survivor spoiler 19/2: Ποια ομαδα κερδιζει το επαθλο σημερα

survivor spoiler 19/2: Αγωνισμα για το επαθλο θα δουμε σημερα στο ριαλιτι επιβιωσης του ΣΚΑΙ, στο πρωτο επεισοδιο για αυτη την εβδομαδα.

Διασημοι ή Μαχητές θα καυαφέρουν να γευτούν τη χαρά της νίκης, αλλά και το φαγητό που θα αποφέρει αυτή; Η απάντηση λίγο πιο κάτω.

Survivor: Επέστρεψε στα πάτρια εδάφη ο Άγγελος Πουλής

Σύντομο ήταν το ταξίδι του Άγγελου Πουλή στο Survivor.

Πριν τον γνωρίσουμε καλά καλά και τριφτεί με τις κακουχίες του ριάλιτι επιβίωσης ο πρώην Μαχητής πήρε τον δρόμο της επιστροφής για τα πάτρια εδάφη.

Ο 38χρονος αποχώρησε από το παιχνίδι εξαιτίας ιατρικών φύσεως λόγων που καθιστούσαν αδύνατη την παραμονή του.

Ο χολιγουντιανός stunt man – όπως μάς συστήθηκε κατά την είσοδό του – έφτασε στην Ελλάδα το απόγευμα της Παρασκευής και οι φωτορεπόρτερ τον περίμεναν από νωρίς στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Survivor: Ανατροπή στα στατιστικά – Στα τάρταρα η Ταραμπάνκο

Η ανατροπή συνεχίζεται στο Survivor, αφού η είσοδος των νέων παικτών – και της Κάτιας – έφερε τα πάνω κάτω στα στατιστικά. Ποιος βρίσκεται στην κορυφή και ποιος στα “τάρταρα”;

Ο καλύτερος παίκτης μέχρι στιγμής στο Survivor δεν είναι άλλος από τον Άρη Σοϊλέδη των διασήμων, ο οποίος έχει ποσοστό επιτυχίας 74%. Ο ποδοσφαιριστής από την πρώτη στιγμή σαρώνει στα αγωνίσματα κι έχει επιδείξει τεράστια μαχητικότητα και πάθος. Η ταχύτητα και ο καλός του στόχος είναι εκείνα που τον έχουν εκτοξεύσει στην κορυφή.

Ύστερα ακολουθεί η Βρισηίδα, η οποία αγώνισμα με το αγώνισμα γίνεται καλύτερη, με αποτέλεσμα να έχει εξελιχθεί στην καλύτερη παίκτρια των Διασήμων.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο νέος παίκτης, ο μισθοφόρος, Τάκης Καραγκούνιας, με 57% επιτυχίας και ακολουθεί ο Απόστολος Ρουβάς με 56%. Μετά ακολουθούν η Μυριέλλα με 55%, η Ναυστικά με 54%, η Ευρυδίκη και ο Αρσενίου.

Η έκπληξη κι η μεγάλη ανατροπή είναι ότι η Κάτια, μολονότι πιστεύαμε ότι θα βρίσκεται στην κορυφή, βρίσκεται τελικά στην τελευταία θέση με ποσοστό επιτυχίας 27%. Το μοντέλο πέρυσι είχε σαρώσει στους αγώνες, αλλά φαίνεται ότι μέχρι στιγμής έχει ξεκινήσει πιο χαλαρά ούτως ώστε να μην εξουθενωθεί γρήγορα.

survivor spoiler 19/2: Ποια ομαδα κερδιζει το επαθλο σημερα

Ο ΣΚΑΙ μας έχει δώσει το trailer από το βράδυ της Τετάρτης και έχουμε στα χέρια μας αρκετά στοιχεία σχετικά με το νικητή της αναμέτρησης του Σαββάτου!

Ο στίβος μάχης είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και αγωνιστικός, με την αποχώρηση της Πελαγίας να δίνει ένα προβάδισμα στους Μαχητές, αφού η συγκεκριμένη παίκτρια έφερνε συνήθως ήττες για την ομάδα της!

Ποιος κερδίζει όμως; Αρχικές πληροφορίες αναφέρουν πως οι Μαχητές ξεκινάνε ένα σερί. Μικρό αλλά σερί! Κερδίζουν το έπαθλο φαγητού το Σάββατο και πάνε με άλλη ψυχολογία και δύναμη στις ασυλίες!