survivor spoiler 17/5: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα την 1η ασυλια

survivor spoiler 17/5: Επιτέλους τα σπουδαία! Ασυλία σήμερα, η πρώτη της εβδομάδας, ποια ομάδα θα κερδίσει;

Δείτε αναλυτικά όσα θα συμβούν σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης…

ΣΚΑΪ: Ανακατεύει την τράπουλα με Survivor και Masked Singer

Σε αλλαγές στην prime time αποφάσισε να προχωρήσει ο ΣΚΑΪ και να λύσει το μυστήριο γύρω από την… εξαφάνιση, για δύο εβδομάδες, του The Masked Singer με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά.

Ειδικότερα, μέσα από επίσημη ανακοίνωση το μεσημέρι της Δευτέρας, ο σταθμός του Φαλήρου ενημέρωσε τόσο για την επιστροφή του φαντασμαγορικού σόου όσο και την μεταφορά του Survivor. Μια μεταφορά που ελπίζει να ακολουθήσει και το τηλεοπτικό κοινό.

Από αυτή την εβδομάδα και για, τουλάχιστον, ως το τέλος του μήνα, το Survivor με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό θα μεταδίδεται από Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά, δε, το The Masked Singer με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά και τον Νίκο Μουτσινά, την Αθηνά Οικονομάκου, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη θα πρωταγωνιστεί στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ κάθε Σάββατο βράδυ στις 21:00.

Survivor: Έξαλλος ο Εμμανουήλ – «Άντε γεια Τάκη, άραξε την πέτσα σου, δεν σε βλέπω καν»

Περήφανος νιώθει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Survivor, μετά από τις χθεσινές του νίκες και στράφηκε ξανά στον Τάκη Καραγκούνια που είχε υποτιμήσει τις ικανότητές του.

«Έφερα δύο αναπάντεχες νίκες, όπου δεν τις περίμενε κανείς σίγουρα, όπως ο Τάλα κι ο Τάκης. Περίμενε κανείς ότι θα κερδίσω τον καλύτερο κι άχαστο παίκτη του Survivor, τον Τάλα; Όχι. Είναι πολύ καλός παίκτης. Δεν θα ξεχάσω όμως τα λόγια του Τάκη στο συμβούλιο.

Φίλε άραξε την πέτσα σου, χαλάρωσε γιατί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με το που τον επέλεξες στο χθεσινό αγώνισμα, στο καπάκι έφερε τη νίκη και δεν σε βλέπω καν. Άντε γεια, δεν σε βλέπω καν. Άρχισαν να του φταίνε όλα κι έλεγε ότι χτύπησε στο πόδι του. Γενικά όταν χάνει ο Τάκης χτυπιέται και του φταίνε τα πάντα. Αλλά έχασε από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ κι αυτό θα το θυμάται για πάντα» ανέφερε ο Εμμανουήλ στο Survivor.

Survivor: «Σπύρος και Βρισηίδα έχουν αρχίσει να μιλάνε για γάμο»

Στα τελευταία επεισόδια του Survivor, έχουμε δει τον Σπύρο και τη Βρισηίδα να έχουν έρθει πολύ κοντά, με τους υπόλοιπους παίκτες μάλιστα να τους πειράζουν.

Στην έναρξη του σημερινού επεισοδίου (16/5) τους είδαμε ξαπλωμένους και αγκαλιασμένους και στη συνέχεια ήρθαν οι… αποκαλύψεις από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

«Ο γάμος του Σπύρου και της Βρισηίδας είναι ένας γεγονός στον Άγιο Δομίνικο. Τις τελευταίες μέρες έχουν αρχίσει να μιλάνε για γάμο. Η Βρισηίδα δεν νομίζω να είναι ερωτευμένη με τον Μαρτίκα.

Ο Μαρτίκας με εκείνη μπορεί, γιατί έχει πολύ κέρδος. Πώς γίνεται να είστε πέντε μήνες μαζί να μην μιλάει ο ένας στον άλλον και ξαφνικά πριν 3-4 μέρες να είστε φουλ ερωτευμένοι; Πουλάνε ένα love story το οποίο είναι όλο λάθος», είπε μεταξύ άλλων ο Εμμανουήλ.

survivor spoiler 17/5: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα την 1η ασυλια

Σήμερα θα δούμε το αγώνισμα γοα την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Ποια ομάδα θα κερδίσει.

Πληροφορίες αναφέρουν η μπλε!

-Ad-