survivor spoiler 16/5: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα

survivor spoiler 16/5: Για όσους περιμένουν ασυλια, δεν θα δουν. Γιατί και σημερα, θα δούμε επαθλο φαγητού. Ποια ομάδα θα κερδίζει…

Αλλαγών συνέχεια στο ριάλιτι επιβίωσης, με νέα αποχώρηση και νέες ομάδες…

Survivor: Αποχώρησε για λόγους υγείας η Ναυσικά

Δύο μεγάλες εκπλήξεις περίμεναν τους παίκτες και τους τηλεθεατές στο αποψινό (15/5) επεισόδιο του Survivor. Οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού, με τον Γιώργο Λιανό να τους ανακοινώνει την αποχώρηση της Ναυσικάς αλλά και τις δύο νέες ομάδες στον Άγιο Δομίνικο.

«Είχαμε μία τελευταία εξέλιξη που θα πρέπει να σας ενημερώσω. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου όπως γνωρίζετε πολύ καλά τις τελευταίες ημέρες δεν συμμετείχε στους αγώνες λόγω ενός θέματος υγείας το οποίο έχει οξυνθεί και αντιμετωπίζει. Αυτές οι δυσκολίες του παιχνιδιού δεν την αφήνουν να συνεχίσει στο παιχνίδι. Η Ναυσικά έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι και από την κόκκινη ομάδα», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Στη συνέχεια ο Άρης και ο Στάθης που ήταν πολύ κοντά της, πήραν τον λόγο και μίλησαν για την αποχώρηση της φίλης τους και έπειτα ήρθε το… κερασάκι στην τούρτα, καθώς ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως οι παίκτες θα χωριστούν σε νέες ομάδες.

survivor spoiler 16/5: Αυτές είναι οι νέες ομάδες

Αλυσιδωτές είναι οι αντιδράσεις στο Survivor, μετά την αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Η αποδυνάμωση της κόκκινης ομάδας, ύστερα από τρεις συνεχόμενες εξελίξεις, έφερε ανατροπές κι η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού «πάγωσε» τους πάντες. Αυτή είχε να κάνει με την ανασύσταση των ομάδων ούτως ώστε να είναι πιο ανταγωνιστικές στα αγωνίσματα.

Η νέα μπλε ομάδα αποτελείται από τους: Σταυρούλα Χρυσαείδη, Άρης Σοϊλέδης, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ, Νίκος Γιάννης και Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η νέα κόκκινη ομάδα αποτελείται από τους: Στέλλα Ανδρεάδου, Γιώργος Ταλάντσεβ, Μαίη Εμμανουηλίδου, Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας και Στάθης Σχίζας.

Οι παίκτες του Survivor έδειξαν ενθουσιασμένοι με τη νέα μίξη των ομάδων καθώς αναμένονται δυνατοί αγώνες.

Survivor – Άρης Σοϊλέδης: «Ο κόσμος έκλεισε στόματα χθες με το βροντερό παρών του»

Για την παραμονή του στο Survivor μίλησε ο Άρης Σοϊλέδης, αναφέροντας πως θεωρεί ότι ο κόσμος του έδωσε το μήνυμα για να παραμείνει κι άλλο στο παιχνίδι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόσμος έδειξε πόσο πολύ πίστεψε σε εμένα και πιστεύει σε εμένα. Έδειξε ότι με έχει συγχωρήσει για τα λάθη που έχω κάνει. Δεν με αφορά καθόλου μα καθόλου η άποψη του Τάκη, εφόσον ο κόσμος έκλεισε στόματα χθες με το βροντερό παρών του κι έδειξε ότι ο Άρης θέλει να μείνει στο παιχνίδι».

Με τον αέρα της παραμονής στο παιχνίδι κι αρκετά σίγουρος για τον εαυτό του ο Άρης Σοϊλέδης στο Survivor.

survivor spoiler 16/5: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα

Για όσους περιμένουν ασυλια, δεν θα δουν. Γιατί και σημερα, θα δούμε επαθλο φαγητού.

Ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Με ανάμικτες ομάδες.

Ποια ομάδα θα κερδίζει…

Η μπλε…

-Ad-