Survivor spoiler 20/4: ΒΟΜΒΑ! Μέγα «σκάνδαλο» στο παιχνίδι (pics)Survivor spoiler 20/4: ΒΟΜΒΑ! Μέγα «σκάνδαλο» στο παιχνίδι (pics)

Survivor spoiler 20/4: ΒΟΜΒΑ! Μέγα «σκάνδαλο» στο παιχνίδι (pics)

Survivor spoiler 20/4: Στο χθεσινό (19/4) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, ο 30χρονος κανόνισε ένα ρομαντικό ραντεβού στην παραλία και έδωσε στην πρώην σύντροφό του ένα δώρο.

Survivor spoiler: Για άλλη μια φορά στο Survivor, είδαμε τον Σάκη και τη Μαριαλένα να έρχονται πιο κοντά.

Στο χθεσινό (19/4) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, ο 30χρονος κανόνισε ένα ρομαντικό ραντεβού στην παραλία και έδωσε στην πρώην σύντροφό του ένα δώρο.

«Είπα να σου κάνω ένα δώρο και είπα να το κάνουμε σωστά», είπε ο Σάκης στη Μαριαλένα δίνοντάς της ένα κοχύλι, μέσα στο οποίο είχε βάλει ένα κολιέ φτιαγμένο για εκείνη. Εκείνη έκπληκτη είδε το κολιέ και το φόρεσε αμέσως, ενώ στη συνέχεια αγκάλιασε τον Σάκη.

Κάποιοι παρατηρητικοί χρήστες στο διαδίκτυο όμως, είδαν πως αυτό το κολιέ δεν φτιάχτηκε τώρα. Το γύρο των social media κάνουν φωτογραφίες με τη Μαριελένα να φορά το συγκεκριμένο κολιέ στο πάρτι της ένωσης. Μήπως τελικά αυτό το «δώρο» ήταν ένα τρικ της παραγωγής ή μήπως οι δυο τους έχουν καταλάβει πως το… στόρι τους «πουλάει»;

Αυτό ήταν το δώρο του Σάκη

Το κολιέ όμως το φορούσε η Μαριαλένα στο πάρτι της ένωσης