survivor spoiler 2/4: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

survivor spoiler 2/4: Αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού θα δούμε απόψε στο ριάλιτι. Ποια είναι η ομάδα η οποία αναμένεται να κερδίσει;

Την Τετάρτη είδαμε την αποχώρηση, με τους τρεις παίκτες από την κόκκινη ομάδα να περιμένουν την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού για το αν θα παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο, ή θα αποχαιρετήσουν την Καραίβική.

Στη δύσκολη θέση βρέθηκαν τρεις παίκτες από την κόκκινη ομάδα. Συγκεριμένα, υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Απόστολος Ρουβάς και Τζο Μαριδάκη.

Ο Γιώργος Λιανός, ύστερα από τη συζήτηση που είχε με τους παίκτες, ανακοίνωσε ότι από το Survivor αποχωρεί η Μυριέλλα Κουρεντή.

Ο Σπύρος Μαρτίκας δήλωσε ότι αν φύγει η Τζο, προτιμά να φύγει ο ίδιος και να μπει η Τζο στη θέση του στην μπλε ομάδα. Η Τζο ρωτήθηκε για το αν θα δεχτεί την πρόταση που έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας και απάντησε θετικά.

Ο ίδιος πάντως στον λόγο του μίλησε για ηλικιακά όρια και συμβόλαια, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της Ναυσικάς.

«Τα όνειρα δεν έχουν ηλικία. Δεν καταλαβαίνω γιατί καταδικάζεις τους ανθρώπους; Τότε γιατί βρίσκεσαι εδώ και στερείς τη θέση σου από ένα νέο άνθρωπο; Ποιος σε έχρισε μαέστρο του Survivor για να πεις ποιος θα αποχωρήσει;» ανέφερε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Επειδή μιλάς και για παχιά συμβόλαια, που δεν σε αφορά. Εδώ είμαστε για δικά μας όνειρα, για την οικογένειά μας, τη φιλαρέσκειά μας κι όλα προσωπικά συμφέροντα. Έχεις ψεύτικο αλτρουισμό και να ζητήσεις συγγνώμη. Οποιοσδήποτε μπορεί να κλείσει ένα καλό συμβόλαιο. Έχω δουλέψει πάρα πολύ, η οικογένειά μου πεινούσε κι είμαι περήφανη που έφτασα μέχρι εδώ» κατέληξε.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor είναι η Μυριέλλα Κουρεντή.

Μυριέλλα Κουρεντή: «Είχα νιώσει ότι ελκύω τον Βαλάντη και του είπα ότι έχω σχέση για να μην μου την “πέσει”»

Η Μυριέλλα Κουρεντή μίλησε στο Love it μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

«Κάθε φορά που έφευγε ένας παίκτης ζήλευα. Αν έβγαινα εγώ κι ο Γιώργος στον τάκο θα έμενα και θα την πλήρωνε το τρίτο άτομο, για να “παραμείνει” η ιστορία στο παιχνίδι.

Ο Άρης κόλλησε με τη Νυσικά και καταλάβαινα ότι δεν αληθινός απέναντί μου. Σε κάποια φάση με κατηγορούσε ότι είμαι τρελή, ότι κουράζω, ότι δεν με αντέχει, ότι άμα γίνει διαχωρισμός θα με στείλει στους απέναντι.

Η Ναυσικά είχε πει πράγματα ότι την έχω κουράσει. Ήταν όμως το μοναδικό μου στήριγμα».

Ποιον θεωρεί καλύτερο παίκτη (και δεν είναι ο Άρης);

«Με τον Κατσαούνη δεν θα έκανα ποτέ κάτι αν ήμασταν από την αρχή στην ίδια ομάδα. Το φλερτ σε βγάζει από τα αδιέξοδα και αυτό μου συνέβη με τον Κατσαούνη. Όταν πεινάς η προοπτική να πας στο αγώνισμα και να δεις αυτό που σε φλερτάρει είναι ωραίο.

Ο Κατσαούνης είναι από τους άντρες που προστατεύουν μία γυναίκα. Η ανάγκη όντως έγινε έλξη.

Έχω γνωρίσει αρκετούς αγρότες λόγω της γιαγιάς μου.

Νομίζανε ότι το έκανα για τηλεοπτικούς λόγους. Είπα ότι έχω σχέση για να με αφήσουν ήσυχη. Όμως ήταν εντελώς διαφορετική η σχέση μας με τον Τζον. Δεν ένιωσα ότι έχω κάποιον που τον κερατώνω.

Είχα νιώσει ότι ελκύω τον Βαλάντη και του είπα ότι έχω σχέση για να μην μου την “πέσει”. Είπα ένα ψέμα και το χρησιμοποίησαν εναντίον μου.

Εγώ ήμουν αυτή που ήθελα να το ξεκόψουμε ενώ ο Γιώργος ήταν ο πονηρός. Μου είχε πετάξει ατάκα ότι “αν γυρίσω να πω ότι θέλω να σε βγάλω για φαγητό στο πάρτι της ένωσης θα πας 100% στο πάρτι”.

Ο Άρης είπε ότι πουλάει το φλερτ και να το συνεχίσω και η Ναυσικά μου είπε να αφήσω ένα παραθυράκι» είπε μεταξύ άλλων.

survivor spoiler 2/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Επαθλο φαγητού σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες κερδίζει η μπλε ομάδα!