Survivor Spoiler 18/4: Η ομάδα που κερδίζει την 4η ασυλία

Survivor Spoiler 18/4: Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν ένα ακόμη ισχυρό επεισόδιο με εκπλήξεις και ανατροπές στο Survivor σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα, το Survivor πάει… προς διάλυση αφού αποχωρούν τρεις παίκτες από το παιχνίδι. Σχετικά με τον Τζέιμς Καφετζή, φαίνεται πως παρατά την μονομαχία για να αποχωρήσει οικειοθελώς ενώ παίρνει μαζί του και τον Αλέξη Παππά και τον Σάββα Γκέντσογλου. Κατάσταση την οποία θέλει να ανατρέψει ο Ατζούν Ιλιτζαλί γι’ αυτό και ταξιδεύει εκτάκτως στον Άγιο Δομίνικο όπου προσπαθεί να τους αλλάξει γνώμη.

Η παραγωγή άργησε πολύ για να βγάλει στον αέρο το νέο trailer, το οποίο δεν προβάλει καθόλου όλη αυτή την ένταση αλλά δείχνει την κόντρα ανάμεσα στην Σταυρούλα Χρυσαειδή και της Κατερίνα Δαλάκα αλλά και τον στίβο μάχης με έπαθλο ένα εξωπραγματικό ταξίδι.

Survivor Spoiler 18/4: Ποιά ομάδα θα κερδίσει το εξωπραγματικό ταξίδι

Η ομάδα των Μπλε μετά την χθεσινή τους ήττα είναι, είναι καταρρακωμένη.

Σήμερα παρόλο που ξημέρωσε μια νέα μέρα για εκείνους, σύμφωνα με πληροφορίες η κατάληξη για τους Μπλε θα είναι η ίδια… Χάνουν από την ομάδα των Κόκκινων και καλούνται να ψηφίσουν ακόμη έναν συμπαίκτη τους.