Survivor spoiler 14/3: Έφυγε ο Μπάρτζης - Η απόφαση του Τριαντάφυλλου

Survivor spoiler 14/3: Έφυγε ο Μπάρτζης – Η απόφαση του Τριαντάφυλλου

Survivor spoiler 14/3: Παρελθόν από το παιχνίδι επιβίωσης αποτελεί ο Νίκος Μπάρτζης. Ποια είναι η απόφαση για τον Τριαντάφυλλο, που ζήτησε να φύγει.

Τις τελευταίες μέρες οι fans του Survivor περίμεναν με ανυπομονησία να δουν τι θα αποφασίσει τελικά ο Νίκος Μπάρτζης. Η απόφαση του φίλου του Τζέιμς να αποχωρήσει από το παιχνίδι σε συνδυασμό με τον σοβαρό τραυματισμό του, έκανε τον αγρότη να θέλει να βγει εκτός του ριάλιτι επιβίωσης, με τους ανθρώπους της παραγωγής να «πέφτουν» πάνω του για να τον μεταπείσουν.

Τελικά αυτό δεν έγινε και ο παίκτης της μπλε ομάδας αποτελεί παρελθόν από το παιχνίδι. Βέβαια τεράστιο ρόλο έπαιξε και η γνωμάτευση των γιατρών οι οποίοι έκριναν πως θα έπρεπε να μείνει εκτός αγωνισμάτων για τουλάχιστον 15 μέρες, ώστε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Η εξέλιξη αυτή ουσιαστικά «σφράγισε» την απόφασή του, καθώς δεν ήθελε να μείνει στο Survivor χωρίς να αγωνίζεται. Η παραγωγή προκειμένου να τον κρατήσει στο παιχνίδι, τον διαβεβαίωσε πως δεν θα προέκυπτε θέμα παραβίασης κανονισμών σε περίπτωση που έμενε για 15 μέρες μέσα στο παιχνίδι, ακόμα και χωρίς να παίζει στους αγώνες. Εκείνος όμως δεν το δέχτηκε και έτσι όπως αναφέρει και το Dokari.gr, πήρε τη μεγάλη απόφαση.

Πλέον στη μπλε ομάδα μένουν τρεις παίκτες και μπορεί την Τετάρτη (12/5) να κέρδισαν, ακόμα και έτσι, το έπαθλο επικοινωνίας, όμως σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αυτό να συνεχιστεί για πολύ.

Έτσι όλα δείχνουν πως από τη Δευτέρα (17/5) το παιχνίδι θα γίνει ατομικό, νωρίτερα από ότι το περιμέναμε, και το μόνο σίγουρο είναι πως οι αποχωρήσεις δύο από των δημοφιλέστερων παικτών του Survivor, θα κάνει τους τηλεθεατές να δουν το ριάλιτι με εντελώς διαφορετικό μάτι…

Survivor spoiler 14/3: Η απόφαση του Τριαντάφυλλου

Ο Τριαντάφυλλος, από την πλευρά του, είχε ρίξει τη δική του «βόμβα» μετά το τέλος του αγωνίσματος με έπαθλο την επικοινωνία.

Ο «Ντάφυ» εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο ώστε να σταματήσει να «κάνει κακό στην κόκκινη ομάδα».

Όμως, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Γκουντάρας, βασιζόμενος σε ρεπορτάζ του, διέψευσε τις παραπάνω φήμες, γράφοντας: «Αυτό που μπορώ να σας πω (επειδή με ρωτάτε…), είναι πως ο Τριαντάφυλλος δεν αποχώρησε από το Survivor».

Αποκαλυπτική η Σοφία Μαργαρίτη: «Η Μαριαλένα φοβόταν ότι θα μπει ο πρώην της στο Survivor»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα μίλησε η Σοφία Μαργαρίτη, η οποία μίλησε για τη ζωή της μετά το Survivor, ενώ εξομολογήθηκε και τι της είχε πει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τον πρώην της, Σάκη Κατσούλη.

«Μετά το Survivor η ζωή μου δεν έχει αλλάξει πολύ, αν και μου μιλά ο κόσμος και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει. Δεν περίμενα να αποχωρήσει ο James, με στεναχώρησε πολύ η αντίδραση του Νίκου γιατί δεν τον είχαμε συνηθίσει έτσι. Πίστευα ότι ο Νίκος και ο James θα ήταν στον τελικό, αλλά τώρα θέλω να κερδίσει το Survivor ο Νίκος. Μετά την αποχώρηση του James το παιχνίδι θα γίνει βαρετό γιατί είχε πολύ ενδιαφέρον σαν παίκτης. Στον τελικό πιστεύω θα φτάσουν ο Σάκης, ο Ηλίας, η Μαριαλένα, η Καρολίνα και ο Ασημακόπουλος», είπε αρχικά η Σοφία Μαργαρίτη.

Η Σοφία Μαργαρίτη πρόσθεσε επίσης: «Ο Τριαντάφυλλος έχει κάνει καριέρα, καιρός είναι ένα νέο αστέρι να γεννηθεί μέσα από αυτό το παιχνίδι».

Τέλος, όμως, έκανε και μια αποκάλυψη για τη Μαριαλένα και τον Σάκη: «Όταν μπήκαμε στους μαχητές μου είπε η Μαριαλένα ότι φοβάται το ενδεχόμενο να μπει ο πρώην της. Όταν τον είδε η Μαριαλένα, τα έβαψε μαύρα. Από αυτά που βλέπω δεν ξέρω αν είναι μαζί και επειδή εμπλέκεται και ένα άλλο πρόσωπο δεν μου αρμόζει να μιλήσω».

-Ad-