Survivor spoiler 2/2: «Μην βλέπεις Survivor» – Η συγκλονιστική ιστορία

Survivor spoiler 2/2: Σε δύσκολη θέση βρίσκονται οι μαχητές καθώς έχασαν και πάλι – Η ιστορία που είπε στους παίκτες ο Λιανός

Survivor spoiler 2/2. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor All Star και την ήττα των Μαχητών ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός, διηγήθηκε στους παίκτες μια ιστορία, με πολλούς εξ αυτών να «λυγίζουν».

«Θέλω να σας μεταφέρω μια προσωπική ιστορία. από μια κυρία, συγγενή μου, η οποία είναι γύρω στα 70 κάτι. Αυτή η κυρία πρόσφατα είχε ένα πρόβλημα πίεσης. Πήγε στο γιατρό και προσπάθησαν μέσω της συζήτησης να καταλάβουν τι συμβαίνει γιατί στις εξετάσεις όλα ήταν φυσιολογικά.

Survivor spoiler 2/2: Σου προτείνω να μην παρακολουθείς το Survivor

Η ιστορία, η οποία ακολούθησε, είναι πραγματική. Δεν σας τι λέω ούτε για τρολ, ούτε για τίποτα. Η κυρία αυτή είναι 78 χρονών, συγκεκριμένα. Της λέει “ποιες είναι οι συνήθειες σου; Τι σου αλλάζει λίγο την ψυχολογία και σε στεναχωρεί;”. H απάντηση της είχε να κάνει με εσάς.

Η απάντηση της ήταν ότι “κάθε βράδυ στεναχωριέμαι που αυτά τα παιδιά της μπλε ομάδας δεν τρώνε εδώ και τόσο καιρό”. Ο γιατρός της είπε, “σου προτείνω να μην παρακολουθείς το Survivor, τόσο απλά”».

Οι παίκτες λύγισαν και η Μαριαλένα που είχε βουρκώσει πήρε τον λόγο για να υποσχεθεί στη συγκεκριμένη κυρία ότι θα βάλουν τα δυνατάτους για να κερδίσουν. Ο Ηλίας Μπόγδανος από την πλευρά του, είπε: «Εγώ είμαι ευαίσθητος με την επικοινωνία, πόσο μάλλον με αυτή την ιστορία που μας είπες. Κρατιόμουν γιατί προσπαθώ να μην λυγίζω ακόμα αλλά δεν γίνεται. Κάνεις εικόνες και σκέφτομαι ότι είμαι μια εβδομάδα πιο μακριά από μια φωτογραφία ή ένα γράμμα. Δεν μπορώ να το ελέγξω με τίποτα αυτό και έχω πρόβλημα τεράστιο με την επικοινωνία».

«Παιδιά, μια μεγάλη συγγνώμη εκ μέρους μου. Μπορεί να σας στεναχώρησα αλλά θεωρώ ότι ίσως και να χτύπησα ένα καμπανάκι στην μπλε ομάδα» ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Νέα ήττα για τους μαχητές

H ομάδα των Μαχητών φαίνεται να έχει χάσει τα πατήματα της τον τελευταίο καιρό καθώς οι Διάσημοι έχουν ένα σερί νικηφόρων αγώνων στους στίβους μάχης τις τελευταίες ημέρες το οποίο ενίσχυσαν και σήμερα μιας και επικράτησαν στο αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας.

Οι Διάσημοι υπερίσχυσαν των Μαχητών με σκορ 10 – 2. Τον τελευταίο πόντο έφερε ο Κώστας Παπαδόπουλος στους Κόκκινους ο οποίος έτρεξε στο run με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Στο χθεσινο επεισόδιο του Survivor All Star είδαμε τους παίκτες να πέφτουν με τα «μούτρα» στο στίβο μάχης, προκειμένου να κερδίσουν το «μεγάλο» έπαθλο επικοινωνίας.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έπαθλο για τους Survivors, καθώς πέρα από το φαγητό, χρειάζονται και συναισθηματική υποστήριξη.

Ήδη πριν από την έναρξη του αγώνα υπήρξε ιδιαίτερη φόρτιση στον στίβο μάχης αφού οι παίκτες και από τις δύο ομάδες αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα του συγκεκριμένου επάθλου.

O Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ότι η νικήτρια ομάδα θα απολαύσει τα tweets τηλεθεατών.

Ανάλογη ήταν η φόρτιση και μετά το τέλος του παιχνιδιού, εκεί όπου οι Μπλε έπρεπε να συμβιβαστούν με το γεγονός ότι θα επιστρέψουν νηστικοί για ακόμα μια φορά στην καλύβα τους.

Στη συνέχεια οι Μπλε πήραν τον δρόμο της επιστροφής για την καλύβα τους και οι Κόκκινοι μεταφέρθηκαν στο δωμάτιο επικοινωνίας.