Survivor spoiler 15/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Survivor spoiler 15/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Survivor spoiler 15/1: Η ομάδα των Μαχητών επανήλθε εντυπωσιακά στο προηγούμενο επεισόδιο, κερδίζοντας τους Διάσημους και τους οδηγώντας στο Συμβούλιο για την επιλογή του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση.

Το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον το come back των Μαχητών διατηρώντας το Survivor στη ζώνη μετάδοσής του στην πρώτη θέση της τηλεθέασης και στα δύο κοινά με μέσο όρο 20.9% στο γενικό σύνολο του κοινού και 20.2% στο δυναμικό κοινό (18-54).

Ο Παύλος Παπαδόπουλος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και μένει να δούμε σήμερα ποια θα είναι η δεύτερη υποψηφιότητα.

Οι Μαχητές θέλουν να συνεχίσουν το σερί των νικών τους όμως οι Διάσημοι δεν παραδίδουν τα όπλα… Ένας αγώνας ασυλίας που κρίνεται στις λεπτομέρειες και ένα Συμβούλιο γεμάτο παράπονα!

Ποιες συμπεριφορές από την πλευρά των Κόκκινων έχουν ενοχλήσει τους Μπλε; Για ποιο λόγο βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο η Ασημίνα;

Survivor spoiler 15/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Απόψε λοιπόν θα δούμε τον 2ο αγών ασυλίας, τον οποίο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, θα τον κερδίσουν ξανά οι Μαχητές κι έτσι οι Διάσημοι θα βρεθούν για δεύτερη φορά στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να βγάλουν ακόμη έναν υποψήφιο. Ωστόσο, δεν είναι ακόμα 100% έγκυρο, οπότε θα επιστρέψουμε με νεότερα!

Survivor: Ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ βγήκε από το τούνελ του αγωνίσματος σχεδόν λιπόθυμος

«Πάγωσαν» οι παίκτες του Survivor στο αγώνισμα της Κυριακής 14 Ιανουαρίου, όταν ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ έδειχνε αδύναμος να βγει από ένα τούνελ, που ήταν στον στίβο μάχης.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας αγωνιζόταν με αντίπαλο τον Σάββα Γκέντσογλου, μέχρι να διακοπεί ο αγώνας, όταν έδειξε πως δεν μπορεί να βγει από το τούνελ. Ο Γιώργος Λιανός σταμάτησε την περιγραφή του αγώνα και τον ρώτησε αν είναι καλά. «Ο Ρομπ είναι μέσα στη σπηλιά, σκοτάδι μαύρο. Ανησυχώ. Έχει σφηνώσει. Είσαι καλά Ρομπ; Βγαίνει σαν τυφλοπόντικας. Όχι, ο Ρομπ δεν είναι καλά» είπε ο παρουσιαστής.

Τότε δυο συμπαίκτες έτρεξαν κοντά του για να τον βοηθήσουν. Σε σχεδόν ημιλιπόθυμη κατάσταση, ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ βγήκε από το εμπόδιο του αγωνίσματος

Survivor – Ανδριάνα Καγιά: Ήταν όλοι εναντίον μου, αυτά που είπαν για τις βρισιές ήταν ψέματα

H Ανδριάνα Καγιά είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το φετινό «Survivor» και μίλησε για την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο, σχολιάζοντας παράλληλα, τις εντάσεις ανάμεσα στην ίδια και άλλους παίκτες.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time» και ανάμεσα σε όσα είπε, τόνισε πως σχεδόν όλη η ομάδα των Μαχητών ήταν εναντίον της.

Αρχικά ανέφερε ότι: «Ήταν όλοι εναντίον μου και ήταν πολύ περίεργο αυτό, με στεναχώρησε πολύ. Ήθελα να διατηρήσω το ομαδικό κλίμα. Η πρώτη επαφή με την ομάδα ήταν στα γραφεία της παραγωγής. Εκεί εγώ με τον αυθορμητισμό μου πήγα με μια βασιλόπιτα και μια σαμπάνια και είπα να την κόψουμε όλοι μαζί για την καλή χρονιά, για να ξεκινήσουμε καλά» και πρόσθεσε: «Έχω ερωτηματικά για τις ψήφους που πήρα. Δεν υπήρχε κάποια απόδειξη ότι δημιουργώ κάτι, γιατί θα φαινόταν στις κάμερες».