Survivor Spoiler 19/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία

Survivor Spoiler 19/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία

Survivor Spoiler 19/2: Οι Μαχητές και οι Διάσημοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στο δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor 2024, προκειμένου να αποφύγουν την ανάγκη να αποχωριστούν οποιονδήποτε παίκτη από την ομάδα τους.

Τον καλύτερό τους εαυτό θα δώσουν Μαχητές και Διάσημοι στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor 2024, προκειμένου να μην χρειαστεί να βγάλουν κάποιον παίκτη της ομάδας τους στον τάκο.

Στο χθεσινό (18/2) επεισόδιο, στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, νικητές αναδείχθηκαν οι Μπλε. Έτσι οι Κόκκινοι κλήθηκαν να διαλέξουν ποιος συμπαίκτης τους θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας. Τελικά, σχεδόν ομόφωνα στον τάκο οδηγήθηκε ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, ο οποίος αφού άκουσε το όνομά του, τόνισε, μεταξύ άλλων, πως: «Το περίμενα, έχω κάνει την αυτοκριτική μου και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Survivor Spoiler 19/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία

Στο σημερινό επεισόδιο οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Σύμφωνα με τα spoiler που έχουν κυκλοφορήσει, τον αγώνα θα κερδίσουν οι Διάσημοι.

Μετά την ήττα τους, οι Μαχητές θα αναγκαστούν στο “Συμβούλιο του Νησιού” να διαλέξουν ποιος παίκτης της ομάδας τους θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Survivor: Τον έβγαλαν στον τάκο με ευκολία για πρώτη φορά

Μαχητές και Διάσημοι μπήκαν στον στίβο μάχης του Survivor για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας η οποία ξεκίνησε αρνητικά για τους κόκκινους οι οποίοι δεν κατάφεραν να έρθουν πρώτοι στο αγώνισμα.

Κάτι που τους έδωσε και την δυνατότητα να πάνε σαν απλοί θεατές στο συμβούλιο του νησιού.

Οι Διάσημοι ψήφισαν και η απόφαση πάρθηκε, όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιανός. Σχεδόν ομόφωνα στον τάκο οδηγήθηκε ο Θοδωρής Τουρκογεώργος.

ADVERTISEMENT

«Το περίμενα, έχω κάνει την αυτοκριτική μου και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο νέος παίκτης των Διασήμων.