Survivor Spoiler 18/5: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα τη 2η ασυλια

Survivor Spoiler 18/5: Ακόμη ένα αγώνισμα θα δούμε σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης. Αυτή τη φορά για τη δεύτερη ασυλία.

Χθες η μπλε ομάδα ήταν η νικήτρια, κάνοντας το 1-0. Τι θα συμβεί απόψε;

Survivor: Αποκάλυψη από τον Τάκη

Η «μπλε» ομάδα επέστρεψε στην παραλία μετά τον μεγάλο έπαθλο που κέρδισε χθες (16/5) στον μικτό αγώνα των Ελλήνων και των Τούρκων παικτών. Αμέσως η Βρισηίδα αγκάλιασε τον Σπύρο λέγοντας πως χάρηκε που γύρισε κοντά του και πως του έλειψε.

Ο Τάκης Καραγκούνιας αργότερα «απασφάλισε» μιλώντας για ένα «θέατρο παραλόγου». Ο μισθοφόρος ανέφερε πως Σπύρος και Βρισηίδα παίζουν θέατρο για να έχουν τηλεθέαση και πως δεν υπάρχει κανένας έρωτας.

«Η Βρισηίδα είμαι σίγουρος πως δεν πρόκειται να κάνει ποτέ κάτι με τον Σπύρο, διότι μου είχε δηλώσει πριν δύο εβδομάδες περίπου ότι είναι ερωτευμένη με τον πρώην της. Μου είχε πει ότι θέλει να πάει να τα βρουν. Τώρα δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό», είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης.

Survivor Spoiler 18/5: Η Σοφιάννα μίλησε για τη «σχέση» της με τον Άρη

Η Σοφιάννα Αβραμάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα έλεγε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τη «σχέση» που είχε η ίδια και τον Άρη Σοϊλέδη.

«Δεν κρατώ καμία κακία σε κανέναν γιατί είμαι αυστηρός κριτής με τον ίδιο μου τον εαυτό. Η φήμη αυτή για μένα και τον Άρη ήταν ανυπόστατη και πολύ προσβλητική. Φυσικά ήταν και για τη Μαρία Αντωνά, η οποία τράβηξε το μεγαλύτερο λούκι. Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα, να μπω στη θέση της. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί γνωρίζω ότι όταν έχεις μια σχέση, πόσο μάλλον όταν προβάλλεται αυτή σχέση», δήλωσε αρχικά η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

Και πρόσθεσε:«Είσαι δημόσιο πρόσωπο, είσαι σε μια εκπομπή και καλείσαι να σχολιάσεις ενδεχομένως περιστατικά που έχουν συμβεί μέσα σε ένα τηλεπαιχνίδι που βρίσκεται ο σύντροφός σου. Φαντάζομαι πόσο άσχημο μπορεί να ήταν για την ίδια όλο αυτό που βίωνε».

Επίσης σημείωσε πως:«Υπάρχει ένα κενό στους τηλεθεατές. Εμείς μιλήσαμε με όλη την ομάδα και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είπε ότι αυτό που έκανε ήταν στα πλαίσια του τρολ».

Survivor: Η ατάκα του Μαρτίκα που άναψε φωτιές για το «ειδύλλιό» του με την Βρισηίδα

Να επιστρέψουν οι μπλε από το έπαθλο που κέρδισαν στο χθεσινό αγώνα περίμεναν οι κόκκινοι στο Survivor κι ο Σπύρος Μαρτίκας εξέφρασε την ανησυχία του για την Βρισηίδα Ανδριώτου, που του έλειψε.

«Ξύπνησα το πρωί κι αναζητούσα την Βρισηίδα, μου έλειψε. Περιμένω να έρθει το μωρό μου, να μου πει πως πέρασε. Αν το χορέψανε οι Τούρκοι… Αν πέρασε καλά. Ότι θα της την έπεσαν είναι σίγουρο τέτοια γυναίκα.»

Από την άλλη ο Γιώργος Ταλάντσεβ ήταν έτοιμος να ξεράσει, όπως το έκανε ολοφάνερο, με όσα άκουγε, σημειώνοντας παράλληλα ότι λόγω της παρουσίας του στο Survivor του λείπει η δικιά του κοπέλα.

Survivor Spoiler 18/5: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα τη 2η ασυλια

Ακόμη ένα αγώνισμα θα δούμε σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης. Αυτή τη φορά για τη δεύτερη ασυλία.

Χθες η μπλε ομάδα ήταν η νικήτρια, κάνοντας το 1-0. Τι θα συμβεί απόψε;

Η μπλε ομάδα κερδίζει ξανά και κάνει το 2-0!

-Ad-