Survivor spoiler 18/1: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα – Ποιος αποχωρεί;

Survivor spoiler 18/1: Με διπλό ενδιαφέρον κλείνει και αυτή η εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης. Ποια ομάδα κερδίζει, υποψήφιοι, ποιος αποχωρεί.

Τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση και ένας αγώνας επάθλου δίνουν ενδιαφέρον απόψε…

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολιάζει την υποψηφιότητα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την υποψηφιότητα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο Survivor. Στο προηγούμενο επεισόδιο είχε αναφέρει πως δεν την φοβάται κι ότι πιστεύει πως θα παραμείνει.

«Περίμενα το αποτέλεσμα κι ότι θα ψηφιστεί η Ευρυδίκη. Από τα συμφραζόμενα που έβγαλα μετά από το αγώνισμα, κατάλαβα ότι θα είναι υποψήφια.

Για τον Σπύρο δεν το περίμενα γιατί έχειμια ομάδα κοντά του, που ίσως τον προστατεύει, αλλά είδα ότι μάλλον τα κορίτσια προστατεύτηκαν μεταξύ τους κι έβγαλαν τον Σπύρο από τα αγόρια» ήταν το σύντομο σχόλιο του Κωνσταντίου Βασάλου για τις υποψηφιότητες αυτής της εβδομάδας στο Survivor.

«Έχω απέναντί μου την Ευρυδίκη με τόσους followers, έχω τελειώσει»

Τις δυνάμεις τους μετρούν οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι της εβδομάδας στο Survivor με τον Κώστα Παπαδόπουλο να βλέπει ότι ο ίδιος βρίσκεται σε δεινή θέση λόγω της δημοτικότητας των υπολοίπων. Ο παίκτης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους followers που έχει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Instagram.

«Το είπε άλλωστε κι ο Βασάλος ότι δεν φοβάμαι ότι θα φύγει η Ευρυδίκη, είναι δυνατή, μου το έχει αποδείξει. Μα φυσικά με 200.000 ακόλουθους που έχει στο Instagram, πώς να φοβάται ότι θα φύγει. Ο Μαρτίκας έχει παραμείνει 13 φορές όταν ήταν υποψήφιος. Εμένα πάνε να φάνε. Ένα απλό λαϊκό παιδί… Είμαι ένας αληθινός Survivor κι αγαπητός στον κόσμο, είμαι δίπλα στον κόσμο κι έχω βοηθήσει πολλούς. Έχω κι εγώ ένα μικρό κοινό που με αγαπά και με στηρίζει.

Πώς μου την έφεραν και την πάτησα έτσι; Να έχω απέναντί μου τον Μαρτίκα, ο οποίος έχει βγει τόσες φορές υποψήφιος κι έχει παραμείνει και την Ευρυδίκη με τόσους followers στο Instagram. Πάει έχω τελειώσει» είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος, μην βλέποντας πολλές πιθανότητες παραμονής του στο Survivor.

Έχει έπαρση και λέει ότι τα ξέρει όλα

Ξεκίνησε το νέο επεισόδιο του Survivor All Star με τους παίκτες να περνούν μία δύσκολη και βροχερή νύχτα. Πολλοί από τους κόκκινους δεν κατάφεραν να ξεκουραστούν και να μαζέψουν δυνάμεις για το επερχόμενο αγώνισμα, με τις εντάσεις ανάμεσά τους να είναι ακόμα έντονες, μετά το χθεσινό συμβούλιο.

Πιο συγκεκριμένα Νίκος Μπάρτζης και Ασημίνα Χατζηανδρέου φαίνεται να έχουν «ριχτεί» σε μία νέα κόντρα, με τον παίκτη να έχει ψηφίσει δύο φορές την ποδοσφαιρίστρια και σύντροφο του Χρήστου Δάντη, καθότι θεωρεί πως έχει έπαρση

Αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε: «Καταλάβαμε στο χθεσινό συμβούλιο καταλάβαμε τι έχει ο καθένας στο κεφάλι του. Αν θέλει να ψηφίσει ορθά και αν θέλει να ψηφίσει για το καλό της ομάδας του. Προσωπικά έχω δει μία ψήφο σε κάθε ψηφοφορία και έχω μάθει από πού είναι, από τον Νίκο Μπάρτζη».

Με τη σειρά του ο Νίκος Μπάρτζης παραδέχτηκε ότι ψήφισε τη συμπαίκτριά του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κινείται με έπαρση, ενώ παράλληλα δεν είναι καλή αγωνιστικά: «Λέει ότι εκείνη τα ξέρει όλα ότι εμείς δεν ξέρουμε τίποτα. Έχει έπαρση. Θεωρώ ότι αυτό θα φέρει στο μέλλον μία ανακατωσούρα στην καλύβα. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι ότι καλύτερο αγωνιστικά. Οπότε έχω δύο λόγους».

Survivor spoiler 18/1: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα

Σήμερα αναμένεται να δούμε αγώνισμα για το έπαθλο.

Η ομάδα που κερδίζει είναι η κόκκινη .

Survivor spoiler 18/1: Ποιος αποχωρεί;

Από την κάλπη προέκυψαν τα ονόματα των Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα, Κώστα Παπαδόπουλο, Ευρυδίκης Βαλαβάνη και Σπύρου Μαρτίκα.

Ποιος θα αποχωρήσει;  Η Βαλαβάνη