Survivor spoiler 2/7: Πού μένουν οι τέσσερις φιναλίστ που έφτασαν Ελλάδα

Survivor spoiler 2/7: Πού μένουν οι τέσσερις φιναλίστ που έφτασαν Ελλάδα

Survivor spoiler 2/7: Στην Ελλάδα επέστρεψαν το απόγευμα Πέμπτης οι φιναλίστ του Survivor.

Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη πάτησαν στα πάτρια εδάφη, μετά από περίπου 6,5 παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

Οι τέσσερις παίκτες αποδείχθηκαν αληθινοί Survivors, αφού κατάφεραν να ξεπεράσουν τα όριά τους, να αντέξουν κάθε δυσκολία και να κερδίσουν τις προκλήσεις που παρουσιάζονταν στο διάβα τους.

Ο Σάκης Κατσούλης, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Κόρομι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι πανέτοιμοι για τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor, οι οποίοι θα διεξαχθούν την Κυριακή και τη Δευτέρα, 4 και 5 Ιουλίου αντίστοιχα.

Κλείνοντας το πιο περιπετειώδες κεφάλαιο της ζωής τους μέχρι σήμερα, οι φιναλίστ ανυπομονούν να μάθουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Για δύο παίκτες τα νέα θα είναι ευχάριστα, αφού θα περάσουν στον μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσουν το έπαθλο, ενώ για δύο το ταξίδι του Survivor θα ολοκληρωθεί στον ημιτελικό.

Survivor spoiler 2/7: Πού μένουν οι τέσσερις φιναλίστ που έφτασαν Ελλάδα

Ο Γιώργος Κόρομι, ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Ηλίας Μπόγδανος κατέφθασαν χτες το απόγευμα, είδηση που ήταν γνωστή στους δημοσιογράφους οι οποίοι και έσπευσαν με τηλεοπτικά συνεργεία για να πάρουν πλάνα.

H πτήση ήταν με transit από Παρίσι και ο Κόρο κρατούσε μία τσάντα μια τσάντα με βιβλία ενώ ο Σάκης και η Μαριαλένα ήταν μαζί μέσα στο λεωφορείο.

Όμως, οι άνθρωποι της παραγωγής του Survivor τούς φυγάδευσαν και οι τέσσερις παίκτες έφυγαν από το αεροδρόμιο βγαίνοντας από άλλη πόρτα και όχι από εκείνη της αίθουσας αφίξεων όπως είχε συμβεί με όλους τους προηγούμενους παίκτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gossipTv, ο Σάκης με τη Μαριαλένα και ο Ηλίας με τον Κόρο δεν θα βρεθούν στα γραφεία της εταιρίας παραγωγής στο Μαρούσι αλλά θα καταλύσουν σε βίλα στην Ανάβυσσο που κανείς, εκτός από τους άμεσα ενδιαφερόμενους, δεν γνωρίζει πού ακριβώς βρίσκεται.

Γιώργος Λιανός: Τα μυστικά τηλεφωνήματα στον Σάκη Τανιμανίδη

O Γιώργος Λιανός επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, αφού το Survivor σιγά σιγά ολοκληρώνεται και τα γυρίσματα στην Καραϊβική τελείωσαν.
Ο παρουσιαστής του Survivor κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» μίλησε για αρκετά θέματα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κεφάλαιο «Τανιμανίδης».

Αναλυτικά όσα είπε: «Επέστρεψα μισός. Μας αγάπησε ο Άγιος Δομίνικος και δεν μας έστειλε τις βαλίτσες. Με ένα βρακί γυρίσαμε!

Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι το φετινό νομίζω και για τα παιδιά τα οποία το έζησαν και σε αυτό νομίζω πως οφείλεται και η επιτυχία. Το γεγονός ότι το είχα ξανακάνει δεν με άγχωσε. Είναι μια ομαδική δουλειά, το κάστινγκ ήταν καταπληκτικό και βγήκε ένα ωραίο αποτέλεσμα», είπε ο Γιώργος Λιανός.

«Δε νομίζω ότι είναι θέμα προσώπου αυτό το πράγμα, είναι μια ομαδική δουλειά, το casting καταπληκτικό και βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Δε με άγχωσε που δεν ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί μου, τον έπαιρνα τηλέφωνο», πρόσθεσε