Survivor spoiler 2/5: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα τη 2η ασυλια

Survivor spoiler 2/5: Σήμερα θα δούμε τη δεύτερη ασυλία στο ριάλιτι επιβίωσης. Δείτε ποια ομάδα θα κερδίσει…

Ποια ομάδα θα καταφέρει να είναι η νικήτρια της δεύτερης ασυλίας της εβδομάδας;

Survivor: Σκοτώθηκαν οι Μπλε

Εντάσεις, διόλου κολακευτικά επίθετα και βρισιές είχαμε στον αγώνα για την πρώτη ασυλία και αν κανείς αναρωτιέται ποιος το ξεκίνησε μάλλον έχει χάσει πολλά επεισόδια Survivor…

Η Σοφιάννα απογοητευμένη από την ήττα της επέστρεψε στον πάγκο, εκεί όπου την περίμενε ο Τάκης για να της κάνει την καρδιά περιβόλι με μία απαράδεκτη ατάκα…

Ενώ αρχικά προσπάθησε να της δώσει αναπτερώσει το ηθικό όταν εκείνη του είπε να σταματήσει επειδή δεν τη βοηθούσε εκείνος της επιτέθηκε λέγοντας «μάζεψε τα ψυχολογικά σου».

Η Σοφιάννα τα πήρε στο κρανίο του πέταξε νερό στο πρόσωπο με τον μισθοφόρο να πετάγεται όρθιος και να αρχίζει το γλέντι!

«Σου έκανα αυτό που σου άξιζε»του φώναξε εκείνη και μαζί της συμφώνησε και ο Μαρτίκας.«Μην κοιτάς τι σου έκανε κοίτα τι της είπε» φώναξε ο φαρμακοποιός.

«Είσαι αγενής, εύχομαι να χάσουμε την ασυλία για να ξεβρωμίσουμε την ομάδα, βρωμιάρη. Να σέβεται την ομάδα!» συνέχισε.

Ο Τάκης απομακρύνθηκε από την ομάδα και το έριξε και πάλι στις φωνές! «Δεν έχεις ψυχολογία ποτέ γι΄αυτο κάνεις όλο ήττες» είπε στη Σοφιάννα.

«Ήρθες να το παίξεις γκόμενος, Μαρτίκα! Βλάκας είναι ο κωλοτούμπας!» πρόσθεσε.

Survivor: Ώρα μηδέν για Καραγκούνια και Εμμανουήλ

Στημένα παιχνίδια έφτασαν να παίζουν οι Μπλε για να μπορέσουν να σηκώσουν κεφάλι μπροστά στους Κόκκινους που έχουν δυναμώσει πολύ τον τελευταίο καιρό.

Εδώ και μέρες αλλά και απόψε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ φωνάζει ότι έχει πάρει χαμπάρι πως ο «Άρης και η συμμορία του» αποφάσισαν να στήσουν τις ασυλίες για να βγάλουν στον τάκο τον ίδιο και τον Τάκη Καραγκούνια.

Το ίδιο είπε και ο μισθοφόρος στο κιου χαρακτηρίζοντας ανήθικη την πράξη των συμπαικτών του που στοχεύουν να το δώσουν πόδι από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η γνώμη των τουιτεράδων μοιράστηκε. Άλλοι πήραν το μέρος του παραπονεμένου δίδυμου και άλλοι έδειξαν πως τάσσονται με το μέρος της…«συμμορίας».

Survivor: Εκστασιάστηκε ο Εμμανουήλ με τις μαϊμούδες

Η νίκη τους στον στίβο μάχης έστειλε τους Μπλε έπειτα από πολλές ημέρες χασούρας στην μαγευτική Punda Cana, το φημισμένο πάρκο των μαϊμούδων για νέες περιπέτειες.

Η Βρισηίδα αν και είχε αρχικά τους ενδοιασμούς της και φοβόταν τα χαριτωμένα ζωάκια στο τέλος ενέδωσε στα νάζια τους και άφησε πίσω κάθε φοβία μην τη δαγκώσουν.

Όλοι ξετρελάθηκαν με τα μαϊμουδάκια, αλλά πιο πολύ απ΄όλους ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που δήλωσε πως δεν σκοπεύει να γυρίσει στην Ελλάδα για χάρη τους.

Χαλάλι το ταξίδι στο Μαϊάμι, χαλάλι και το 80s πάρτι που έχασε από τους Κόκκινους αρκεί που κέρδισε το δώρο να δει τις μαϊμούδες!

Survivor: Πυρ και μανία με τον Μαρτίκα – «Μην πιάνεις στο βρωμόστομα σου την κόρη μου»

Στο κόκκινο ανέβασε η μπλε ομάδα του Survivor τις στροφές, το βράδυ της Κυριακής, μετά την ήττα από την κόκκινη ομάδα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας αυτής της εβδομάδες. Για μια ακόμα φορά, το απόλυτο κόκκινο πανί όλων ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας.

Στην παραλία των μπλε, όμως, ο μισθοφόρος και παίκτης της μπλε ομάδας του Survivor έγινε πυρ και μανία όταν ο Σπύρος Μαρτίκας έπιασε την κόρη του στο στόμα του!

«Το θέμα δεν είναι αν θα φύγεις από το Survivor. Το θέμα είναι τι θα αντιμετωπίσεις όταν πας στην Ελλάδα. Είναι κρίμα για το κορίτσι σου άρχισε να ψελλίζει ο Σπύρος Μαρτίκας με τον συμπαίκτη του να ξεσπά εξοργισμένος. «Μην την ξαναπιάσεις στο στόμα σου! Μην πιάνεις στο βρωμόστομα σου την κόρη μου ποτέ πάλι» απάντησε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Survivor spoiler 2/5: «Τέρμα τα ψέματα!

Με το παιδί μου δεν παίζει κανένας. Παλιοκωλοτούμπα! Υποκείμενο, αισχρό υποκείμενο! Ξέρεις να διαφημίζεις μόνο τα λεφτά σου και να λες σε όλους, «θα σας πάω από δω και θα σας πάω από εκεί».

Για να κάνεις φίλους και όλοι αυτοί που σε βρίζουν, βλάκα σε ανεβάζουν, ηλίθιο σε κατεβάζουν, κωλοτούμπα σε λένε… Σε βλέπω μια εβδομάδα με αυτούς και την άλλη εβδομάδα, μετά από δυο ώρες, να μην είσαι μαζί τους» συμπλήρωσε αιχμηρά ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του Survivor.

«Εγώ είμαι ένας βιοπαλαιστής, κάνω μια πολύ extreme δουλειά για να ζήσω το παιδί μου και το ζω με πλήρη αξιοπρέπεια.

Ξέρει το παιδί μου ποιος είναι ο πατέρας του και δεν μας νοιάζει τι λες. Μην ξαναμιλήσει κανένας ποτέ για το παιδί μου εδώ μέσα γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει.

Survivor spoiler 2/5: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα τη 2η ασυλια

Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η κόκκινη ομάδα θα κάνει το 2-0!