Survivor spoiler 15/4: Σκάει βόμβα - Το κρυφό μήνυμα στον Αλέξη Παππά

Survivor spoiler 15/4: Σκάει βόμβα – Το κρυφό μήνυμα στον Αλέξη Παππά

Survivor spoiler 15/4: Οι τσακωμοί στο Survivor δεν έχουν τέλος όπως φαίνεται, αφού στο επεισόδιο της Τετάρτης (14/4) είδαμε τον Αλέξη Παππά να ανοίγει νέα κόντρα, αυτή την φορά με τον Παύλο Γαλακτερό.

«Μαύρα» σύννεφα για τον Αλέξη Παππά που βλέπει τον ένα με τον άλλο «σύμμαχό» του να βλέπει την πόρτα της εξόδου.

Από χθες αργά το βράδυ η Ελευθερία Ελευθερία αποτελεί παρελθόν από τις γαλαζοπράσινες παραλίες του Αγίου Δομίνικου. Όσο στεναχωρημένη, όμως, θα αισθάνεται η ίδια μετά την αποχώρηση της, άλλα τόσο θα πρέπει να είναι και ο Αλέξης Παππάς.

Όχι πως ο Αλέξης Παππάς έχει συναισθήματα για την τραγουδίστρια, αλλά βλέπει για δεύτερη συνεχόμενη φορά μία παίκτρια από την κλίκα του να αποχωρεί. Το χορό άνοιξε η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, και χθες η Ελευθερία δεν τα κατάφερε ανάμεσα σε Παύλο Γαλακτερό, Τριαντάφυλλο και Κώστα Παπαδόπουλο και αποχώρησε.

Με αυτόν τον τρόπο η κλίκα του Αλέξη Παππά μειώνεται κατά ένα ακόμα άτομο και πλέον οι ισορροπίες στην κόκκινη ομάδα ανατρέπονται, μετά την έξυπνη σκέψη του Ηλία Μπόγδανου να χτυπήσει εκ των έσω τον ηθοποιό.

Survivor spoiler 15/4: Σκάει βόμβα – Το κρυφό μήνυμα στον Αλέξη Παππά

Όμως, η αποχώρηση της Ελευθερίας ίσως έκρυβε ακόμα ένα μήνυμα για τον Αλέξη Παππά.

Ο κόσμος κουράστηκε με την οργή του Αλέξη προς το πρόσωπο του Τζέιμς και έτσι τιμώρησε μία παίκτρια της κλίκας του, αντί να διώξει κάποιον από τους μπλε.

Ο πολυμήχανος Αλέξης Παππάς θα πιάσει το μήνυμα και θα προσπαθήσει να γυρίσει την μπιφτέκα κρατώντας πιο ήπιους τόνους προς τον Τζέιμς ή θα συνεχίσει τον ίδιο τροπάριο και θα δει ακόμα πιο γρήγορα την πόρτα της εξόδου.

Πηγή: dokari.gr