Survivor spoiler 16/2: Κερδίζουν αλλά αποχωρεί από το παιχνίδι

Survivor spoiler 16/2: Έπαθλο φαγητού και αποχώρηση θα έχουμε σήμερα στο παιχνίδι – Ποιοι θα κερδίσουν και ποιος θα φύγει

Ολοκληρώνεται απόψε η 6η εβδομάδα του Survivor All Star, με έπαθλο φαγητού, αλλά το σημαντικό του επεισοδίου είναι η διαδικασία της αποχώρησης.

Τα μεγάλα φαβορί του φετινού κύκλου

Το «Survivor All Star» είναι ο πιο πολυσυζητημένος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης και πώς θα γινόταν διαφορετικά αφού έχει τους «παλιούς» και αγαπημένους παίκτες του εν λόγω πρότζεκτ. Αν και μέχρι τώρα έχουμε δει πολλές ανατροπές, κάποιοι από τους συμμετέχοντες ξεχωρίζουν… για πολλούς λόγους και επάξια θεωρούνται τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο του νικητή.

Πρώτος στη λίστα ο Σάκης Κατσούλης! Μπορεί ακόμη να μην έχει βγει μπροστά στην καλύβα, όμως ο νικητής του 2021 είναι ο πιο δυνατός αγωνιστικά παίκτης αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα με τα στατιστικά, έχει κερδίσει 29 αγώνες στους 37 που έχει παίξει και βρίσκεται στην πρώτη θέση. Παράλληλα, είναι αγαπητός στο κοινό και στους χρήστες του Twitter (μην ξεχνάμε ότι έχει σηκώσει την κούπα ήδη μία φορά) ενώ το love story του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη σίγουρα θα τον ευνοήσει στη συνέχεια. Αν καταφέρει και παραμείνει αλώβητος από τον «πόλεμο» που του έχει ξεκινήσει ο Νίκος Μπάρτζης και ο Σπύρος Μαρτίκας, τότε χωρίς δεύτερη σκέψη θα οδηγηθεί στη δυάδα του τελικού.

Ένα ακόμη μεγάλο φαβορί είναι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο γοητευτικός γυμναστής, που συστήθηκε στο ευρύ κοινό το 2017 αλλά έκτοτε δεν σταμάτησε να απασχολεί με τον έρωτά του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τις συμμετοχές του σε εκπομπές, φέτος δείχνει έναν διαφορετικό χαρακτήρα. Απελευθερωμένος, με έντονη αίσθηση χιούμορ και ήρεμη δύναμη στη συμβίωση στην καλύβα, μπορεί ακόμη να μην έχει αποδείξει τι αξίζει αγωνιστικά αλλά σίγουρα έχει κερδίσει τη συμπάθεια των τηλεθεατών. Μεγάλο του ατού και η στήριξη που έχει από την Ευρυδίκη αλλά και το δυνατό account στα social media!

Ο Ηλίας Μπόγδανος δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή τη λίστα. Δυνατός αγωνιστικά (δεν είναι τυχαίο που το προσωνύμιό του είναι ο spiderman της παραλίας), αγαπητός στον κόσμο και ένας από τους δύο φιναλίστ του τελικού το 2021, ο τραγουδιστής έχει παράλληλα την έμμεση στήριξη του Ατζούν Ιλιτζαλί αλλά και πολλών επώνυμων φίλων του. Ο νεαρός με τον Τούρκο παραγωγό έχουν εξαιρετικές σχέσεις, με τον πρώτο να έχει επισκεφθεί ακόμη και το εξοχικό του Ιλιτζαλί στην Τουρκία.

Από τα κορίτσια του «Survivor All Star» ένα μικρό προβάδισμα έχει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η σύντροφος του Σάκη Κατσούλη παίρνει επίσης μπόνους λόγω του ειδυλλίου της, αλλά και λόγω της αγωνιστικότητάς της. Μπορεί ακόμη να μην έχει αποδείξει το πόσο δυνατή είναι, όμως κανείς δεν ξεχνά τους στίβους μάχης και το θέαμα που χάριζε το 2021. Λόγω των παραπάνω είναι αρκετά πιθανό να φτάσει μέχρι και τον μεγάλο τελικό.

Νίκος Μπάρτζης και Στάθης Σχίζας πάνε πακέτο στην παραλία των Διασήμων, έχοντας κάνει τη δική τους υποομάδα. Δυνατοί και οι δύο, με στρατηγική και ενωμένοι, δεν θα δυσκολευτούν να φτάσουν μακριά στο παιχνίδι και γιατί όχι στην τελική πεντάδα. Να σημειωθεί ότι ο Στάθης ήταν ο μεγάλος περσινός νικητής, ενώ ο Νίκος είχε θεωρηθεί επίσης πολύ δυνατός το 2021 ωστόσο αποχώρησε οικειοθελώς.

Survivor spoiler 16/2: Κερδίζουν αλλά αποχωρεί από το παιχνίδι

Όπως έχει γίνει γνωστό ο παίκτης που φεύγει είναι ο Κρις Σταμούλης. Όσον αφορά το σημερινό έπαθλο φαγητού όλα δείχνουν ότι νικητές θα είναι οι Μπλε.