survivor spoiler 19/5: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα – Ποιος αποχωρει;

survivor spoiler 19/5: Σπουδαια μερα η σημερινη στο ριαλιτι επιβιωσης με το ενδιαφερον αν ειναι διπλό. Τι θα συμβεί;

Θα δούμε αγώνισμα για επαθλο επικοινωνίας και την αποχώρηση της εβδομάδας.

Survivor: Την «είδε» Τριαντάφυλλος ο Τάκης!

Τρικούβερτο καβγά έστησε ο Τάκης στο Survivor μόλις οι δύο ομάδες έφτασαν στην παραλία μετά το επεισοδιακό συμβούλιο.

Advertisement
Ο Άρης ζήτησε τα ρέστα από την Στέλλα, ο Τάκης τα έβαλε με όλους και με τη Βρισηίδα, η Στέλλα προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της και η ένταση χτύπησε κόκκινο.

Ο Τάκης πάντως αποφάσισε να φτιάξει τη δική του καλύβα και να μαζέψει τα μπογαλάκια του για άλλη παραλία την επόμενη κιόλας μέρα. . Και πήγε πολύ μακριά. Δίπλα στη κόκκινη καλύβα!

Όπως είπε δεν το κάνει για λόγους προβολής αλλά ότι το κάνει διότι έτσι είχε πει από την αρχή.

Ο κόσμος πάντως θυμήθηκε τον Τριαντάφυλλο!

Ρουβάς: Τι λέει για το ειδύλλιο του Σπύρου Μαρτίκα με την Βρισηίδα Ανδριώτου

Ο Απόστολος Ρουβάς αποχώρησε από το Survivor και βρέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι την Τετάρτη. Ο Απόστολος Ρουβάς μίλησε για όλα με τον Νίκο Μουτσινά,

«Ήθελα περισσότερο να φύγω παρά να μείνω. Όταν πας γνωρίζεις ότι θα είναι δύσκολη η συμβίωση. Δεν πίστευα ότι θα αντέξω 4,5 μήνες. Τις πρώτες μέρες λύγισα πραγματικά. Μετά προσαρμόστηκα στην πείνα και στη συμβίωση. Από όταν έγινε και η ένωση και μετά δεν πέρναγα καλά, έχασα τον εαυτό μου.

Εγώ ζήτησα στη Ναυσικά να με ψηφίσει. Αυτοπροτάθηκα. Είχα αυτοπροταθεί και άλλες φορές. Όταν ζεις 24 ώρες την ημέρα σε καβγάδες και ακούγοντας πολύ σκληρές κουβέντες, είναι δύσκολο. Έπεσα πολύ ψυχολογικά, όποτε ζήτησε να με ψηφίσουν για να φύγω», είπε.

Σχετικά με το ειδύλλιο μεταξύ του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Απόστολος Ρουβάς ανέφερε: «Θεωρώ ότι μπορεί και να είναι πραγματικό σε ένα μέρος ή μπορεί να είναι ξεκάθαρα στρατηγική και ο κόσμος να θέλει να δει κάτι παραπάνω από αυτό. Και τα δύο σενάρια μου φαίνονται φυσιολογικά, εφόσον έχουμε δει έναν Σάκη και μία Μαριαλένα, όπου έφτασαν και μέχρι τον τελικό».

Survivor: «Κατέρρευσε» η Στέλλα – Της τα έψαλλε ο Μαρτίκας

Καζάνι που βράζει το Survivor με όσα ανέφερε η Στέλλα Ανδρεάδου στο χθεσινό συμβούλιο. Οι υπόλοιποι παίκτες θεώρησαν πως με τα λεγόμενά της ευνοεί τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος στη συνέχεια ζήτησε να μιλήσει μαζί της για όλες τις εξελίξεις. Ο Σπύρος Μαρτίκας παρεξήγησε την κίνησή της και της τα έψαλλε, με αποτέλεσμα η Στέλλα να ξεσπάσει σε κλάματα.

«Το είδε αυτό ο Σπύρος (ότι μίλησα με τον Τάκη) κι ήρθε και με έπιασε. Άρχισε να μου λέει είπαμε να μη μιλάμε με τον Τάκη και να μην του δίνεις βήμα. Μετά άρχισε τους χαρακτηρισμούς. Εγώ τον σταμάτησα, δεν άκουσα καμία περαιτέρω λέξη. Όταν ένας άνθρωπος αρχίσει τους χαρακτηρισμούς, δεν θέλει να κάνουμε διάλογο και να μιλήσουμε ήρεμα και πολιτισμένα… Άρχισα να κλαίω, πήγα στην καλύβα κι ήθελα να απομονωθώ. Δεν έχω φερθεί άσχημα στον Σπύρο» είπε η Στέλλα στο Survivor.

Στη συνέχεια, επενέβη η Βρισηίδα Ανδριώτου για να συνετίσει τον Σπύρο, ο οποίος της ζήτησε συγγνώμη για την αυστηρότητά του. Φυσικά, η Στέλλα δεν πίστεψε τη συγγνώμη του: «Είναι σαν να είμαι ενάντια στα σχέδιά του… Ξέφυγαν προσβολές».

survivor spoiler 19/5: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα

Πληροφοριες αναφερουν οτι η ομαδα που θα κερδισει σημερα ειναι η κοκκινη…

survivor spoiler 19/5: Ποιος αποχωρει;

Δίπλα στον Σπύρο Μαρτίκα θα κάτσουν οι Τάκης Καραγκούνιας και Στάθης Σχίζας και όλα δείχνουν πως θα πάμε σε ακόμη μια ψηφοφορία – ντέρμπι.

Δική μας εκτίμηση είναι πως ο Σπύρος θα παραμείνει για άλλη μια φορά στο παιχνίδι, καθώς μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού τον στηρίζει, ενώ πλέον υπάρχει το ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνον και τη Βρισηίδα.

Φαίνεται πως «μάχη» για την παραμονή τους θα δώσουν οι Στάθης και Τάκης, με τον δεύτερο να εκτιμούμε πως θα αποχωρήσει αυτή τη φορά, καθώς με μια ματιά στα social media η συμπεριφορά του έχει αρχίσει και κουράζει τους τηλεθεατές.