Survivor spoiler 2/4: Το περιμένατε; Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια

Survivor spoiler 2/4: Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει σήμερα στις οθόνες με ένα επεισόδιο γεμάτο μάχες και εντάσεις – Ποιος θα βγει υποψήφιος

Survivor spoiler 2/4… Μάχη για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας θα δώσουν κόκκινοι και μπλε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star.

Μπορεί το τρέιλερ του επεισοδίου να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα, ωστόσο το πάθος και η ένταση δεν θα λείψουν από το νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν να συνεχίσουν την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο χωρίς απώλειες.

Διάσημοι και Μαχητές θα παλέψουν σκληρά για την κατάκτηση της ασυλίας, με τους πρώτους να θέλουν πολύ να ανακάμψουν μετά την αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη, την οποία και προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν, μετά από μία εβδομάδα όπου όλοι οι υποψήφιοι ήταν από την δική τους ομάδα.

«Είναι άδικο να έχει ταπεράκια»

Η Ελένη Χαμπέρη παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και την Χρήστο Λυσσέα την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

«Ο τίτλος που θα έβαζα στο φετινό Survivor είναι… το κλουβί με τους τρελούς. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο Survivor.

Επηρεάστηκα τις πρώτες μέρες πολύ με την μίξη των ομάδων γιατί ήμουν ήδη πεσμένη μετά την αποχώρηση της Νικολέτας (Μαυρίδη) και την επόμενη μέρα γίνεται η μίξη και μου παίρνουν και τη Σταυρούλα» ανέφερε αρχικά η Ελένη Χαμπέρη.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας προσπαθεί ξεκάθαρα μπροστά στις κάμερες να δημιουργεί καταστάσεις.

Μπήκε στο παιχνίδι για να φανεί μέσα από το ριάλιτι και αυτό τον κρατάει μέσα και γι’ αυτό τσακώθηκα τελευταία…

Θεώρησα ότι προσπάθησε κι εμένα να με κάνει μία μαριονέτα του. Ο Μαρτίκας και η Αφροδίτη με χαρακτήρισαν καχύποπτη και ψεύτρα επειδή είπα ότι μαγειρεύουν ψηφοφορίες… και το έχουν κάνει.

Η Αφροδίτη επηρεάζεται από τον Σπύρο, δεν ξέρω αν έχει μαγειρέψει ψηφοφορία» υπογράμμισε για τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Το θεωρώ δίκαιο που αποχώρησαν ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πηλίδης.

Είναι πάρα πολύ άδικο να έχεις κινητό και επικοινωνία γιατί μπορείς να διαχειριστείς την εικόνα σου και να μιλάς με δικούς σου ανθρώπους για να σου ανέβει την ψυχολογία.

Η παραγωγή δεν θα έδιωχνε κάποιον που έχει κλέψει μία φορά, η παραγωγή προειδοποιεί… Είναι άδικο να έχει ταπεράκια και να κάνει παραγγελία στέλνοντας γράμματα» αποκάλυψε η Ελένη Χαμπέρη.

Ποιοι κερδίζουν την ασυλία;

Οι Διάσημοι πάλι βγαίνουν από μία αρκετά καλή εβδομάδα, καθώς έκαναν το 3-0 στις ασυλίες, ωστόσο έχασαν δύο συνεχόμενα ματς στα έπαθλα.

Σύμφωνα τις πληροφορίες την πρώτη ασυλία φαίνεται πως καταφέρνουν να κατακτήσουν οι κόκκινοι και οι μπλε για ακόμη μία φορά θα κληθούν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο ή υποψήφια για αποχώρηση.

Survivor spoiler 2/4: Το περιμένατε; Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια

Σύμφωνα με τα spoilers η Ελευθερία Ελευθερίου είναι αυτή που θα δει και πάλι το όνομά της γραμμένο τόσες φόρες ώστε να βγει εκείνη στον τάκο, όπως ακριβώς και την προηγούμενη εβδομάδα, παρόλο που όπως λέει η ίδια αγωνιστικά είναι MVP.