Survivor Spoiler 16/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία

Survivor Spoiler 16/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία

Survivor Spoiler 16/1: Το βράδυ της Τρίτης 16 Ιανουαρίου θα δούμε τον τρίτο αγώνα ασυλίας του Survivor.

Το βράδυ της Δευτέρας είδαμε την ομάδα των Μαχητών του Survivor να έχει επανέλθει δυναμικά παίρνοντας τη νίκη από τους Διάσημους και οδηγώντας τους στο Συμβούλιο για την ανάδειξη του δεύτερου υποψήφιου προς αποχώρηση. Ο Παύλος Παπαδόπουλος ήταν ο παίκτης ο οποίος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στο πρώτο συμβούλιο και ο Αλέξης Παππάς στο δεύτερο.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor Διάσημοι και Μαχητές θα μονομαχήσουν για την τρίτη ασυλία. Οι Μαχητές θέλουν να συνεχίσουν το σερί των νικών τους όμως οι Διάσημοι δεν θα τα παρατήσουν εύκολα, έτσι ο αγώνας ασυλίας θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Survivor Spoiler 16/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers τη νίκη θα πάρουν γι’ άλλη μια φορά οι Μαχητές, κάνοντας τους Διάσημους γι’ άλλη μια φορά να πάνε στο συμβούλιο του νησιού και να βγάλουν ξανά άνδρα υποψήφιο.

Survivor: Στο φετινό έχω πάρει τον ρόλο του Βασάλου, το παλτό της ομάδας, είπε η Χρύσα

Με νίκη για τους Μαχητές ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του «Survivor» το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου.

Μια από αυτούς όμως, δεν έχει καταφέρει ακόμη να φέρει καμία νίκη και αυτή είναι η Χρύσα Χατζηγεωργίου, η οποία αντιμετώπισε με χιούμορ την επίδοσή της. Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι, αποκάλεσε τον εαυτό της «Κωνσταντίνο Βασάλο, το παλτό της ομάδας».

Η παίκτρια είπε συγκεκριμένα: «Εγώ στο φετινό Survivor έχω πάρει ρόλο Βασάλου. Το παλτό της ομάδας. Δεν έχω καταφέρει ακόμα να φέρω νίκες. Δεν το έχω βρει ακόμα με το erping που υπάρχουν σε κάθε αγώνισμα και λίγο με τους στόχους. Πάντα στον πόντο. Εκεί που πήγα να πανηγυρίσω κατάλαβα ότι η Ασημίνα το είχε βάλει νωρίτερα. από εμένα. Παρόλα αυτά η ομάδα μου κατάφερε να φέρει δύο νίκες σερί, οπότε ακόμη μια φορά θα πάμε στο συμβούλιο θεατές. Πραγματικά μου έχει κάνει εντύπωση το πόσο ενωμένη μπορεί να είναι μια ομάδα με 10 άτομα που έχουν γνωριστεί μόλις μια εβδομάδα».