Survivor spoiler 15/1: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο – Ποιος αποχωρεί

Survivor spoiler 15/1: Ακόμα ένα συναρπαστικό επεισόδιο έρχεται στις οθόνες – Οι δύο ομάδες θα δώσουν σκληρή μάχη για το έπαθλο επικοινωνίας

Κόκκινοι και μπλε θα ριχτούν στον στίβο μάχης και θα τα δώσουν όλα για το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας.

Survivor spoiler 15/1: Ο Γιώργος Λιανός απαντά για το αν ενημερώθηκαν οι παίκτες για το δυστύχημα στα Τέμπη

Ο Γιώργος Λιανός απαντάει στο αν ενημέρωσαν τους παίκτες του «Survivor All Star» για την υπόθεση των Τεμπών.

Δυο εβδομάδες έχουν περάσει από τη μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Και παρά το γεγονός ότι πέρασαν αρκετές ημέρες στα επεισόδια του Survivor All Star δεν έχουμε δει καμία αναφορά για το δυστύχημα που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα. Σήμερα Τρίτη η Νάνσυ Αντωνίου ρώτησε τον Γιώργο Λιανό, μέσα από τον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής που παρουσιάζουν στον Sfera, αν οι παίκτες έχουν ενημερωθεί με εκείνον ωστόσο να εξηγεί.

«Δεν είναι όλες οι εκπομπές για όλα»

«Να πάρουν τηλέφωνο τα γραφεία της παραγωγής παιδιά. Υπάρχουν άνθρωποι που τα χειρίζονται αυτά και είναι πολύ λεπτά ζητήματα. Δεν είναι όλα τηλεοπτικό πρόγραμμα. Μου έρχονται και μένα κάποια μηνυματάκια. Μην περιμένετε να δείτε κάποια πράγματα στην τηλεόραση, αν δεν υπάρχει απόφαση για κάτι τέτοιο.

Δεν είμαστε στη φάση να κάνουμε ανακοινώσεις. Δεν είναι όλες οι εκπομπές για όλα. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Είναι πολύ σοβαρά πράγματα τα οποία δεν είναι για όλες τις εκπομπές» απάντησε ο Γιώργος Λιανός, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι στον τηλεοπτικό αέρα δεν πρόκειται να δούμε ποτέ τους παίκτες να ενημερώνονται για τα Τέμπη.

Η απάντηση του Γιώργου Λιανού προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να αποκαλύπτει πως έμαθε, ότι οι παίκτες του «Survivor All Star» έχουν ενημερωθεί για την τραγωδία.

«Δεν το έχει αγκαλιάσει ο κόσμος, πάει μέτρια»

«Αισθάνομαι δικαιωμένος που δεν πήγα στο Survivor All Star», λέει ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας απάντησε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών για το Survivor All Star, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως αισθάνεται δικαιωμένος που δεν πήγε.

«Δεν μου αρέσει το φετινό Survivor, δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω και νομίζω, απ’ ότι βλέπω, ότι δεν το έχει αγκαλιάσει και ο κόσμος. Πάει μέτρια», είπε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε στη συνέχεια: «Δεν θα έλεγα τυχερός, αλλά σίγουρα αισθάνομαι δικαιωμένος που αποφάσισα να μην πάω στο All Star».

Survivor spoiler 15/1: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο – Ποιος αποχωρεί

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Μαχητές είναι αυτοί που θα κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Σε ό,τι αφορά τον παίκτη που θα αποχωρήσει όλα δείχνουν πως θα είναι ή η Τζο Μαριδάκη ή ο Πάνος Κωνσταντινίδης

Υπενθυμίζεται πως οι πέντε υποψήφιοι είναι οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Πάνος Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Τζο Μαριδάκη και Μελίνα Μεταξά.