Survivor Spoiler 18/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε

Survivor Spoiler 18/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε

Survivor Spoiler 18/4: Νέο επεισόδιο απόψε για το ριάλιτι επιβίωσης, με αγώνισμα. Ποια ομάδα θα νικήσει;

Μια ακόμη δυνατή μονομαχία θα δούμε απόψε στις οθόνες μας στο Survivor, όπου Μπλε και Κόκκινοι θα τα δώσουν όλα για το σημερινό έπαθλο ενώ φυσικά δεν λείπουν οι καυγάδες.

Survivor Spoiler 18/4: Ελευθερίου: Επέστρεψε ανανεωμένη από τον Άγιο Δομίνικο

Την περασμένη Τετάρτη αποχώρησε από το Survivor και χθες το απόγευμα η Ελευθερία Ελευθερίου επέστρεψε στην Αθήνα, αφήνοντας πίσω τις παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

Η γνωστή τραγουδίστρια έφθασε ανανεωμένη, χαρούμενη και μαυρισμένη χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και εκεί την περίμεναν φυσικά οι άνθρωποι της παραγωγής του Survivor.

Έχοντας υιοθετήσει ένα νέο look με τα χαρακτηριστικά κοτσιδάκια των κοριτσιών στον Άγιο Δομίνικο, η Ελευθερία ήρθε στην Αθήνα και τράβηξε φυσικά πάνω της τα φωτογραφικά φλας.

Και μπορεί στο αεροδρόμιο να μην την περίμενε κάποιο κοντινό της πρόσωπο, η επιστροφή στο σπίτι όμως ήταν επεισοδιακή με τους φίλους της Ελευθερίας και τον κούκλο σκύλο της να της έχουν ετοιμάσει ένα prive πάρτι επιστροφής.

Η ίδια συγκινημένη ανέβασε στιγμιότυπα από την επιστροφή στο σπίτι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε πως το γιόρτασε με σοκολάτες και ντόνατς.

Survivor Spoiler 18/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε

Στο επίκεντρο φυσικά βρίσκεται το σημερινό έπαθλο φαγητού, το οποίο αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως μεγάλο. Αξίζει στους παίχτες, καθώς το σημερινό αγώνισμα στο οποίο μετέχουν – όπως το τρέιλερ μαρτυρά – είναι ιδιαιτέρως δύσκολο και απαιτητικό.

Πάντως ούτε σήμερα θα λείψει η ένταση από τις νήσους της Καραϊβικής. Αλέξης Παππάς και Τζέιμς Καφετζής για μία ακόμα φορά θα συγκρουστούν, με τον πρώτο ουσιαστικά να επιδιώκει να φέρει τον παίχτη της Μπλε ομάδας στην ίδια θέση που έφερε προ εβδομάδος τον Ηλία Μπόγδανο.

Ποια ομάδα όμως είναι αυτή που θα πανηγυρίσει τη νίκη;

Η ομάδα των Μπλε θα πανηγυρίσει ξανά, όπως και την περασμένη Κυριακή, με το επίκεντρο πλέον να πηγαίνει στις μάχες για την ασυλία από Δευτέρα.

-Ad-