Survivor spoiler 17/3: Χαμός με την αποχώρηση – Αλλάζουν οι ομάδες

Survivor spoiler 17/3: Βραδιά αποχώρησης απόψε στο Survivor κι ένας ακόμη παίκτης αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο.

Την αποχώρηση ενός παίκτη από την ομάδα των «Διασήμων», παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης (17/3) οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το Survivor.

Το βράδυ στο Συμβούλιο ανακοινώθηκε από το Γιώργο Λιανό, η αποχώρηση ενός ακόμα παίκτη.

Η ανακοίνωση άφησε άφωνους του παίκτες αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, αν και το όνομα της παίκτριας που θα αποχωρούσε απόψε είχε ήδη διαρρεύσει…

Υποψήφιοι προς αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Κάτια Ταραμπάνκο και η Τζο Μαριδάκη.

Αν και οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν πως η παίκτρια που θα αποχωρήσει θα προέρχεται από την ομάδα των Μαχητών, και συγκεκριμένα η Τζο Μαριδάκη, τελικά έγινε η μεγάλη ανατροπή.

Οι τελευταίες διαρροές έπεσαν μέσα και έτσι, έγινε η μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού Survivor.

H παίκτρια που αποχώρησε ήταν Κάτια Ταραμπάνκο.

Παρότι μπήκε στο παιχνίδι με μεγάλες προσδοκίες και κάποιοι την είχαν κατατάξει ακόμα και ανάμεσα στα φαβορί, φαίνεται πως δεν κέρδισε το κοινό.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, σχεδόν όλοι οι παίκτες αδυνατούσαν να πιστέψουν την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού, ενώ οι πιο κοντινές φίλες της Κάτιας ξέσπασαν σε κλάματα.

Survivor spoiler 17/3: Αλλάζουν οι ομάδες

Η άμεση απάντηση της παραγωγής στην απροσδόκητη εξέλιξη της αποχώρησης της Κάτιας Ταραμπάνκο έρχεται με την αλλαγή συνθέσεων των δύο ομάδων.

Οι Διάσημοι και οι Μαχητές καταργούνται και μετατρέπονται σε κόκκινη και μπλε ομάδα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dokari.gr. Και πραγματικά η επιλογή με την οποία έγινε αυτή η μίξη των παικτών των δύο ομάδων και η μοιρασιά τους στα δύο αντίπαλα στρατόπεδα, είναι σίγουρο ότι θα ανατρέψει ισορροπίες και θα δώσει νέο ενδιαφέρον στο Survivor.

Ας δούμε τις δύο νέες ομάδες:

ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Γιώργος Κατσαούνης
Μυριέλλα Κουρεντή
Στάθης Σχίζας
Ανδρέας Ματθαιακάκης
Τζο Μαριδάκη
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
Ασημίνα Χατζηανδρέου
Σταυρούλα Χρυσαειδή
Απόστολος Ρουβάς

ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ

Σπύρος Μαρτίκας
Ευριδίκη Παπαδοπούλου
Βρισηίδα Ανδριώτου
Αρης Σοϊλέδης
Τάκης Καραγκούνιας
Θωμαϊς Εμαννουηλίδου
Σοφιάνα Αβραμάκη
Γιώργος Ταλάντσεβ

Survivor: Κατέρρευσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες με έπαθλο φαγητού επιδόθηκαν οι δύο ομάδες στο Survivor.

Οι παίκτες έπρεπε με όλη τους τη δύναμη να σπρώξουν έναν πάσσαλο ενάντια στον εκάστοτε αντίπαλο κι έτσι να καταφέρουν να ρίξουν έναν κουβά με νερό για να κατοχυρώσουν τη νίκη. Η σειρά για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Τζο Μαριδάκη ήρθε κι αναμέτρησή τους ήταν για σκληρά νεύρα. Εκεί που φαινόταν πως η Τζο είχε πάρει το πάνω χέρι, ξαφνικά η Ευρυδίκη πέρασε στην αντεπίθεση και με όλη τη δύναμη που είχε, κατάφερε να κερδίσει την αντίπαλό της.

Ωστόσο, στη συνέχεια δεν άντεξε και σωριάστηκε στο έδαφος καθώς από την εξάντληση δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της. Ο γιατρός από την παραγωγή κατέφθασε αλλά ευτυχώς η Ευρυδίκη σταδιακά επανήλθε.