Survivor Spoiler 15/1: Η ομαδα που κερδίζει σημερα – Οι φήμες για αποχωρηση

Survivor Spoiler 15/1: Με αγώνισμα επάθλου επιστρέφει το ριάλιτι επιβίσης απόψε στις οθόνες μας.

Κόκκινοι ή μπλε, θα καταφέρουν να πάρουν την πρώτη νίκη της εβδομάδας, πριν ξεκινήσουν τα αγωνίσματα για τις ασυλίες;

Την ίδια στιγμή έχει βουίξει ο τόπος για αποχωρήσεις.

Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Survivor Spoiler 15/1: Οι φήμες για αποχωρηση

Νέα εβδομάδα ξεκινά στο Survivor με πολλές ανατροπές. Η πρώτη «βόμβα» έσκασε στον Άγιο Δομίνικο, καθώς όπως σας ενημερώσαμε θα έχουμε οικειοθελή αποχώρηση της Κρυσταλλίας.

Η παίκτρια των Μαχητών βρισκόταν αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο και τελικά θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, λόγω θεμάτων υγείας.

Οι φήμες που θέλουν ακόμα δύο Μαχητές να τίθενται εκτός παιχνιδιού δεν επιβεβαιώνονται, οπότε Καλαφατάς και Μπέλλος παραμένουν στο ριάλιτι επιβίωσης, τουλάχιστον μέχρι να φύγουν.

Όπως έγιναν γνωστές οι ρήτρες για τους παίκτες που αποχωρούν μόνοι τους, χωρίς να έχουν πρόβλημα υγείας ή κάτι άλλο σοβαρό, είναι μεγάλες και έτσι οι παίκτες δεν το ρισκάρουν φέτος.

Αυτό το καταλάβαμε και στην τελευταία ψηφοφορία με τους Μαχητές να έχουν αποφασίσει από πριν πως αν χάσουν να ψηφίσουν την Παρασκευή, η οποία ήθελε να αποχωρήσει, κάτι που τελικά έγινε. Την επιθυμία του να αποχωρήσει έχει εκφράσει και ο Σταμάτης Καλαφατάς, όποτε δεν θα μας κάνει εντύπωση στην επόμενη ήττα των Μαχητών σε αγώνισμα ασυλίας, να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του.

Survivor Spoiler: Η ομαδα που κερδίζει σημερα

Είδαμε στο trailer του αποψινού επεισοδίου, πως στο στρατόπεδο των Μαχητών τα αίματα έχουν ανάψει μετά τις δηλώσεις του Κατσαούνη για «στημένο» αγώνα. Όλοι τα έχουν βάλει μαζί του και εκείνος ξεκινάει την «επίθεση».

Αυτό σημαίνει πως η μπλε ομάδα θα πάει στο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό έχοντας άσχημο κλίμα και αυτό θα φανεί και στο αποτέλεσμα. Οι Διάσημοι λοιπόν θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν και θα φάνε σήμερα και μένει να δούμε αν θα φτιάξει η κατάσταση στην καλύβα τους, μετά τη νίκη ή θα συνεχίσουν και εκείνοι να «τρώγονται».

-Ad-