Survivor Spoiler 20/2: Νέα ανατροπή στην ασυλία, αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος

Survivor Spoiler 20/2: Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας ολοκληρώθηκε με τους Διάσημους να γνωρίζουν την ήττα στα αγωνίσματα ασυλίας μετά από πολύ καιρό.

Όπως φαίνεται η είσοδος των νέων παικτών άλλαξε ψυχολογίες και καταστάσεις στις δύο ομάδες με τους Κόκκινους να αντιμετωπίζουν μεταξύ τους θέματα και τους Μπλε να ενδυναμώνονται.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής 19/02 είδαμε την Ελευθερία Ελευθερίου, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τη Χριστίνα Κεφαλά να ενσωματώνονται στους κόκκινους ενώ ο Νικόλας Αγόρου, γνωστός και ως «Φραουλίτσας», η Τζο Μαριδάκη και ο Πάνος Κωνσταντινίδης στους Μπλε.

Οι Μπλε κέρδισαν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και πήγαν στο Συμβούλιο για να παρακολουθήσουν τους Διασήμους να ψηφίζουν τον παίκτη προς αποχώρηση. Ο Κώστας Παπαδόπουλος βγήκε… ως συνήθως στον «τάκο» με τους συμπαίκτες του να έχουν κάνει ξεκάθαρο το μήνυμα ότι δεν τον θέλουν στην ομάδα τους.

Survivor Spoiler 20/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Απόψε, Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου είναι ο αγώνας για τη δεύτερη ασυλία. Διάσημοι και Μαχητές ρίχνονται ανανεωμένοι στον στίβο μάχης με στόχο να φάνε αλλά και να μην αναγκαστούν να ψηφίσουν κάποιον δικό τους παίκτη προς αποχώρηση.

Οι Μαχητές έκαναν το 1-0 για την εβδομάδα, όμως δεν θα καταφέρουν να το διατηρήσουν. Έτσι έρχονται οι διάσημοι και κάνουν το 1-1 και περνάνε στην αντεπίθεση κερδίζοντας τη δεύτερη ασυλία και στέλνοντας τους Μπλε σε ένα ακόμα Συμβούλιο του Νησιού.

Survivor All Star Spoiler: Αυτή είναι η υποψήφια παίκτρια προς αποχώρηση

Οι Μαχητές αυτή τη φορά χάνουν ξανά και οδηγούνται σε αναγκαστική ψηφοφορία για τον δεύτερο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση.

Παρέα στον Κώστα Παπαδόπουλο στους υποψήφιους για αποχώρηση η Μελίνα Μεταξά. Αυτό ήταν και το αναμενόμενο καθώς η παίκτρια είχε τραυματιστεί και είχε κακή αγωνιστική επίδοση, με αποτέλεσμα να μην βοηθάει την ομάδα της.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Άρης Σοϊλέδης δεν πήγε στο ριάλιτι

Ο Άρης Σοϊλέδης το πρωί της Δευτέρας 20/2 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day και μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη συμμετοχή του στο J2US. Η παρουσιάστρια ρώτησε τον ποδοσφαιριστή για τον λόγο που δεν πήγε στο Survivor All Star.

«Τι έγινε… Το έχω πει πολλές φορές. Δεν είχα καν πρόταση για να πάω στο Survivor. Δεν είχα ποτέ κάποιο τηλεφώνημα από την παραγωγή. Δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο και με ρωτούν γιατί. Η απάντησή μου είναι αυτή. Δεν είχα καμία πρόταση από την παραγωγή», είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Και πρόσθεσε: «Περιμένω κάποια στιγμή την παραγωγή να τοποθετηθεί, αν και δεν θα το κάνει. Γιατί πρώτα από όλα, όλο αυτό προσβάλλει εμένα ως άνθρωπο. Γιατί ο κόσμος βλέπει ότι κάτι έχει γίνει και δεν μπαίνω. Π.χ. να έχω μαλώσει με κάποιον. Δεν μάλωσα με κανέναν. Ίσα – ίσα με τους ανθρώπους της παραγωγής, οπερατέρ, ηχολήπτες κτλ, που περάσαμε έξι μήνες μαζί εκεί, έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Μιλάμε πολύ όμορφα κι αυτοί αναρωτιούνται γιατί δεν πήγα, οπότε δεν έχω κάποια απάντηση».

Ο Άρης Σοϊλέδης κατέληξε στο τέλος: «Μου βγήκε σε καλό που δεν πήγα, γιατί αυτό που βλέπω δεν μου αρέσει. Οπότε έκατσε κι αυτό με το J2US και την Μαριάντα και περνάμε ωραία».