Survivor spoiler 18/1: Ποια ομαδα κερδιζει σημερα – Ποιος αποχωρεί

Survivor spoiler σημερα 18/1: Απόψε, Τρίτη, στο ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να παρακολουθήσουμε αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας.

Την ίδια στιγμής έχει βγει οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που θα αποχωρήσει αύριο, Τετάρτη.

Οι Διάσημοι βγήκαν στο… απόσπασμα μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στις ασυλίες.

Απόψε, όμως, θέλουν να τα δώσουν όλα για την… επικοινωνία

Survivor spoiler 18/1: Ποια ομαδα κερδιζει σημερα – Ποιος αποχωρεί

Survivor: «Η Μυριέλλα Κουρεντή χτίζει ένα love story για να μείνει στο παιχνίδι»

Τα καρφιά των αντιπάλων αλλά και των συμπαικτών στο Survivor εισπράττει, ολοένα και περισσότερο, η Μυριέλλα Κουρεντή. Κάτι που δεν απουσίαζε βεβαίως και από το επεισόδιο του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ.

Εκεί, από την παραλία των Διασήμων, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποφάσισε να «πυροβολήσει» την συμπαίκτρια της για το love story που υπάρχει με τον Γιώργο Κατσαούνη.

««Η Μυριέλλα είναι έξυπνος άνθρωπος και πιστεύω ότι το να φλερτάρει με παίκτη της αντίπαλης ομάδας ήταν στρατηγικό από την πλευρά της. Πιστεύω πως η Μυριέλλα συνειδητοποίησε πως το να χτίζεις ένα love story μόνο και μόνο για να δημιουργήσεις εντυπώσεις και για να σε κρατήσει το τηλεοπτικό κοινό είναι ένα λάθος. Το κατάλαβε όμως νομίζω» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην κάμερα του Survivor.

Μένει να δούμε αν και πως θα συνεχιστεί αυτό το love story στο Survivor…

Survivor spoiler: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου διαψεύδει τα δημοσιεύματα για την αμοιβή του από το Survivor

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο ηθοποιός απάντησε για το Survivor και διέψευσε πως είχε συμφωνήσει με την Acun Medya για 1.500 ευρώ την εβδομάδα.

«Είχα τη χαρά και την τιμή να ξεκινήσω πρόβες μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε αυτή τη συνεργασία και όντως λυπήθηκα πάρα πολύ. Δεν το λέω τυπικά, λυπήθηκα πάρα πολύ. Για μένα είναι ο καλύτερος Σκρουτζ που έχει περάσει ποτέ στην Ελλάδα και θα ήταν πολύ όμορφο να είχαμε μια όμορφη συνεργασία.

Δεν μπορούσα να διχοτομηθώ, έπρεπε να είμαι στον Άγιο Δομίνικο και δεν μπορούσα να είμαι και στην Ελλάδα. Δεν μετάνιωσα που συμμετείχα στο Survivor», είπε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Όσον αφορά τις αμοιβές που ακούστηκαν, στις οποίες ο Γιάννης Χατζηγεωργίου βρισκόταν πολύ χαμηλά με 1500 ευρώ την εβδομάδα, ο ηθοποιός απάντησε: «Σίγουρα δεν θα άφηνα μια παράσταση που μου έδινε τα ίδια, ίσως και παραπάνω, χρήματα για να πάω σε ένα παιχνίδι επιβίωσης στην Καραϊβική. Διαψεύδω το ποσό, αλλά δεν χρειάζεται να μιλάμε γι’ αυτά».

Survivor spoiler 18/1: Ποια ομαδα κερδιζει σημερα

Αναφορικά με το έπαθλο επικοινωνίας που θα δούμε απόψε, οι Διάσημοι είναι πανέτοιμοι για την επιστροφή στις νίκες.

Survivor: Ποιος αποχωρεί

Σχετικά με την αυριανή αποχώρηση; Μεγάλο φαβορί υπάρχει και αυτός είναι ο Βαλάντης!

-Ad-