέμεινε στην αρχική του στάση.

Έτσι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συμπλήρωσε την τριάδα που «ρίχτηκε» στον… τάκο.

Και ενώ τα spoilers ανέφεραν ότι φεύγει μία συγκεκριμένη παίκτρια, τώρα άλλαξαν!

Tα spoiler ήθελαν να φεύγει η Ελένη Χαμπέρη όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

Τελικώς η παίκτρια που θα επιστρέψει στην Ελλάδα και δεν θα συνεχίσει την πορεία της στον Άγιο Δομίνικο θα είναι η Καρολίνα. Μένει να δούμε αν τα spoilers θα πέσουν μέσα!