Survivor spoiler 14/2: Ποια ομαδα κερδιζει σημερα τη 2η ασυλια

Survivor spoiler 14/2: Νέα μάχη σημερα στο ριάλιτι επιβιωσης με τους παίκτες να αγωνίζονται για τη δεύτερη ασυλία. Κόκκινοι ή Μπλε απόψε;

Οι Διάσημοι είναι πραγματικοί ασταμάτητοι, καθώς συνεχίζουν να παίρνουν τις νίκες τη μία μετά την άλλη.

Από την άλλη, οι Μαχητές θέλουν κάποια στιγμή να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και μένει να φανεί αν σήμερα, στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία τα καταφέρουν.

Survivor – Η επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο: Ποιοι δεν ενθουσιάστηκαν με την άφιξή της;

H Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε ένα χρόνο μετά στο Survivor 5 προκαλώντας πανικό στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Το μοντέλο μίλησε για την επιστροφή του στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης λέγοντας: «Ένα Survivor εδώ γίνεται; Και γύρισα! Survivor 2022… γνώριμα τα μέρη, περίεργα τα συναισθήματα.

Μου έλειψε, για να το πάμε και λίγο πιο σοβαρά καθώς ήταν ένας κύκλος που δεν έκλεισε. Χαίρομαι που είμαι πάλι πίσω. Survivor ’21…

Είχε ανοίξει ένας κύκλος πέρυσι όπου κράτησε μόνο τρεις εβδομάδες. Λόγω υγείας και μαζί με τους γιατρούς με έστειλαν ουσιαστικά πακετάκι σπίτι μου.

Ο στόχος που έχω βάλει γυρνώντας στο Survivor 22 είναι να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Έχω κάνει και ένα μικρό – δεν το λες και μικρό βέβαια – τατουάζ που σημαδεύει την κορυφή. Αυτό που περιμένω από το βράδυ στο Survivor είναι να μην βρέξει.»

Η ομάδα των Διασήμων την υποδέχθηκε ένθερμα, ωστόσο μια συμπαίκτριά της και συγκεκριμένα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δήλωσε στην κάμερα πως δεν χάρηκε πολύ με την είσοδο της, καθώς επιθυμούσε στην ομάδα να μπει ένας άνδρας.

«Σήμερα ήρθε και νέα παίκτρια στην ομάδα. Θα ήθελα πολύ να χαρώ παραπάνω αλλά δυστυχώς σήμερα δεν μπορώ να χαρώ υπερβολικά. Μου έκανε τρομερή εντύπωση που δεν μπήκε ένας άντρας εφόσον αυτή τη στιγμή με την έλλειψη του Λάμπρου έχουμε μόνο δύο άντρες», είπε χαρακτηριστικά.

Survivor: Ο Σάββας Κάλφας σε πρωτοφανή αντίδραση μετά την ήττα

Στον στίβο μάχης του Survivor ρίχθηκε για ακόμα μια φορά ο Σάββας Κάλφας από την ομάδα των Μαχητών το βράδυ του Σαββάτου. Μάλιστα, απέναντι του βρέθηκε ο νεοφερμένος με τα χρώματα της κόκκινης ομάδας, Τάκης Καραγκούνιας.

Μάλιστα, ο νέος μισθοφόρος του Survivor κατόρθωσε να πάρει τη νίκη στον τελικό στόχο και ο Σάββας Κάλφας να γίνει έξαλλος!

Έτσι, αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού όπου ο πόντος του νέου παίκτη έδωσε τη νίκη στους Διάσημους, ο παίκτης των Μαχητών εξερράγη και άρχισε να χτυπάει με νεύρα αντικείμενα. Από τα εμπόδια του στίβου μάχης μέχρι και τον πάγκο της ομάδας!

Σε κάθε περίπτωση, μια επεισοδιακή αντίδραση στο Survivor από τον παίκτη των Μαχητών!

Survivor spoiler 14/2: «Η Ασημίνα αγαπάει πολύ τον Χρήστο Δάντη – Είναι ωραίο ζευγάρι»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» ο ΒΟ. Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor, μίλησε για το φετινό ριάλιτι χαρακτηρίζοντάς το «βαρετό», ενώ αναφέρθηκε στη σχέση της Ασημίνας, την οποία γνωρίζει, με τον τραγουδιστή Χρήστο Δάντη.

«Με τον Κατσαούνη δεν θα γινόμουν ποτέ φίλος. Την Ασημίνα την ξέρω από πριν, είναι πολύ καλό κι ευαίσθητο παιδί».

Όσο για τη σχέση της Ασημίνας με τον συνάδελφό του; «Δεν ξέρω πόσο καιρό είναι μαζί, αλλά γνωρίζω πως τον αγαπάει πολύ και είναι πολύ ωραίο ζευγάρι», είπε ο Bo.

«Στο ριάλιτι λέγαμε στα γερμανικά τα μυστικά μας με τη Λάουρα για να μη μας καταλάβουν», είπε και αποκάλυψε ότι στο παιχνίδι με τις ερωτήσεις υπήρχε αλληλοβοήθεια μεταξύ τους χωρίς να τους καταλαβαίνουν οι άλλοι.

«Στο παιχνίδι πήγα γιατί είχα οικονομική ανάγκη και δεν παίρναμε τα λεφτά που παίρνουν τώρα. Φέτος το Survivor είναι πιο βαρετό από τα προηγούμενα. Δε θα γινόμουν ποτέ φίλος με τον Κατσαούνη. Ξέρω την Ασημίνα από πριν. Είναι πολύ καλό και ευαίσθητο παιδί. Δεν ξέρω πόσο καιρό έχει σχέση με τον Χρήστο Δάντη αλλά τον αγαπάει πάρα πολύ, είναι πολύ καλό ζευγάρι».

Κλείνοντας, ο τραγουδιστής αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα. «Το πραγματικό μου όνομα είναι Χαράλαμπος Ξενίδης».

Survivor spoiler 14/2: Ποια ομαδα κερδιζει σημερα τη 2η ασυλια

Πάμε όμως και στα φρέσκια κουλούρια!

Νέα μάχη σημερα στο ριάλιτι επιβιωσης με τους παίκτες να αγωνίζονται για τη δεύτερη ασυλία.

Οι Διάσημοι είναι πραγματικοί ασταμάτητοι, καθώς συνεχίζουν να παίρνουν τις νίκες τη μία μετά την άλλη.

Από την άλλη, οι Μαχητές θέλουν κάποια στιγμή να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και μένει να φανεί αν σήμερα, στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία τα καταφέρουν.

Εκτίμηση; Πολύ δύσκολα…

-Ad-