Survivor spoiler 18/5: Αυτός κερδίζει την ασυλια - Αυτοί είναι υποψήφιοι

Survivor spoiler 18/5: Αυτός κερδίζει την ασυλια – Αυτοί είναι υποψήφιοι

Survivor spoiler ασυλια 18/5: Νέα έκπληξη έρχεται στο ριάλιτι επιβίωσης μετά τις αλλαγές και τις μεγάλες ανατροπές

Αλλαγές και ανατροπές είχε φυλαγμένες το χτεσινό επεισόδιο του Survivor για τους φαν του ριάλιτι.

Πρώτη από όλες η αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη που αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα εξαιτίας του σοβαρού του τραυματισμού.

Στη συνέχεια, ήρθαν τα πάνω κάτω με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως οι ασυλίες θα είναι από εδώ και πέρα ατομικές και πως οι ομάδες θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα.

Έτσι, λοιπόν, οι κόκκινοι για αυτή την εβδομάδα μέχρι νεωτέρας αποτελούνται από τους: Ηλία Μπόγδανο- – που είναι κι ο αρχηγός – την Ελένη Χαμπέρη, τον Σάκη Κατσούλη, τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τη Νικολέτα Μαυρίδη. Οι μπλε είναι οι: Καρολίνα – αρχηγός – ο Τριαντάφυλλος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Κόρομι.

Στον αποψινό αγώνα ασυλίας ο Γιώργος Λιανός εξήγησε πως ο κάθε παίκτης θα έχει τρεις ζωές και θα χρειαστεί να παίξει με όλους τους παίκτες. Όποιος κερδίσει τους πάντες χωρίς να τελειώσουν οι ζωές του θα είναι κι αυτός που θα έχει την ασυλία της εβδομάδας.

Η αναμέτρηση έδωσε νικητή τον Γιώργο Ασημακόπουλο από τους άνδρες και την Καρολίνα από τις γυναίκες.

Τα… ούρα του βατράχου που τον κοψοχόλιασαν νωρίτερα στην παραλία φαίνεται πως στάθηκαν γούρι στον Ασημακόπουλο που ήταν κι εκείνος που κέρδισε τον αγώνα.

Μαζί του στο έπαθλο φαγητού με χορταστικά τάκος πήρε και δύο ακόμη παίκτες, τον Ηλία και την Καρολίνα.

Survivor spoiler ασυλια 18/5: Αυτός κερδίζει απόψε – Νέα έκπληξη

Οι ανατροπές δε σταματάνε εκεί όμως στο Survivor, αφού απόψε Τρίτη πρόκειται να έχουμε ακόμα περισσότερες, με τον ενδιαφέρον να κορυφώνεται.

Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, ο Σάκης Κατσούλης είναι αυτός που θα πάρει τη νίκη και θα… καθαρίσει όλους τους άλλους.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας είναι ήδη υποψήφιος και θα πρέπει στο τέλος της βραδιάς να επιλέξει ακόμα έναν παίκτη να βγει μαζί του και με τον Ντάφι στον τάκο.

Όσον αφορά τους δύο παίκτες που θα πάρει μαζί του στο φαγητό, η μία σίγουρα θα είναι η Μαριαλένα, αλλά για τον δεύτερο θα πρέπει να περιμένουμε λίγο.

Survivor Spoiler υποψηφιοι 18/5: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Τέσσερις οι υποψήφιοι, με τον Τριαντάφυλλο και τον Σάκη Κατσούλη να είναι οι πρώτοι…

Σήμερα, θα δούμε δύο ακόμη παίκτες από τους 7 που έχουν απομείνει στο Survivor να αναδεικνύονται υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Πληροφορίες ανφέρουν ότι 2 κορίτσια, Νικολέττα και Μαριαλένα, θα συμπληρώσουν την τετράδα…

-Ad-