Survivor spoiler 19/2: Αποκάλυψη! Ο πρώτος υποψήφιος

Survivor spoiler 19/2: Οι παίκτες επιστρέφουν στον στίβο – Ποιοι θα κερδίσουν – Ποιος θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι παίκτες του Survivor ρίχνονται ξανά στον στίβο μάχης, ποιος θα κερδίσει; Ποιον θα ψηφίσουν οι παίκτες;

Survivor spoiler 19/2: Χαμός με Μάριο και Ελευθερία

«Είσαι απαράδεκτος και ντροπή της Κύπρου», ακούγεται να λέει στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη η Ελευθερία Ελευθερίου στο τρέιλερ για το νέο επεισόδιο της Κυριακής.

Στην παραλία των διασήμων κατέφθασε η Ελευθερία Ελευθερίου με… άγριες διαθέσεις, καθώς στο τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει για το επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου, φαίνεται να στήνεται γερός καυγάς μεταξύ Ελευθερίας και Μάριου με αφορμή την σχέση του τελευταίου με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Η Ελευθερία Ελευθερίου φαίνεται να λέει στην κάμερα «Δεν ήθελα να φέρω προστριβές. Ο Μάριος έχει διαλύσει ότι είχαμε τα τελευταία πέντε χρόνια», ενώ σε άλλο σημείο λέει «Δεν ήρθα να το παίξω θύμα, αλλά δε θα γίνω και θύτης».

Η έκρηξη της παίκτριας εναντίον του Μάριου πυροδοτεί την αντίδραση του Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος επιτίθεται στον συμπαίκτη του λέγοντάς του «Έλα να ξηγηθείς αντρίκια», με τον Μάριο να του απαντά «Δε σε αφορά».

Άναψαν τα αίματα για τα καλά από ό,τι φαίνεται και η συνέχεια αναμένεται εκρηκτική για τους Διάσημους.

Έντεκα νέοι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο μέχρι τέλος Φεβρουαρίου

Δεν έχουν τέλος οι είσοδοι παικτών στο Survivor All Star με τον Ατζούν να θέλει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για να μπορέσει να αντέξει τον ανταγωνισμό.

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 21:00 ο Γιώργος Λιανός θα καλωσορίσει στις ομάδες των Κόκκινων και των Μπλε έξι νέους παίκτες, όμως η είσοδος των παλιών Survivors δεν θα τελειώσει εκεί. Όπως φαίνεται ο Τούρκος παραγωγός έχει συμφωνήσει και με άλλους παίκτες τους οποίους θα δούμε στον Άγιο Δομίνικο μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.

Έτσι λοιπόν στο αυριανό (19/2) επεισόδιο βλέπουμε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, την Ελευθερία Ελευθερίου και τη Χριστίνα Κεφαλά να ενσωματώνονται στους Διάσημους. Στην ομάδα των Μαχητών μπαίνουν ο Νικόλας Αγόρου, γνωστός και ως «Φραουλίτσας», η Τζο Μαριδάκη και ο Πάνος Κωνσταντινίδης.

Όλοι θα περιμένουν στο επεισόδιο της Κυριακής να δουν πως θα αντιδράσει ο Μάριος Πρίαμος όταν θα αντικρύσει μπροστά του την Ελευθερία Ελευθερίου και αν επιτέλους θα ενδυναμωθούν οι Μαχητές με την είσοδο των νέων παικτών.

Τα τελευταία ονόματα που έρχονται στο Survivor All Star

Ο Ατζούν έχει κρατήσει ωστόσο τα δυνατά χαρτιά του για το τέλος, που θα γίνουν οι τελευταίες προσθήκες στις ομάδες του Survivor All Star.

Ο Τούρκος παραγωγός όπως φαίνεται έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Γιώργο Πηλίδη, την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τη Νικόλ Μαυρίδη. Οι παίκτες θα ταξιδέψουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα για Άγιο Δομίνικο ενώ στο παιχνίδι θα τους δούμε πιθανόν από την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου.

Τα ονόματα που δεν έχουν συμφωνήσει πλήρως και διαπραγματεύονται ακόμα με τον Ατζούν είναι ο Πάνος Θεοδώρου και ο Χάρης Γιακουμάτος, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο.

Survivor spoiler 19/2: Αποκάλυψη! Ο πρώτος υποψήφιος

Σήμερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι μαχητές θα κερδίσουν την πρώτη ασυλία

Στην ψηφοφορία οι Διάσημοι έχουν σταθερές απόψεις και επιλογές, με τον Κώστα Παπαδόπουλο και τον Σπύρο Μαρτίκα να είναι οι εύκολοι στόχοι.

Πρώτος λοιπόν υποψήφιος προς αποχώρηση χωρίς καμία έκπληξη ψηφίζεται από τους Κόκκινους, ο Κώστας Παπαδόπουλος.

-Ad-