Survivor spoiler 14/3: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Survivor spoiler 14/3: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Survivor spoiler 14/3: Μια εβδομάδα γεμάτη με συναρπαστικές εξελίξεις ολοκληρώνεται για το Survivor 2024, με τον αγώνα επάθλου φαγητού και επικοινωνίας, καθώς και την αποχώρηση που συνέβη στο επεισόδιο της Πέμπτης, 14/3.

Οι αγώνες της 10ης εβδομάδας του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, κλείνουν με έπαθλο την επικοινωνία που συνοδεύεται από φαγητό που θα απολαύσουν οι παίκτες της νικήτριας ομάδας την ώρα που θα βρίσκονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Ο τροχός δύσκολα γυρίζει για τη μπλε ομάδα, που στο προηγούμενο συμβούλιο έδειξε πως υπάρχουν πολλά προβλήματα, στα ματσαρίσματα, στους στόχους και στη διάθεση των παικτών. Με κακή ψυχολογία μπαίνουν και στον στίβο του νέου αγώνα κι αυτό δεν αργεί να φανεί στον πάγκο τους. Ενώ όπως φαίνεται και στο τρέιλερ, ο Σταμάτης συνεχίζει το beef με τον Φάνη, σε πιο έντονους ρυθμούς. Οι δύο παίκτες ανταλάσσουν χαρακτηρισμούς για έναν χαμένο πόντο κι όπως φαίνεται αυτό θα συνεχιστεί για καιρό.

Survivor spoiler 14/3: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Οι τραυματισμοί και οι απουσίες είναι δύσκολο να αναπληρωθούν από τους παίκτες που έχουν μείνει για να τρέξουν στον αγώνα. Η μπλε ομάδα θα χάσει και τη Δώρα στα πρώτα ματσαρίσματα, η οποία αργότερα επιστρέφει. Έτσι η κόκκινη ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου επικοινωνίας και φαγητού στις 14/3. Είναι ένα έπαθλο που οι κόκκινοι έχουν σαρώσει φέτος, αφού η μπλε ομάδα έχει κερδίσει μόνο ένα μέχρι τώρα. Κάνουν το απίθανο 4-1 στις νίκες της 10ης εβδομάδας και μπαίνουν στο κυρίως μέρος του Survivor 2024 με τις καλύτερες προοπτικές.

Οι κόκκινοι θα παρακολουθήσουν χορτάτοι τις μονομαχίες για την αποχώρηση ανάμεσα στις Ευγενία Μπόρλα, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Άιρα Αντομαϊτίτε και Μαριλίνα Βακονδίου. Για οποιαδήποτε ανατροπή και νέες πληροφορίες θα υπάρξει ενημέρωση.