Survivor spoiler 14/3: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα, οι 5 υποψήφιοι

Survivor spoiler 14/3: Τρίτη ασυλία της εβδομάδας σήμερα και υπάρχει οριστική διαρροή για την ομάδα που κερδίζει!

Survivor spoiler 14/3: Οι Διάσημοι πετάνε φωτιές αυτή την εβδομάδα, έχουν κάνει το 2-0 και θέλουν το απόλυτο. Θα τα καταφέρουν;

Survivor spoiler 14/3: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα

Η απάντηση είναι ΝΑΙ, οι κόκκινοι κερδίζουν και σήμερα και κάνουν το 3-0!

Survivor spoiler 14/3: Οι 5 υποψήφιοι

«Μπαστούνια» θα τα βρουν οι Μαχητές οι οι οποίοι δεν καταφέρνουν να φέρουν τη νίκη και έτσι οδηγούνται σε ένα ακόμα Συμβούλιο του Νησιού. Η ανατροπή θα έρθει λοιπόν στη ψηφοφορία όπου θα προκύψει ισοψηφία μεταξύ των παικτών και έτσι στον τάκο δεν θα βρεθούν δύο αλλά τρεις υποψήφιοι.

Ο Πάνος Κωνσταντινίδης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, είναι οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ισοψηφία θα προκύψει ωστόσο ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Τζο Μαριδάκη, οι οποίοι συγκεντρώνουν ίδιο αριθμό ψήφων από τους συμπαίκτες τους και είναι οι επόμενοι δύο παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Έτσι λοιπόν αυτή την εβδομάδα δεν θα έχουμε 4 αλλά 5 υποψήφιους προς αποχώρηση.

Τέλος πηγές αναφέρουν ότι οι Κόκκινοι θα χάσουν και τον τρίτο αγώνα για την ασυλία και θα κληθούν να βγάλουν στον τάκο και 5 παίκτη τους το βράδυ της Τρίτης ο οποίος είναι η Μελίνα Μεταξά.

«Κλαίει η Μαριαλένα και τον επηρεάζει»

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή θεωρεί ότι η σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη επηρεάζει την ομάδα τους.

Όπως είπε στην κάμερα του Survivor All Star, ο Σάκης Κατσούλης δεν την αφήνει να διαλέξει τη Μαριαλένα για αντίπαλό της, καθώς δεν θέλει το κορίτσι του να σημειώνει ήττες.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, η Σταυρούλα δήλωσε: «Ο Σάκης δεν θέλει να ματσάρω τη Μαριαλένα, για δικούς τους λόγους, δεν ξέρω. Επειδή μάλλον η Μαριαλένα θέλει να φέρει νίκες και είναι πιο εύκολο με άλλες κοπέλες, μάλλον για αυτό. Γιατί κι εκείνη έχει φέρει νίκες, αλλά τις περισσότερες τις έχω φέρει εγώ».

«Είναι πολλές φορές που παρατηρώ μετά τον αγωνα ότι μαζεύονται οι δύο τους και η Μαριαλένα δεν είναι πολύ καλά, κλαίει κι αυτό επηρεάζει σίγουρα και τον Σάκη και φαίνεται γιατί κι εκείνος δεν είναι καλά τελευταία. Οπότε σίγουρα έχει αναφερθεί ότι τη ματσάρω, για αυτό δεν θέλει να το κάνω», πρόσθεσε.

«Νόμιζε ότι είναι στο απυρόβλητο»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η υποψηφιότητά του προς αποχώρηση στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού φαίνεται πως έχει απασχολήσει και τις δύο ομάδες στο Survivor All Star.

Είναι η πρώτη φορά για τον παίκτη των Μπλε που βλέπει το όνομά του στο χαρτί, καθώς ποτέ προηγουμένως δεν τον είχε ψηφίσει κανείς από τους συμπαίκτες του. Τότε, η Τζο Μαριδάκη δήλωσε πως ο Βασάλος μάλλον έχει ως στρατηγική να αγωνίζεται ενάντια στους δυνατούς παίκτες της αντίπαλης ομάδας, έτσι ώστε ακόμα κι αν χάσει τον πόντο, να δικαιολογηθεί η ήττα του.

Αν και ο ίδιος διέψευσε τα λεγόμενά της, χαρακτηρίζοντάς τα «μπούρδες» και τόνισε πως δεν τον ενόχλησε που βγήκε υποψήφιος, πολλοί παίκτες δεν τον πίστεψαν. «Ο Κωνσταντίνος ενώ έλεγε σε κάθε συμβούλιο πως δεν τον νοιάζει να ψηφιστεί, έδειξε στο χθεσινό συμβούλιο που πήρε τρεις ψήφους, ότι τον ενόχλησε», είπε αρχικά η Ελένη Χαμπέρη από τους «Κόκκινους» στην κάμερα του Survivor All Star.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είπε κι αυτός ότι ήταν η πρώτη φορά που είδε το όνομά του γραμμένο σε χαρτί, γιατί στο δικό του παιχνίδι δεν τον είχαν ψηφίσει ποτέ, δεν το περίμενε. Θεωρώ ότι αυτό που είπε η Τζο για στρατηγική, είχε μια λογική. Όντως το χρησιμοποιεί αυτό για να δικαιολογεί τις ήττες του, γιατί τον έχουμε ακούσει να λέει “ναι έχω ήττες, αλλά παίζω συνέχεια με τον Σάκη”».

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή φαίνεται πως έχει κι εκείνη την ίδια άποψη. Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, σχολίασε για τον Βασάλο: «Νόμιζε ότι δεν θα ψηφιστεί ποτέ, ότι είναι στο απυρόβλητο, ότι κανείς δεν μπορεί να τον αγγίξει και χθες πήρε και τρεις ψήφους κι είπε και στη Τζο ότι λέει μπούρδες. Για εμένα δεν λέει μπούρδες η Τζο, έτσι είναι. Αλλιώς ας παίξει με όλους τους παίκτες. Αν δεν μπορείς να μου φέρεις τους πόντους, τι να σε κάνω;».