Survivor Spoiler 19/3: Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία, ο 1ος υποψήφιος

Survivor Spoiler 19/3: Την Κυριακή 19 Μαρτίου έρχεται ο πρώτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας με Διάσημους και Μαχητές να διεκδικούν τη νίκη.

Για ακόμα μια εβδομάδα ξεκινάνε οι αγώνες ασυλίας με στόχο οι ομάδες να κερδίσουν και το έπαθλο φαγητού και να μην φτάσουν σε ένα ακόμα Συμβούλιο του Νησιού όπου θα πρέπει να ψηφίσουν έναν δικό τους παίκτη για αποχώρηση.

Την Κυριακή 19 Μαρτίου έρχεται ο πρώτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας με Διάσημους και Μαχητές να διεκδικούν τη νίκη.

Την προηγούμενη εβδομάδα οι Κόκκινοι έκαναν για πρώτη φορά το 3 στα 3 στις ασυλίες μετά από καιρό ενώ οι Μπλε αποχωρίστηκαν έναν παίκτη τους και συγκεκριμένα τη Τζο Μαριδάκη, η οποία έφυγε με το κεφάλι ψηλά.

Από τη νέα εβδομάδα το ριάλιτι φυσικά δεν μπορεί να λείπει. Νέες ίντριγκες και συμμαχίες δημιουργούνται και θα έχουν μεγάλη σημασία στην εξέλιξη των αγώνων.

Οι Μαχητές κέρδισαν ωστόσο και το φαγητό και την επικοινωνία και έτσι επιδιώκουν οι νίκες αυτές να έρθουν και στα αγωνίσματα ασυλίας.

Survivor Spoiler 19/3: Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία

Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές, οι Μπλε κάνουν το 1-0 στις ασυλίες και ισοφαρίζουν σε 3-3 τα ματσαρίσματα στα αγωνίσματα από την περασμένη Κυριακή.

Οι Διάσημοι θα πάνε στο Συμβούλιο του Νησιού ως ηττημένοι για να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Survivor Spoiler 19/3: Ο 1ος υποψήφιος

Οι Μαχητές, προερχόμενοι από δύο σερί νίκες, μετά την ήττα στα τρία αγωνίσματα ασυλίας της περασμένης εβδομάδας, είναι αυτοί που «κλειδωμένα», κατακτούν τη νίκη στην πρώτη ασυλία της Κυριακής.

Πρώτη υποψήφια θα είναι η Νικολέττα Μαυρίδη.

«Αυτό δεν είναι αντρίκιο για μένα, ο Μάριος ξέρει να την κουμαντάρει»

Καλεσμένος στην παρέα του Open Weekend βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Νίκος Γιάννης. Ο γνωστός χορευτής και πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης, εκφράζοντας την άποψή του για τη στάση που κρατά η φίλη του, Ελευθερία Ελευθερίου, σε σχέση με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Είμαι κάπου στη μέση. Η Ελευθερία έκανε πολλά ατοπήματα μέσα στο παιχνίδι. Την κυριεύει το συναίσθημα και αυτές όλες είναι κινήσεις πανικού που κάνει. Δε νομίζω ότι όλα αυτά τα σκέφτεται μόνη της και είμαι σίγουρος ότι πίσω από όλα κρύβεται ο Μάριος. Είναι ένα άτομο που ξέρει να την κουμαντάρει, τους έζησα και έξω από το παιχνίδι», δηλώνει ο Νίκος Γιάννης.

«Η Ελευθερία, προσπαθώντας να φτιάξει λίγο την εικόνα της μέσα στο παιχνίδι, αποκαλύπτει τι ισχύει από πίσω, να πει την αλήθεια της. Μόνη της δεν θα μπορούσε να πάει και να κάνει κάτι κακό», τονίζει.

«Δεν έχουμε δει αν τα έχουν ξαναβρεί σαν ζευγάρι και αυτό είναι που δεν μου αρέσει. Δεν είναι αντρίκιο για μένα. Εφόσον μιλάς ξανά με την Ελευθερία, γιατί είσαι άλλος μπροστά στην κάμερα;», σημειώνει στη συνέχεια ο Νίκος Γιάννης.

«Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος της Ελευθερίας. Γιατί να πεις ότι μίλησες με την Αλεξάνδρα, ενώ δεν το έχεις κάνει;», προσθέτει.

-Ad-